Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xxxxxxx píše:Vlasně ani nevím, za jak dlouho se dá člověk vůbec poznat. Aby to pak neznamenalo, že se sex bude odkládat někam na dobu půl roku po seznámení. To asi moc párů nevydrží.
No to je opravdu strašná doba. Raději hned na prvním rande, aby náhodou někdo sexuálně nestrádal
![]()
ten co tu píše anonymně pod těmi xxxxx tak je strašně v afektu, a působí jako vidlák ee.
@ana11 píše:
Ne, o mě se opravdu neboj. Já spím jen s tím, s kým bych teoreticky to dítě mít chtěla.
A k lidem, kteří berou potrat jako dobré vyústění situace a druhým to ještě přejou, k těm prostě tolerantní být nemůžu.
@ana11 píše:
Ne, o mě se opravdu neboj. Já spím jen s tím, s kým bych teoreticky to dítě mít chtěla.
Tak to si myslím, že v tomhle jsi spíše vyjímka, ale samozřejmě ti to přeju.
Hlavně ti přeju, aby tě ten tvůj nikdy nepodrazil, třeba během těhotenství, abys nemusela měnit názor.
@ana11 píše:
No to je opravdu strašná doba. Raději hned na prvním rande, aby náhodou někdo sexuálně nestrádal![]()
Co je strašná doba? ![]()
@xxxxxxx píše:
Co je strašná doba?
To byla ironie, Sheldone.
@ana11 píše:
A k lidem, kteří berou potrat jako dobré vyústění situace a druhým to ještě přejou, k těm prostě tolerantní být nemůžu.
Tak z toho mála co o medicíně vím, chápu aspoň tolik, že těhotenství končí potratem, když se vyskytne nějaký závažný problém nebo většinou porucha plodu.
Přály byste jí tedy radši postižené dítě nebo snad díkě, které zemře pár hodin po porodu? ![]()
@xxxxxxx píše:
Tak z toho mála co o medicíně vím, chápu aspoň tolik, že těhotenství končí potratem, když se vyskytne nějaký závažný problém nebo většinou porucha plodu.
Přály byste jí tedy radši postižené dítě nebo snad díkě, které zemře pár hodin po porodu?
Myslím si, že většina z nás by jí přála zdravé dítě. Časem by třeba našla pro sebe partnera a pro dítě tátu, který by se mu věnoval a dítě by možná nijak nestrádalo. Ale jinak souhlasím, že pokud se jednalo o nějakou chromozonální poruchu, tak je lepší samovolný potrat takhle na začátku.
@xxxxxxx píše:
Tak na pováženou to sice je, ale mám strach, že dneska není úplně ojedinělá situace, že se spolu dva vyspí na prvním rande. A jestli někdo čeká se sexm (ne prvním) až na dobu, kdy toho druhého dokonale pozná, tak to je spíše vyjímka. Není to dobře, ale je to tak.
Vlasně ani nevím, za jak dlouho se dá člověk vůbec poznat. Aby to pak neznamenalo, že se sex bude odkládat někam na dobu půl roku po seznámení. To asi moc párů nevydrží.
Tak ale potom se má chránit on. To je furt o tom samém. To jako jde s ženskou na první schůzku, hned dostane chuť na sex, náhodou to bude náruživější ženská, které to nevadí tak brzo(že jich moc neznám) a jako antikoncepce mu stačí odpověď „ano“ na otázku „Bereš prášky?“ ???
OMG když jdu s někým do postele moc brzo a sám/a se nechráním, tak se těm možným důsledkům pak nemůžu divit, zlášť, když se v tomto případě dotyčná sama vyjádřila, že po dětech touží…
@xxxxxxx píše:
Přály byste jí tedy radši postižené dítě nebo snad díkě, které zemře pár hodin po porodu?
ty jsi fakt nechutnej typ
@ArankaC. píše:
Tak ale potom se má chránit on. To je furt o tom samém. To jako jde s ženskou na první schůzku, hned dostane chuť na sex, náhodou to bude náruživější ženská, které to nevadí tak brzo(že jich moc neznám) a jako antikoncepce mu stačí odpověď „ano“ na otázku „Bereš prášky?“ ???![]()
![]()
OMG když jdu s někým do postele moc brzo a sám/a se nechráním, tak se těm možným důsledkům pak nemůžu divit, zlášť, když se v tomto případě dotyčná sama vyjádřila, že po dětech touží…
Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš proti tomu protestovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat.
Prostě taková je realita. Bohužel dneska většina ženských bere prášky a chlap jim na to maximálně přispívá a už to je úspěch.
Ale tenhle případ je myslím jinej, oni se na té HA domlouvali, takže to asi nebylo na prvním rande. A proč si zvolili zrovna prášky a ne kondom, to já nevím, to ví jen oni dva. ![]()
@xxxxxxx píše:
Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš proti tomu protestovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat.![]()
![]()
Prostě taková je realita. Bohužel dneska většina ženských bere prášky a chlap jim na to maximálně přispívá a už to je úspěch.
Ale tenhle případ je myslím jinej, oni se na té HA domlouvali, takže to asi nebylo na prvním rande. A proč si zvolili zrovna prášky a ne kondom, to já nevím, to ví jen oni dva.
Tady někdo kouká rád na Cimrmana.
Už je to vlastně jedno. Dopadlo to, jak to dopadlo. Už to nikdo nezmění. Třeba se ten chlap aspoň do příště poučí a jí to možná ještě vyjde s jiným, kdo ty děti bude chtít.
@ArankaC. píše:
Tady někdo kouká rád na Cimrmana.![]()
![]()
Už je to vlastně jedno. Dopadlo to, jak to dopadlo. Už to nikdo nezmění. Třeba se ten chlap aspoň do příště poučí a jí to možná ještě vyjde s jiným, kdo ty děti bude chtít.
@xxxxxxx píše:![]()
![]()
Přesně to samý si myslím minimálně od toho nešťastnýho potratu.
Ten chlap si dá určitě příště větší pozor a nebude už nikomu jen tak věřit a jí to snad vyjde s někým jiným, hlavně s někým kdo bude děti chtít a ona nebude muset podvádět.
Mimochodem ona je snad ještě pořád vdaná, tak by se to snad mohlo srovnat i s manželem.
No to pochybuju vzhledem k okolnostem…
Tak na pováženou to sice je, ale mám strach, že dneska není úplně ojedinělá situace, že se spolu dva vyspí na prvním rande. A jestli někdo čeká se sexm (ne prvním) až na dobu, kdy toho druhého dokonale pozná, tak to je spíše vyjímka. Není to dobře, ale je to tak.

Vlasně ani nevím, za jak dlouho se dá člověk vůbec poznat. Aby to pak neznamenalo, že se sex bude odkládat někam na dobu půl roku po seznámení. To asi moc párů nevydrží.