Partner nechce mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
13.5.12 09:05
@xxxxxxx píše:
ZNOVU - proč mu neřekla, že s ním chce dítě a vysazuje kvůli tomu antikoncepci a pokud on dítě nechce ať se chrání jinak nebo s ní nespí. :roll:

Nikdo netvrdí, že její jednání bylo tak křišťálově čistý, že ani křišťálovější býti nemohlo :roll: . Jen mám z toho páru pocit, že si rozhodně nemají co vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
13.5.12 09:15
@xxxxxxx píše:
ZNOVU - proč mu neřekla, že s ním chce dítě a vysazuje kvůli tomu antikoncepci a pokud on dítě nechce ať se chrání jinak nebo s ní nespí. :roll:

Protože to prostě byla paní bez svědomí a s nulovou morálkou, případně velmi zoufalá, což se navzájem nevylučuje. Nicméně jsi na maminkovském serveru, takže tu budou padat emotivní výrazy jako kastrace, nezodpovědný chlap, co nemá souložit, když nechce dítě apodobně. To, že v tomto případě je obětí chlap, už tu úplně zanikne.

• Citovat
  • Upravit
2453
13.5.12 09:18

@Naima překrucuješ to a myslím, že to i sama víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
13.5.12 09:19

No ještě jsem nezažila aby některá ženská si udržela chlapa po svém boku podvodem,vždy co vím a že jsem těch případů hodně zažila na to doplatila. Dítě se třeba narodilo, ale muž jí nemiloval, dítě ano, ale co z toho když dítě cítí že je v rodině kde se rodiče nemilují????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
13.5.12 09:23

@ana11 Ne, nemám ten pocit. Na mě to působí tak, že se tu neustále řeší to, že chlap nemá souložit, pokud nechce dítě a nebere se v potaz, že ti dva byli nějak domluvení. Ona dohodu nedodržela. Pokud by šlo jen o selhání antikoncepce, je to úplně o něčem jiném.

• Citovat
  • Upravit
2453
13.5.12 09:31
@Naima píše:
@ana11 Ne, nemám ten pocit. Na mě to působí tak, že se tu neustále řeší to, že chlap nemá souložit, pokud nechce dítě a nebere se v potaz, že ti dva byli nějak domluvení. Ona dohodu nedodržela. Pokud by šlo jen o selhání antikoncepce, je to úplně o něčem jiném.

No mě by zajímalo, jestli by ve výsledku bylo selhání antikoncepce o něčem jiném - myslíš, že by ji nenutil k ukončení? Ale to jsou spekulace.
Já myslím, že ženská bez morálky by mu řekla, že antikoncepce selhala a on nemá žádnou šanci to zjistit. Takto se sice zachovala podle, ale řekla mu to a dala mu možnost výběru - buď to přijmeš (já bych to asi nepřijala na jeho místě, je to podvod takového rázu, který podle mě boří už základy toho vztahu), nebo je to moje věc a ty jsi byl jen dárce, nic víc od Tebe nechci.
Já ji nechci obhajovat a souhlasím s tím, co jsi psala jako první - myslím, že byla velmi zoufalá, nebo velmi prahnoucí po dítěti za každou cenu - nezachovala se čestně v první fázi, když počali dítě, ale potom jasně vyložila karty na stůl a chlapovi nic nenalhávala, což já teda oceňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
13.5.12 09:40

@ana11 Máš pravdu, můžeme jen spekulovat, výsledek by mohl být samozřejmě jakýkoliv. Pokud by se k tomu po selhání antikoncepce stavěl tak, že dítě za žádnou cenu nechce a „nutil“ partnerku do potratu, pak už by si určitě zasloužil komentář, že neměl souložit, pokud dítě nechtěl, protože s variantou selhání jakékoliv antikoncepce rozumný člověk musí počítat.

Paní pro mě bez morálky prostě je, pokud to skutečně udělala vědomě. Ono není o nic šlechetnější to, že mu to potom řekla (to maximálně uleví svému svědomí). Protože ten chlap by byl v každé variantě bitý - život s partnerkou, která ho podvedla - to už je tak rozvrácená důvěra, že moc velká šance na společný život nebude. A nebo vědomí, že mám někde dítě, které jsem nikdy nechtěl - ne všichni chlapi nad tím umí jen tak mávnout rukou. Nemají o nic horší nebo méně cenné city, než žena/matka.

Celý ten příběh je hlavně hrozně smutný, i když je obětí muž, je mi vlastně líto i té ženy, protože chápu její touhu po dítěti. Ale měla to řešit jinak.

• Citovat
  • Upravit
xxxxxxx
13.5.12 09:43
@Naima píše:
Protože to prostě byla paní bez svědomí a s nulovou morálkou, případně velmi zoufalá, což se navzájem nevylučuje. Nicméně jsi na maminkovském serveru, takže tu budou padat emotivní výrazy jako kastrace, nezodpovědný chlap, co nemá souložit, když nechce dítě apodobně. To, že v tomto případě je obětí chlap, už tu úplně zanikne.
:palec: :palec: :palec:
Tak nějak to asi bude, ale rozdělovat se zrovna v názoru na takovejhle podraz podle pohlaví, to by mě nenapadlo, některé slabší jedince ale evidentmě ano. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
2400
13.5.12 09:45
@xxxxxxx píše:

je možné, že lhala :idea: .. na což on měl být připravený :idea: víš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 09:46

@Naima a je v ČR právně možnost, že si žena bez partnera zajde do nějakého CAR? Já myslím, že není. Musí najít nějakého kamaráda, který tam jde s ní a předstírá, že je partner. To už je OT, ale jen takový povzdech, že tu moc možností není. A tím tu nechci rozjet nějaké úvahy nad tím, jestli má jedinec právo mít a vychovávat dítě. Život je dost nevyzpytatelný a člověk nemusí zamýšlet a skončí jako single parent i tak, takže to já nevnímám jako argument.

Jinak asi už nemá cenu spekulovat, kdo co a jak udělat nebo měl udělat ve vztahu zakladatelčin bratra, protože o tom nic nevíme, dopadlo to tak, jak dopadlo a i názorově to bude vnímat každý trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxxxxx
13.5.12 09:47
@ana11 píše:
No mě by zajímalo, jestli by ve výsledku bylo selhání antikoncepce o něčem jiném - myslíš, že by ji nenutil k ukončení? Ale to jsou spekulace. …

Právě proto, že všechno ostatní kromě toho podrazu jsou jen spekulace mě překvapuje, že se toho pořád někdo tolik chytá. :think: :nevim:
Například tím, že kdoví jak by to dopadlo a že si s tím chlapem nemají co vyčítat, protože jsou oba stejní. No nevím v čem, on jí jen důvěřoval, možná proto, že jí měl rád a myslel to s ní vážně. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2400
13.5.12 09:47
@Naima píše:
@ana11 Ne, nemám ten pocit. Na mě to působí tak, že se tu neustále řeší to, že chlap nemá souložit, pokud nechce dítě a nebere se v potaz, že ti dva byli nějak domluvení. Ona dohodu nedodržela. Pokud by šlo jen o selhání antikoncepce, je to úplně o něčem jiném.

ona tu dohodu nedodržela, a budeme schvalovat, že on chtěl, aby to odneslo zdravé dítě životem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 09:48
@xxxxxxx píše: :palec: :palec: :palec:
ale rozdělovat se zrovna v názoru na takovejhle podraz podle pohlaví, to by mě nenapadlo, některé slabší jedince ale evidentmě ano. :lol:

Sice nechápu význam této věty, ale hlásím se mezi slabší jedince.
Nevidím to černobíle: žena svině, chlap anděl. V tomto případě tedy rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxxxxx
13.5.12 09:48
@dada12 píše:
je možné, že lhala :idea: .. na což on měl být připravený :idea: víš ?

Ty mi nic nevysvětluj, od tebe to totiž nechápu, mám moc nízkou úroveň na tvoje myšlenkový pochody. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2400
13.5.12 09:49
@xxxxxxx píše:
Ty mi nic nevysvětluj, od tebe to totiž nechápu, mám moc nízkou úroveň na tvoje myšlenkový pochody. :lol: :lol: :lol:

ok beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria