Partner nechce mimi

Anonymní
9.5.12 10:21

partner nechce mimi

Ahoj holky, chci se zeptat, píšu za svého bratra, který je v zoufalé situaci. Má partnerku velmi krátce, ale nerozumí si spolu, jsou mezi nimi jen samé hádky a rozepře. Ona od začátku stále mluvila o mimi že by ráda, jelikož už je ve věku kdy biol. hodiny hodně tikají 33let. Brácha ale mimi nechtěl jelikož už své 3 má. Dotyčná mu jednoho dne oznámila že je těhotná a že si to chce nechat (vysadila prášky, aniž by on o tom věděl)takže dítě podvodem. Bratr chce aby šla na potrat, ale ona nechce, dá se v takové situaci něco dělat??? Má i podvedený muž právo na to aby se díděte zbavila??Jak docílit toho aby šla na potrat, může vlastně on udělat také něco pro to aby ona nepřivedla na svět dítě o které nechce?? Vím byli u toho oba, ale asi jen těžko, někdo předpokládá že je partnerka taková mrcha že docílí takto svého.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.5.12 10:23

Ahoj, nezáviděníhodná situace, ale bohužel pro bratra, s tim nic moc neudělá. To, že partnerka udělala podraz je hnus, ale bohužel. Bratr jí nějak k potratu nutit nemůže. Pokud bude zapsán do RL, tak alimenty platit bude muset. Max se s nimi nemusí stýkat, ale to je tak všechno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 10:29

V RL nebude zapsaný ještě paní není rozvedená tak bude asi uveden její manžel, spíš tu jde o to že to bude doživotní trápení, asi málokoho nechá v klidu že někde má člověk dítě, byť by se s ním nestýkal, ale je to doživotní závazek a spojení s partnerem, kterého nechce ve svém životě mít.

• Citovat
  • Upravit
14110
9.5.12 10:30

taky si myslím, je to teda opravdu humnus, a rozhodně by dotyčná zasloužila pětadvacet na pr**,a le víc s tím asi bratr neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.5.12 10:31

Aha, tak to může trochu změnit situaci… pokud je vdaná, bude tam manžel, někdo by musel podat návrh na určení otcovství. Pokud ten návrh nikdo nepodá, tak oficiálně bude z obliga. Ale chápu ten pocit, je to hnus a podraz. Jenže fakt nemá jak jí donutit k potratu, to prostě nelze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
9.5.12 10:32
@Anonymní píše:
V RL nebude zapsaný ještě paní není rozvedená tak bude asi uveden její manžel, spíš tu jde o to že to bude doživotní trápení, asi málokoho nechá v klidu že někde má člověk dítě, byť by se s ním nestýkal, ale je to doživotní závazek a spojení s partnerem, kterého nechce ve svém životě mít.

v RL bude rovnou uveden manžel,a le pokud to dotyčná bude řešit soudně a proběhne test paternity, určí mu soud alimenty. ale záleží na té dotyčné, jak to bude řešit. pokud nechá v RL manžela a ten se nebude nijak bránit, záleží už jen na bratrovi, zda bude chtít dítě vídat či ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.5.12 10:33

Neudělá s tím nic. Měl mít kondom, když věděl, že ona tak strašně moc chce dítě. To se spoléhal na co? Že když ona ukrutně chce dítě, že přesto bude zobat pilule? Ty jsem občas zapomínala (neúmyslně) zobat i já v době, kdy jsem dítě nechtěla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 10:36

ona mu řekla že po něm nic chtít nebude že ho použila pouze jako dárce sperma. I kdybyplatil na mimi a nevídal ho, doživotní myšlenka toho že někde je jeho dítě kde on si nemohl zvolit zda a kdy ho chce je strašná.

• Citovat
  • Upravit
14110
9.5.12 10:38
@Anonymní píše:
ona mu řekla že po něm nic chtít nebude že ho použila pouze jako dárce sperma. I kdybyplatil na mimi a nevídal ho, doživotní myšlenka toho že někde je jeho dítě kde on si nemohl zvolit zda a kdy ho chce je strašná.

to každopádně je, je jen na něm, jak to bude řešit…buď ho vídat a nebo si to vyčítat. a pokud ho dotyčná použila jako dárce, měla držet hubu a zmizet mu ze života. je to drsný,a le co oči nevidí, srdce nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:

To je hold riziko, když s někym spíš. Žádná antiko není 100%, riziko je vždy, mohl se chránit i on. Sama odsuzuju, co ta holka provedla, jenže to je můj osobní pocit. Bohužel, pokud projdeš tady diskuze, tak zjistíš, že pro spoustu holek je podraz celkem „normální“ jednání.. Brácha se s tim asi bude muset smířit, i když to rozhodně není fér..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, píšu za svého bratra, který je v zoufalé situaci. Má partnerku velmi krátce, ale nerozumí si spolu, jsou mezi nimi jen samé hádky a rozepře. Ona od začátku stále mluvila o mimi že by ráda, jelikož už je ve věku kdy biol. hodiny hodně tikají 33let. Brácha ale mimi nechtěl jelikož už své 3 má. Dotyčná mu jednoho dne oznámila že je těhotná a že si to chce nechat (vysadila prášky, aniž by on o tom věděl)takže dítě podvodem. Bratr chce aby šla na potrat, ale ona nechce, dá se v takové situaci něco dělat??? Má i podvedený muž právo na to aby se díděte zbavila??Jak docílit toho aby šla na potrat, může vlastně on udělat také něco pro to aby ona nepřivedla na svět dítě o které nechce?? Vím byli u toho oba, ale asi jen těžko, někdo předpokládá že je partnerka taková mrcha že docílí takto svého.

Jen otázka, proč s ní tedy byl, když ji nechce a ona je mimo jiné vdaná?
Za chyby se holt platí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
9.5.12 10:40

To je blby, no…ted uz toho moc nenadela, na potrat ji rozhodne donutit jit nemuze.Asi bych se snazila to s ni skoncit a snazit se zapomenout…i kdyz to asi nejde, jak pises… mit nekde dite, co beha po svete :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
1042
9.5.12 10:46
@Wiolla píše:
Neudělá s tím nic. Měl mít kondom, když věděl, že ona tak strašně moc chce dítě. To se spoléhal na co? Že když ona ukrutně chce dítě, že přesto bude zobat pilule? Ty jsem občas zapomínala (neúmyslně) zobat i já v době, kdy jsem dítě nechtěla… :nevim:

Přesně tak. Bohužel doplatí na to, že slepě spoléhal na to, že ona se chrání antikoncepcí. Měl být prozřetelnější a chránit sám sebe. Některé ženské jsou prostě takových podrazů schopné. A jak se říká, zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Prostě to dítě chtěla tak moc, že pro ni přišlo menší zlo, udělat podraz na toho chlapa. Tím ji samozřejmě neomlouvám, já sama čekala 7 let než se můj chlap rozhoupal k tomu mít dítě a nikdy mě ani nenapadlo vysadit antiko za jeho zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.5.12 10:47

Mrcha nemrcha, jednou to dítě vzniklo a nutit ji ho zabít je hnus ještě větší :zed: Není to ničí majetek, je to živé dítě, bratr si nemůže vynucovat jeho „likvidaci“, vždyť to je otřesné.

Ženská je potvora, o tom žádná, ale to dítě je v tom nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
9.5.12 10:52

Na potrat bych teda nešla,to je od něj pěkné hnusné posílat ženskou na potrat.Musela by chtít sama od sebe. V jejím věku ji chápu-zaspala nevěsta.Tam už opravdu byly ty bio hodiny a v jejím věku podstoupit interrupci-no nevím,vzhledem k věku.Udělala to z nouze,že už jí tikaly bio hodiny.Kolik z nás by ve 33 letech reagovalo jinak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky