Partner nechce mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
14.5.12 08:15
@Anonymní píše:
Přečetla jsem zde již celou diskusi jsem z toho velmi v rozpacích. Proč tu většina obhajuje jeho expřítelkyni?? Je to potvora která šla přes nějaké morální chování, proč by teda bratr zakladatelky měl být morální? když ona nebyla? Je její problém že ve svém věku ještě nemá děti a že si je chtěla takto obstarat, tak si bohužel musí i odtrpět i samovolný potrat když to příroda takto chtěla. Asi bych brala hodně za nemorální,kdyby se bratr zakladatelky o to nějak přičinil aby potratila. A nevidím důvod proč by se nemohl on odstěhovat, asi nikdo nebude s druhým jen kvůli soucitu??

Já nevím, ostatní možná, ale já třeba neobhajuji, co provedla. To bylo hnusné, neříkám, ale prostě mě se nelíbí ten přístup toho přítele. Nejdřív jí chce za každou cenu poslat k „řezníkovi“, přestože ona nechce, protože o dítě nestojí, což bych samo o sobě chápala, když nebrala prášky, jak měla, ale nemůže jí nutit k potratu a už tady se prokazuje,že ten chlap má dost drsný přístup k tomu. Jenže to bych pořád ještě chápala. Ale ona o to dítě příjde a on a jeho rodinka se z toho radujou a to mi připadá hnusné, že prostě jí to přejou to neštěstí. To že se frajer hned ostěhoval opět dokazuje, jak hluboká je jeho láska, ale jak říkám, to bych taky ještě pochopila, ale ne tu radost z potratu. :poblion: Přece je něco jiného, kdyby řekla, fajn, máš pravdu, byla to blbost, jdu na přerušení a něco jiného, když potratí samovolně. To bych prostě nepřála nikomu, kdyby to byla ta největší svině na světě…

• Citovat
  • Upravit
xxxxxxx
14.5.12 08:33
@ArankaC. píše:
Já nevím, ostatní možná, ale já třeba neobhajuji, co provedla. To bylo hnusné, neříkám, ale prostě mě se nelíbí ten přístup toho přítele. Nejdřív jí chce za každou cenu poslat k „řezníkovi“, přestože ona nechce, protože o dítě nestojí, což bych samo o sobě chápala, když nebrala prášky, jak měla, ale nemůže jí nutit k potratu a už tady se prokazuje,že ten chlap má dost drsný přístup k tomu. Jenže to bych pořád ještě chápala. Ale ona o to dítě příjde a on a jeho rodinka se z toho radujou a to mi připadá hnusné, že prostě jí to přejou to neštěstí. To že se frajer hned ostěhoval opět dokazuje, jak hluboká je jeho láska, ale jak říkám, to bych taky ještě pochopila, ale ne tu radost z potratu. :poblion: Přece je něco jiného, kdyby řekla, fajn, máš pravdu, byla to blbost, jdu na přerušení a něco jiného, když potratí samovolně. To bych prostě nepřála nikomu, kdyby to byla ta největší svině na světě…

Tak rodinu si myslím do toho nemá cenu zatahovat, spíš si myslím, toho chlapa. A ten jí asi neštěstí nepřeje, jen je rád, že nebude mít čtvrté dítě, nic jinýho za tím nemá smysl hledat.
No a že se odstěhoval, tak to je snad pochopitelné, která z vás by zůstala, kdyby vás partner podrazil, že. Navíc ten vztah byl poměrně krátkej, takže se spíš oťukávali, vy jste se ještě s nikým nerozešly po pár měsících?
A mimochodem navrhnot někomu jako krajní řešení umělé přerušení není nic až tak nenormálního, jestli se vám umělá přerušení příčí, tak volte politické strany, které je zruší. Já z umělých přerušení taky nemám radost, ale jako krajní a poslední možnost jsou přijatelné. Možná, že až to do vás nějakej chlap tajně napustí, protože bude chtít dítě a schválně si propíchá nebo nasadí blbě gumu, tak tu možnost umělého přerušení oceníte. A asi s tím nepoletíte k řezníkovi, ale do nemocnice. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2453
14.5.12 09:28

Anonymní - :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
14.5.12 11:26
@xxxxxxx píše:
Tak rodinu si myslím do toho nemá cenu zatahovat, spíš si myslím, toho chlapa. A ten jí asi neštěstí nepřeje, jen je rád, že nebude mít čtvrté dítě, nic jinýho za tím nemá smysl hledat.
No a že se odstěhoval, tak to je snad pochopitelné, která z vás by zůstala, kdyby vás partner podrazil, že. Navíc ten vztah byl poměrně krátkej, takže se spíš oťukávali, vy jste se ještě s nikým nerozešly po pár měsících?
A mimochodem navrhnot někomu jako krajní řešení umělé přerušení není nic až tak nenormálního, jestli se vám umělá přerušení příčí, tak volte politické strany, které je zruší. Já z umělých přerušení taky nemám radost, ale jako krajní a poslední možnost jsou přijatelné. Možná, že až to do vás nějakej chlap tajně napustí, protože bude chtít dítě a schválně si propíchá nebo nasadí blbě gumu, tak tu možnost umělého přerušení oceníte. A asi s tím nepoletíte k řezníkovi, ale do nemocnice. :lol: :lol: :lol:

Jo jasně :roll: , já bych na potrat nešla nikdy. Já nejsem proti potratům v zásadě, pokud ženská chce jít na potrat, tak ať jde, to je její tělo a ona si to musí rozhodnout, ale ne že jí do toho chlap bude nutit. O to jde. To musí ona sama chtít a být o tom přesvědčená. :cert:

• Citovat
  • Upravit
xxxxxxx
14.5.12 11:39
@ArankaC. píše:
Jo jasně :roll: , já bych na potrat nešla nikdy. Já nejsem proti potratům v zásadě, pokud ženská chce jít na potrat, tak ať jde, to je její tělo a ona si to musí rozhodnout, ale ne že jí do toho chlap bude nutit. O to jde. To musí ona sama chtít a být o tom přesvědčená. :cert:

Tak v čem je pak s tím chlapem problém? :nevim:
Ona se rozhodla nejít, tak nešla, co ten chlap s tím, neodtáhl ji tam.
:roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
14.5.12 12:59
@xxxxxxx píše:
Tak v čem je pak s tím chlapem problém? :nevim:
Ona se rozhodla nejít, tak nešla, co ten chlap s tím, neodtáhl ji tam. :roll: :roll: :roll:

To ne, ale chtěl to po ní, i když ona nechtěla a zakladatelka tu v úvodním příspěvku řešila, jestli jí nemůžou nějak donutit atd.

• Citovat
  • Upravit
xxxxxxx
14.5.12 13:08
@ArankaC. píše:
To ne, ale chtěl to po ní, i když ona nechtěla a zakladatelka tu v úvodním příspěvku řešila, jestli jí nemůžou nějak donutit atd.

Tak já pořád nevím, v čem máš problém. :nevim:
On chtěl, ona nechtěla, tak nešla, bylo po jejím, rozhodla si to sama, hotovo.
Nebo ti vadí, že si dovolil říct svůj názor? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Danda25
14.5.12 14:24
@ana11 píše:
No a jaký by byl rozdíl, kdyby partnerka otěhotněla i přes HA, což se stává.
Pán by ji stejně nutil k potratu, nebo by se choval jinak?
Jako chování partnerky neschvaluji, ale pokud od něj vlastně nic nechtěla, tak to neberu jako tak strašnou věc, jako kdyby na něj nahrála boudu a ještě čekala, že ji zaopatří.No a doufám,že ten strašný chudáček si z toho krom šrámu na duši ( :roll: ) ponese minimálně ponaučení,že pokud si chce trochu víc pořešit početí/nepočetí, tak se musí zapojit i sám. Za druhé - že ne všichni vždy říkají pravdu. A za třetí - 100% antikoncepce je nesouložit. Čili pokud není připraven žít s rizikem toho, že bude mít dítě a postará se o něj, tak si holt musí vystačit zatím sám :evil:

Jde vidět, že logické uvažování některých tady není moc valné. Mě pořád nějak uniká, čím se vlastně ten chlap vůbec provinil. Asi, tím že si vůbec dovolil souložit a přitom nechtěl mít děti. No to si fakt dovolil moc, bídák jeden.

• Citovat
  • Upravit
2453
14.5.12 14:33

Můžeš urážet jak chceš, anonymní Dando25.
Pro mě potrat není antikoncepce. Když budu vědět, že těhotenství nepřichází v úvahu, budu jistit víc. Zvlášť s parnerem, se kterým jsem krátce a vážný vztah s ním neplánuji (nebo ne v danou chvíli). A rozhodně bych se nespolehla na to, kdyby mně chlap řekl, že bere pilule (obráceno tak, aby to sedělo na mě). Prostě bych si to pořešila sama a radši více způsoby.

A nyní už CAPS, ačkoliv to nepoužívám: NIKDO TU NEPSAL, JAKÁ TA ŽENSKÁ BYLA HRDINKA, ŽE MU LHALA A VYSADILA HA - TO TU ODSOUDILI VŠICHNI. Stačí to takto, nebo se budeme handrkovat o slovíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.5.12 14:37

Autorko, tvého bratra někdo donutil, aby s tou ženskou spal? Má tři děti, tak by si měl být vědom toho, jak vznikají. To, že ho použila jako dárce sice svědčí něco nepěkného o její osobě, ale vaše rodinná rada, která přemýšlí nad tím, jak ji donutit k potratu, je úchylná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxxxxx
14.5.12 14:45
@ana11 píše:
Můžeš urážet jak chceš, anonymní Dando25.
Pro mě potrat není antikoncepce. Když budu vědět, že těhotenství nepřichází v úvahu, budu jistit víc. Zvlášť s parnerem, se kterým jsem krátce a vážný vztah s ním neplánuji (nebo ne v danou chvíli). A rozhodně bych se nespolehla na to, kdyby mně chlap řekl, že bere pilule (obráceno tak, aby to sedělo na mě). Prostě bych si to pořešila sama a radši více způsoby.A nyní už CAPS, ačkoliv to nepoužívám: NIKDO TU NEPSAL, JAKÁ TA ŽENSKÁ BYLA HRDINKA, ŽE MU LHALA A VYSADILA HA - TO TU ODSOUDILI VŠICHNI. Stačí to takto, nebo se budeme handrkovat o slovíčka?

Ano, stačí nám to takto. :lol: :lol: :lol:
Jen mi vysvětli, kolik je vás takových, které když někoho milují, žijí spolu (i když krátce), věří mu a dohodnou se na antikoncepci, tak používají dva druhy antikoncepce. V tomhle vlákně vás je asi 5, tak celkově myslím, že takových lidí bude 10 nebo tak nějak. :lol: :lol: :lol: My jsme nikdy dva druhy zároveň nepoužívali. Vždycky to byl ze začátku kondom a po pár měsících vztahu HA. A vyjímka jsme nikdy nebyli, spíš standard.

• Citovat
  • Upravit
2453
14.5.12 14:49
@xxxxxxx píše:
Jen mi vysvětli, kolik je vás takových, které když někoho milují, žijí spolu (i když krátce), věří mu a dohodnou se na antikoncepci, tak používají dva druhy antikoncepce. V tomhle vlákně vás je asi 5, tak celkově myslím, že takových lidí bude 10 nebo tak nějak. :lol: :lol: :lol: My jsme nikdy dva druhy zároveň nepoužívali. Vždycky to byl ze začátku kondom a po pár měsících vztahu HA. A vyjímka jsme nikdy nebyli, spíš standard.

Já Ti nevím. Já nikdy nežila s nikým, s kým bych si neuměla představit vychovávat dítě, kdyby přišlo byť neplánovaně.
A ano, já žila jen s jedním chlapem - mým manželem, takže já jsem asi opravdu nevhodný vzorek populace. Kolik nás je takových, kteří by používali více druhů to nevím. Já jen říkám, že bych to nenechala na druhém, což HA jsou - jednostranné přenechání zodpovědnosti na ženě. A jako chlap bych se toho velmi obávala, protože tam si to nemůže ověřit, jestli je žena bere a pravidelně. Mně by tohle fakt vadilo, já mám ráda věci pod kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
14.5.12 15:01
@xxxxxxx píše:

No ono je to hodně o důvěře, jak toho člověka znáš a poznáš, jaký je a čeho je a není schopný. Jaká je mrcha poznat nestihl, ale sex s ní to ano, tak potom se nabízí otázka, proč spí s ženskou, kterou zná krátce a pořádně jí nezná. To je na pováženou taky.

• Citovat
  • Upravit
xxxxxxx
14.5.12 15:02
@ana11 píše:
Já Ti nevím. Já nikdy nežila s nikým, s kým bych si neuměla představit vychovávat dítě, kdyby přišlo byť neplánovaně.
A ano, já žila jen s jedním chlapem - mým manželem, takže já jsem asi opravdu nevhodný vzorek populace. Kolik nás je takových, kteří by používali více druhů to nevím. Já jen říkám, že bych to nenechala na druhém, což HA jsou - jednostranné přenechání zodpovědnosti na ženě. A jako chlap bych se toho velmi obávala, protože tam si to nemůže ověřit, jestli je žena bere a pravidelně. Mně by tohle fakt vadilo, já mám ráda věci pod kontrolou.

Však všeho do času, ještě nemáš život za sebou, můžeš klidně po třetím dítěti zůstat sama a pak řešit stejnou situaci, jako ten chlap. On si možná taky uměl představit vychovávat čtvrté dítě, ale asi ne s partnerkou, které nemůže důvěřovat.
Ale už se o něho neboj, dobře to pro něho dopadlo a příště už si dá určitě pozor na to, s kým leze do postele. :lol: :lol: :lol:
A jestli ti vyhovuje doma používat dva druhy antikoncepce, tak to klidně dělej, nikdo ti v tom bránit nebude, jen bys mohla být trochu tolerantní k těm, kteří používají jen jednu. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2453
14.5.12 15:05
@xxxxxxx píše:
A jestli ti vyhovuje doma používat dva druhy antikoncepce, tak to klidně dělej, nikdo ti v tom bránit nebude, jen bys mohla být trochu tolerantní k těm, kteří používají jen jednu. :lol: :lol: :lol:

Ne, o mě se opravdu neboj. Já spím jen s tím, s kým bych teoreticky to dítě mít chtěla. :mavam:
A k lidem, kteří berou potrat jako dobré vyústění situace a druhým to ještě přejou, k těm prostě tolerantní být nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí