Starý, zajištěný milenec?

Anonymní
9.5.12 20:28

Starý,zajištěný milenec?

Predem chci rict,ze se me tema osobne tyka a chci zustat v anonymite,uz z toho duvodu,ze vas je tu dost,co by me mohlo odsoudit. :oops:

Vemte si, ze jste ve spatne financi sutuaci,mate deti,jste bez partnera,bez prace a ciste nahodou se vam objevi chlap,ktery je velmi dobre situovany,finance zajisteny,bez zavazku :! a nabidne vam,takovy nejaky vztah,a bude vam financne dosti pomahat.Casem vam nabidne i bydleni a dalsi veci.Ale vy ho nemilujete,mozna ho mate radi,za to,ze vam pomaha.Sex s nim si nedovedete predstavit,ale mozna casem polevite,jen pro klid.Je treba o ctyricet let starsi nez vy.Sly by jste do toho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4630
9.5.12 20:31

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Anonymní píše:
Predem chci rict,ze se me tema osobne tyka a chci zustat v anonymite,uz z toho duvodu,ze vas je tu dost,co by me mohlo odsoudit. :oops:Vemte si, ze jste ve spatne financi sutuaci,mate deti,jste bez partnera,bez prace a ciste nahodou se vam objevi chlap,ktery je velmi dobre situovany,finance zajisteny,bez zavazku :! a nabidne vam,takovy nejaky vztah,a bude vam financne dosti pomahat.Casem vam nabidne i bydleni a dalsi veci.Ale vy ho nemilujete,mozna ho mate radi,za to,ze vam pomaha.Sex s nim si nedovedete predstavit,ale mozna casem polevite,jen pro klid.Je treba o ctyricet let starsi nez vy.Sly by jste do toho?

Pokud by moje deti vylozene mely hlad tak jdu do vseho.
Pokud by to znamenalo, ze nemuzou mit novy Playstation tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

První co mě napadlo bylo :poblion: Promiň :oops:

Pokud by šlo o mé dítě/ děti které by strádaly a nebylo jiné východisko tak bych do toho možná šla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
9.5.12 20:32

Když já k tomu potřebuji tu lásku, no :nevim: Takhle by mi přišlo, že mi dělá sponzora a to by pro mě bylo ponižující… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.5.12 20:36
@Anonymní píše:
Predem chci rict,ze se me tema osobne tyka a chci zustat v anonymite,uz z toho duvodu,ze vas je tu dost,co by me mohlo odsoudit. :oops:Vemte si, ze jste ve spatne financi sutuaci,mate deti,jste bez partnera,bez prace a ciste nahodou se vam objevi chlap,ktery je velmi dobre situovany,finance zajisteny,bez zavazku :! a nabidne vam,takovy nejaky vztah,a bude vam financne dosti pomahat.Casem vam nabidne i bydleni a dalsi veci.Ale vy ho nemilujete,mozna ho mate radi,za to,ze vam pomaha.Sex s nim si nedovedete predstavit,ale mozna casem polevite,jen pro klid.Je treba o ctyricet let starsi nez vy.Sly by jste do toho?

Naprosto cizí chlap? Nebo nějaký známý přítel - kamarád, o kterém vím, že mě má k tomu všemu navíc rád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.5.12 20:39

Nešla. 40 let je moc. Když vezmu, že je mi 28 - on by měl 68… to by ho mohlo za chvilu klepnout a stejně bych z toho prd měla… :nevim:

Trochu nadsázka, ale teď vážně. Sex pro mě není na 1. místě, tak to bych neřešila, ale uvažuju, proč jinak by mě ten chlap chtěl sponzorovat, když by TO po mně nechtěl… :nevim: Asi bych nebyla schopná podržet nějakému dědkovi jen za sponzoring, ale je dost možné, že kdyby mé dítě / děti brečely hlady a neměli jsme na léky neo na oblečení, pak bych do toho šla. Záleží taky, jestli bych s ním měla třeba společné zájmy a jak by se ke mně choval - pokud jako k onuci a pokud by dával na jevo, KDO to tady všechno platí a že ON pro mě dělá všechno a já mám být vděčná, tak ani omylem. I z toho časového hlediska je to ale na prd, poněvadž je skoro nemožné, aby vztah vydržel až do doby, ež děti vyrostou a já chci, aby měly hezké celé dětství, nejen jeho část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 20:45

Mel by vas rad,a vazil by si vas.Obletoval by vas.A chtel vam sam od sebe pomoci,ikdyz pomoc odmitate.Jde o ciziho cloveka,prozatim.

• Citovat
  • Upravit
17310
9.5.12 20:47
@Anonymní píše:
Mel by vas rad,a vazil by si vas.Obletoval by vas.A chtel vam sam od sebe pomoci,ikdyz pomoc odmitate.Jde o ciziho cloveka,prozatim.

jak už jsem psala, muselo by hrozit vystěhování z bytu, dítě by se trápilo hlady, neměla bych na boty pro něj atd… Jinak ne, 40 let je dost. 20 už bych zauvažovala :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.5.12 20:49

Já bych na to pajšl neměla, ale pokud se s tím srovnáš, co je na tom špatného? Jen vidím ze Tvé strany určité pochybnosti, co si budeme nalhávat, neptala by ses na to. Na stranu druhou i z kamarádství a úcty může vzniknout něco hlubšího… Ptej se jen sama sebe, každopádně držím palce, ať se rozhodneš tak, abys byla šťastná a spokojená!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.5.12 20:52
@Anonymní píše:

Nejspíš i tak ne.
Je sice pravda, že když naši předkové uzavírali „sňatky z rozumu“ byly svým způsobem mnohdy rozumnější a pevnější než spojení dvou lidí z lásky.
Ale nějak si to moc nedovedu představit. Když pominu věkový rozdíl, bála bych se toho, že místo lásky nebo náklonnosti se můj vztah může proměnit v nenávist k onomu partnerovi. Třeba za to, že jsem byla slabá a dokázala jsem se prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
9.5.12 20:53

Pokud bych na tom byla finančně tak špatně, že mé dítě by nemělo defakto co jíst či na pleny tak ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
9.5.12 20:54

Ono se lehce rika „ne, nesla bych do toho“, kdyz v te situaci nejsme. Takze at Ti napise kdo chce co chce, stejne je to jen a jen Tve rozhodnuti a za me? Nikdy nerikej nikdy! Takze jsem asi moc nepomohla, ale rozhodne nerikam, ze bych to aspon nezvazila. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.5.12 20:55

kdyby mé děti nemělo co jíst a hrozilo že budem na ulici tak ano..ale dobře by mi z toho nebylo…né proto že bych se nechala vyživovat, ale proto že bych měla třeba se 70 letých spát
ale fakt by to musela být šílená nouze abych do toho šla.
za normální situace ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
9.5.12 20:56

NE nikdy bych do toho nešla-neumím se"přetvařovat"

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie