Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nutmegka: a nebylo to třeba tak, že ten dotyčný se ti o sobě snažil říct co nejvíc - bohužel ze svého jednostranného pohledu? Asi byl v tomto taky nováček - pak je trapas na světě, ani nemrkneš…
@Jura007 píše:
nutmegka: a nebylo to třeba tak, že ten dotyčný se ti o sobě snažil říct co nejvíc - bohužel ze svého jednostranného pohledu? Asi byl v tomto taky nováček - pak je trapas na světě, ani nemrkneš…
No to bych netvrdila hošík byl hooooooodně sebestřednej ![]()
Tak co takhle zkusit nějaký sportoviště, chlapi sporťáci mně připadají dost pohodoví a když nic, tak aspoň je zábava ne?
No to já jsem taky hooodně sebstřednej…
Vyhrál jsem v AZ-kvízu, mám zajímavé kamarády (na různých místech…), rukama zvládám vytvářet hodně jemné věcičky, hodně toho znám… A na druhou stranu už jsem musel skousnout nejednu životní porážku, v zaměstnáních za posledních deset let opakovaně zažívám srážky s blbcem, no snažím se to rozdýchávat a co mě spolehlivě rozbrečí, když vidím, jak někdo ubližuje dětem (to je ten dotyčný adeptem na jednu do zubů). Každý člověk má holt víc tváří…
sebestředný lidi taky nemusím
Příspěvek upraven 11.05.12 v 13:30
@Jura007 píše:
No to já jsem taky hooodně sebstřednej…Vyhrál jsem v AZ-kvízu, mám zajímavé kamarády (na různých místech…), rukama zvládám vytvářet hodně jemné věcičky, hodně toho znám… A na druhou stranu už jsem musel skousnout nejednu životní porážku, v zaměstnáních za posledních deset let opakovaně zažívám srážky s blbcem, no snažím se to rozdýchávat a co mě spolehlivě rozbrečí, když vidím, jak někdo ubližuje dětem (to je ten dotyčný adeptem na jednu do zubů). Každý člověk má holt víc tváří…
Tak jako mít zdravé seběvědomí, na tom nevidím nic špatného, ale když jsem se snažila cokoliv říct o sobě nebo okomentovat nějakou větu, tak mě asbsolutně neposlouchal očima sledoval vše možný okolo a čekal až zas bude mít protor se vykecat-a že ho teda měl dost, tak to mě přijde dost sobecký a takový lidi já nemusím.
Srážky s blbcema se poslední dobou nevyhýbají ani mě a co se týče těch dětí no comment - jsem na tom stejně a ještě teda přidám zvířata.
@pegggy píše:
Tak co takhle zkusit nějaký sportoviště, chlapi sporťáci mně připadají dost pohodoví a když nic, tak aspoň je zábava ne?
No to by bylo nejlepší, musím mrknout co,jak a kde, zase nemám ráda takový ty masový záležitosti.
Ty brďo, to teda nevím jestli zvládnu. Abych se tam spíš neztrapnila než seznámila
, ale nápad skvělěj. Přesně něco takovýho jsem měla na mysli
O nic nejde. Když jsem tam byla já poprvé, tak jsem měla taky strach, ale bylo bezvadný, sice trochu na psychiku, ale fakt super. A jak říkáš, když se tam s nikým nedáš do kupy, tak si aspoň užiješ dost srandy a to zaručeně
Já tedy problém se seznamováním nemám. Vždy jsem se seznámila přes kamarády, v práci.. naposledy na mě celý večer koukal jeden muž v baru a druhý den mi psal na Messengeru. I když z toho nic nebylo, chci jen říci, že možností je dost, pokud člověk není zavřený doma.
Na mě se bohužel lepí pořád ty samé typy.
Už ani nevěřím v zodpovědného, samostatného, spolehlivého a hlavně aktivního muže a to je mi 26. ![]()