Partner nechce mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xxxxxxx
13.5.12 08:34
Anonymní píše:
Ahoj holky všem vám moc děkuji za názory, které tu padly. Už je vše vyřešeno a myslím že ku spokojenocti všech. Bratr mi v pátek oznámil ža ta jeho to mimčo potratila. Takže opět se potvrzuje že osud vždy vše zařídí nejlíp. Myslím že po takovém podrazu to ani jinak dopadnout nemohlo.
Brácha se tento víkend od ní nadobro odstěhoval a myslím že byť se šrámem na duši jaké ženy dovedou být jde v životě dál. Je šťastný že to takto dopalo a ona teď bude mít dostatek času aby mohla přemýšlet co je vlastně za člověka. Hezký den všem přeji. Zakladatelka

Takže nakonec happy end. :palec:
Bráchovi gratuluju, že to po tom nerváku takhle dopadlo, asi je to znamení osudu, že podrazem člověk štěstí stejně nedosáhne a podrazy by se neměly dělat.
A ty si dado vem prášek na hlavu, možná se ti uleví. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2400
13.5.12 08:37

jako chápete tady, že máme každý svou zodpovědnost ? pokud já půjčím peníze dementovi a budu se těšit, že mi je zítra vrátí, tak co si na něm vezmu ? rozbiju mu pusu ? ne ! každý řekne mě, že mi asi hráblo, kam jsem dala rozum.

tak na co názory, že ta žena si zaslouží přes pusu ? ona měla vajíčko, on spermie. ona lhala, on jí věřil. kdo zaslouží přes pusu ? on se cítil ublížený, to chápu, ale chtěl zabít embryo. prostě zmetek. bych ho vykastrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
13.5.12 08:45

Není půjčení peněz a nechtěné mimi něco jiného???Aha mám pocit že asi je to spávné že důvěřivý chlap který očekává důvěru od partnerky dopadne jako idiot jen proto že jí věřil?? Hm příště by měl postupovat asi tak že pokud mu partnerka neukáže zprávu z nemocnice že má podvázané vaječníky že s ní spát nebude.
A zmetek nemyslím, to je každý zmetek kdo věří??A ublížený, no kdo by nebyl když o jeho životě rozhodl někdo jiný, asi bude pán kliďas jelikož někteří by nechtěli zabít jen to embryo ale přímo tu ženskou prolhanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxxxxx
13.5.12 08:48
@dada12 píše:
jako chápete tady, že máme každý svou zodpovědnost ? pokud já půjčím peníze dementovi a budu se těšit, že mi je zítra vrátí, tak co si na něm vezmu ? rozbiju mu pusu ? ne ! každý řekne mě, že mi asi hráblo, kam jsem dala rozum. …

Jako já to chápu, ale pořád nevím proč když někdo půjčí peníze dementovi by to dělal proto, že nemá úctu k dementům, proč není chlap, ale chcípáček, proč by měl být dobytek a proč myslíš, že toho dementa zneužil. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2453
13.5.12 08:50

No a jaký by byl rozdíl, kdyby partnerka otěhotněla i přes HA, což se stává.
Pán by ji stejně nutil k potratu, nebo by se choval jinak?
Jako chování partnerky neschvaluji, ale pokud od něj vlastně nic nechtěla, tak to neberu jako tak strašnou věc, jako kdyby na něj nahrála boudu a ještě čekala, že ji zaopatří.

No a doufám,že ten strašný chudáček si z toho krom šrámu na duši ( :roll: ) ponese minimálně ponaučení,že pokud si chce trochu víc pořešit početí/nepočetí, tak se musí zapojit i sám. Za druhé - že ne všichni vždy říkají pravdu. A za třetí - 100% antikoncepce je nesouložit. Čili pokud není připraven žít s rizikem toho, že bude mít dítě a postará se o něj, tak si holt musí vystačit zatím sám :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
13.5.12 08:50

@olouszek : pochopí jen někdo s dostatečným iq, nerozumím tvým zabržděným myšlenkovým pochodům promiň. a dohadovat se nebudu, i když očekávám, že vás bude víc, kdo je na tom takhle špatně a nerozumí základní zodpovědnosti nad svou rozmnožovací schopností a neustále bude hovořit o tom, jak chudák věřil té ženě, a také například tomu, k čemu je tzv. přirovnání ( viz. příběh o půjčení peněz dementovi s očekáváním vrácení, když mi to slíbil ) . komu to hlava nebere, tomu to nevysvětlím, ale myslím, že modří vědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
13.5.12 08:52
@xxxxxxx píše:
Jako já to chápu, ale pořád nevím proč když někdo půjčí peníze dementovi by to dělal proto, že nemá úctu k dementům, proč není chlap, ale chcípáček, proč by měl být dobytek a proč myslíš, že toho dementa zneužil. :think: :nevim:

jak říkám, nepochopíš jednosuše, lépe vysvětlit už nelze :nevim:

( nápověda - pleteš více věcí dohromady - napříč úvaze )

Příspěvek upraven 13.05.12 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
13.5.12 08:52

Když SAMA chtěla dítě, musela předpokládat, že s ním zřejmě taky SAMA zůstane :nevim: A třeba to i tak chtěla a od přítele by si soudně nic nenárokovala :nevim: A přesně tak- dospělí lidé musí počítat s tím, že sex slouží k plození dětí a proto by především chlapy neměli být překvapení, že při něm třeba nějakého potomka i vyplodí :lol: To jí měl říct rovnou, že s ní chce žít jen tak a používat jí jen jako matraci, jenže to by s ním asi nikdo moc nezůstal, že? A ztrátu miminka té holčině tedy rozhodně nepřeju! Peace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 08:54
@Enie píše:
Když SAMA chtěla dítě, musela předpokládat, že s ním zřejmě taky SAMA zůstane :nevim:

Ale to tu zakladatelka psala -že po bratrovi nic nechtěla, jen tu jednu šikovnou mršku ;) Když teda on nebyl na děti připraven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxxxxx
13.5.12 08:57
@ana11 píše:
No a jaký by byl rozdíl, kdyby partnerka otěhotněla i přes HA, což se stává.

Rozdíl by byl v tom, že by ta žena nebyla svině.
Ono asi není problém se starat o dítě, případně i žít ve vztahu s normálním člověkem, ale mít dítě a žít s někým, kdo vás podvede po měsíci vztahu asi nejde.
Aspoň já si to neumím představit, nedokážu žít s člověkem, který mě podrazí. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
369
13.5.12 08:59
@ana11 píše:
Ale to tu zakladatelka psala -že po bratrovi nic nechtěla, jen tu jednu šikovnou mršku ;) Když teda on nebyl na děti připraven.

Tak proč se to tady vůbec řešilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 09:00
@xxxxxxx píše:
Rozdíl by byl v tom, že by ta žena nebyla svině.
Ono asi není problém se starat o dítě, případně i žít ve vztahu s normálním člověkem, ale mít dítě a žít s někým, kdo vás podvede po měsíci vztahu asi nejde.
Aspoň já si to neumím představit, nedokážu žít s člověkem, který mě podrazí. :think: :nevim:

ZNOVU - ona po něm nic nechtěla. Když zjistila, že on to dítě nechce, tak si ho chtěla nechat a vychovávat sama. Ani v RL by nebyl zapsán. Když bych chtěla dítě a neměla partnera, tak bych si ho taky nenechala upíchnout od prvního bouchače někde u zdi, taky bych si nejprve zjistila, co je to zač. Tím neříkám, že to schvaluju a že bych to tak udělala, ale on je svéprávný, souložil, takže ani on se pak nezachoval příliš zodpovědně - nemají si podle mého moc co vyčítat. Teda pokud to není jeden z těch, pro které je potrat taková hodně pozdní forma antikoncepce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 09:01
@Enie píše:
Tak proč se to tady vůbec řešilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Protože bratr nechtěl, aby jeho dítě někde běhalo, ačkoliv by se o něj nestaral a nezajímal. Radši by, aby měl páky na tu partnerku, aby žádné jeho dítě bez jeho souhlasu nikde neběhalo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
13.5.12 09:02
@Enie píše:
Když SAMA chtěla dítě, musela předpokládat, že s ním zřejmě taky SAMA zůstane :nevim: A třeba to i tak chtěla a od přítele by si soudně nic nenárokovala :nevim: A přesně tak- dospělí lidé musí počítat s tím, že sex slouží k plození dětí a proto by především chlapy neměli být překvapení, že při něm třeba nějakého potomka i vyplodí :lol: To jí měl říct rovnou, že s ní chce žít jen tak a používat jí jen jako matraci, jenže to by s ním asi nikdo moc nezůstal, že? A ztrátu miminka té holčině tedy rozhodně nepřeju! Peace :srdce:

souhlas, myslím, že biologické hodiny tikaly a možná by jí bylo úplně jedno, že by mu slíbila, že mu bude dělat matraci. prostě on má živé spermie a jako co si na ní vezme ? je to jeho zodpovědnost .

před lety jsem podepisovala smlouvu na hypotéku a odmítla jsem podepsat měsíční poplatek, o kterém mi obchodnice tvrdila, že opravdu ne, opravdu ten poplatek platit nebudu, dušovala se, někam volala a že ne, že kolegyně to taky říkala . a že to mám podepsat. jak myslíte, že to dopadlo ? sedím tu teď a brečím, že mi přijde exekutor, protože ta žena mi slíbila, že to platit nebudu a já to tedy podepsala na třicet let a teď na to nemám ? čí by to byla zodpovědnost ? kdo komu věřil ? ta obchodnice jen potřebovala splnit měsíční plán, co si na ní vezmu ? já to tenkrát nepodepsala, no ta byla neštvaná, tak šla smlouva nahoru k řediteli a opravil smlouvu + přidal dodatek, že tento měsíční poplatek platit nebudu. takhle se chová zodpovědný člověk. a on si měl vzít kondom, pokud jí nemiloval a věděl, že kdyby náhodou otěhotněla, požene dítě rovnou pod kudlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxxxxx
13.5.12 09:03
ana11 píše:
ZNOVU - ona po něm nic nechtěla. Když zjistila, že on to dítě nechce, tak si ho chtěla nechat a vychovávat sama. Ani v RL by nebyl zapsán. Když bych chtěla dítě a neměla partnera, tak bych si ho taky nenechala upíchnout od prvního bouchače někde u zdi, taky bych si nejprve zjistila, co je to zač. Tím neříkám, že to schvaluju a že bych to tak udělala, ale on je svéprávný, souložil, takže ani on se pak nezachoval příliš zodpovědně - nemají si podle mého moc co vyčítat. Teda pokud to není jeden z těch, pro které je potrat taková hodně pozdní forma antikoncepce :roll:

ZNOVU - proč mu neřekla, že s ním chce dítě a vysazuje kvůli tomu antikoncepci a pokud on dítě nechce ať se chrání jinak nebo s ní nespí. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky