Kde se dají koupit dobré brambory?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1380
22.5.19 12:27

Nasla bych v okoli soukromeho pestitele :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
567
22.5.19 12:30

Ja kupuju v Lidlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.5.19 12:33

To by mne taky zajímalo. Já jsem úplně zdesena co se prodává, pravda skoro vždy jsme měli buď domácí brambory nebo od farmáře. A teď nemáme tu možnost a už jsme kupovali snad všude (Lidl, Kaufland, Penny, Billa, Rohlík…) a všechno pěkně hnusně. Jak chuťově, tak i vzhledově. Říkali jsme si, že počkáme a nějakou dobu nebudeme kupovat žádné…To je tak, když se u nás v ČR pěstuje repka namísto brambor. A nám tady potom dovazeji toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.5.19 12:34

Bereme v lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
22.5.19 12:39

Včera jsem je koupila v Bille a jsou výborné. Jen teda drahé. Ale asi máme v místě nějakou obzvlášť dobře zásobovanou, většina lidí na netu na Billu nadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.5.19 12:44
@modravlocka píše:
Včera jsem je koupila v Bille a jsou výborné. Jen teda drahé. Ale asi máme v místě nějakou obzvlášť dobře zásobovanou, většina lidí na netu na Billu nadává.

to je mozny, ja si zas nemuzu vynachvalit nase tesco, je vazne skvele co se tyce ovoce, zeleniny, masa + vseho ostatniho, ale kdyz jsem vlezla do jineho, tak nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
22.5.19 12:50

Brambory jedine v jednom malým coopu, jinde hnus, uvnitř černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
22.5.19 12:51
@debra.morgan píše:
to je mozny, ja si zas nemuzu vynachvalit nase tesco, je vazne skvele co se tyce ovoce, zeleniny, masa + vseho ostatniho, ale kdyz jsem vlezla do jineho, tak nic moc :nevim:

Tak u nás je Tesco naopak tragédie. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11143
22.5.19 12:55

Holky, asi jak kde, taky s bramborama bojuju. V poslední době hrůza z Lidlu a Kauflandu, brambory s černými fleky a místy, polovinu jsem toho vyházela. Naopak jsem koupila nové brambory v Albertu, a ty byly moc dobré i pěkné na pohled. I když žijeme na vsi, nemám k bramborám přístup o místních pěstitelů, ale jednou jsme měli větší množství od souseda zemědělce a stejně nemůžu říct, že by byly nějak extra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.5.19 12:58
@modravlocka píše:
Tak u nás je Tesco naopak tragédie. :lol:

ja vim, slycham to casto, ja to tam ale miluju :D btw černy brambory jsem nekoupila nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.5.19 12:59

Na podzim kupujeme brambory od soukromníka, a ted na jaře, když došly zásoby, jsme brala v Kauflu :think: Jsou dobrý, žádný černý fleky nemají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
22.5.19 13:05

V Penny. Ministerstvo na zemědělství asi nefunguje, nebo co. Mnoho lidí se ptá, jestli by to nebylo lepší zrušit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.5.19 13:12

@Fazulina s tim souhlasim, jednou jsme meli od soukromnika a nikdy vic, pak jsem jeste nejaky obchazela, kdyz vsude psali, ze maji byt nej a teda blé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
22.5.19 13:18

To by mě také zajímalo. Měli jsme Z Lidlu, Billy, Tesca… Všechno nechutně bílá barva a chuť obdobná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
22.5.19 13:24

Vzala jsem teď nouzově síťku v Kauflandu - byly docela drahé, ale ta chuť! Jedla jsem je jen holé, lepší jsem neměla ani svoje ze zeme vytažené, fakt luxus. Na název si mevzpomenu, ale poznala bych je asi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí