Partner nechce mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
14.5.12 18:18

Myslím že jediná kdo tu v posledních příspěvcích pispíval a stojí nohama na zemi a necloumají s ní hormony je pisatelka XXXXXX, je asi jediná, která se dívá na situaci nestranně. Celkem by mě zajímal názor nějakého muže, který byl třeba v podobné situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimous
14.5.12 20:09

Ahoj děvčata chtěla bych do toho vložit svůj úhel pohledu. Jsem s přítelem přes rok ( pro někoho hodně pro někoho málo), ale zatoužila jsem po miminku. Svěřila jsem se s tím přítelovi a ten na to odpověděl, že ne dříve jak za 3 roky ( pro mě neskutečně dlouhá doba, spíše jsem měla dojem, že o mimi vůbec nestojí). Připadala jsem si strašně ublíženě… Tak moc jsem po mimi toužila, že jsem započala s nátlakem… ( teď je mi ze sebe blivno ) Znáte to, rozplýváte se nad mimi svých kamarádek, stále nějaké narážky, i nějaká ta slzička ukápla ( avšak přítel stále neoblomný, ale teď s odstupem času vím, že mu to bylo líto, že by mi chtěl udělat radost, ale až bude mít jistotu že se o nás dokáže postarat) Nakonec jsem na testíku objevila velmi slabě // čárky avšak po 11-ti dnech zpoždění obrovská bolest a konec, poté už se neobjevili. Příteli jsem to řekla a začala nanovo ( bože já byla tak blbá, teď vím, že jsem mu tím i ubližovala :,( Dokonce to včera udělal dokonce, jenom proto, že jsem si to přála, ale ten pohled který jsem viděla když byl u PC ( byl myšlenkama úplně jinde a snad jsem tam viděla i strach)… ne, za to mi to nestojí.Promluvila jsem si s ním o tom konečně s otevřenýma očima. Mimi má být spojení dvou lidí, kteří se milují… Ne něco vynuceného ať už z jedné či druhé strany. Vztah by měl být o porozumění, lásce a kompromisech. Pokud by z toho nakonec něco bylo, nechali bychom si ho, navzájem bychom si pomohli a postarali se, ale stále bych měla výčitky. Na podvody ve vztahích by nemělo být místo.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
15.5.12 07:51
@Anonimous píše:
Ahoj děvčata chtěla bych do toho vložit svůj úhel pohledu. Jsem s přítelem přes rok ( pro někoho hodně pro někoho málo), ale zatoužila jsem po miminku. Svěřila jsem se s tím přítelovi a ten na to odpověděl, že ne dříve jak za 3 roky ( pro mě neskutečně dlouhá doba, spíše jsem měla dojem, že o mimi vůbec nestojí). Připadala jsem si strašně ublíženě… Tak moc jsem po mimi toužila, že jsem započala s nátlakem… ( teď je mi ze sebe blivno ) Znáte to, rozplýváte se nad mimi svých kamarádek, stále nějaké narážky, i nějaká ta slzička ukápla ( avšak přítel stále neoblomný, ale teď s odstupem času vím, že mu to bylo líto, že by mi chtěl udělat radost, ale až bude mít jistotu že se o nás dokáže postarat) Nakonec jsem na testíku objevila velmi slabě // čárky avšak po 11-ti dnech zpoždění obrovská bolest a konec, poté už se neobjevili. Příteli jsem to řekla a začala nanovo ( bože já byla tak blbá, teď vím, že jsem mu tím i ubližovala :,( Dokonce to včera udělal dokonce, jenom proto, že jsem si to přála, ale ten pohled který jsem viděla když byl u PC ( byl myšlenkama úplně jinde a snad jsem tam viděla i strach)… ne, za to mi to nestojí.Promluvila jsem si s ním o tom konečně s otevřenýma očima. Mimi má být spojení dvou lidí, kteří se milují… Ne něco vynuceného ať už z jedné či druhé strany. Vztah by měl být o porozumění, lásce a kompromisech. Pokud by z toho nakonec něco bylo, nechali bychom si ho, navzájem bychom si pomohli a postarali se, ale stále bych měla výčitky. Na podvody ve vztahích by nemělo být místo.

No máš pravdu, že dítě by mělo být spojením dvou lidí, kteří se milují, ale zase na druhou stranu si nejsem jistá, jestli bych chtěla být s přítelem, který mi řekne, že chce dítě nejdříve za tři roky :roll: , to jen v případě, že bych to cítila stejně. Takhle se budeš další tři roky trápit a on ti pak ve výsledku řekne, že chce ještě počkat. :roll: Známá chodila s jedním, co jí říkal za rok, pak další rok zase za rok, další rok znovu a tak pořád, než se rozešli( z jiných důvodů), ale osobně jsem ráda, protože jinak by ty děti asi neměla nikdy, takže tak. Pokud chce chlap dítě nebo alespoň připouští, že by mohlo přijít, tak konkrétní termíny nedává. Pak se nemusí ani podrážet, ani naznačovat a tlačit. Pokud žena chce mít děti, měla by si tyhle věci s partnerem vyřešit a pokud dítě odkládá nebo nechce a měl by to být takový problém pro tebe, jako u vás, pak nezbývá, než změnit partnera. Ale klidně dál čekej, pokud ho miluješ, třeba je to výjimka a za tři roky to dítě bude chtít. 8)

Ale nemusíš to brát vážně, protože někdo si tu myslí, že se mnou cloumají hormony :lol: , nevím sice jaké, jinak v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Anonimous
15.5.12 11:37

Každá si tu píšeme vlastní názory. Proto tu snad e-mimino je, ne? ;) Ano chci mimi a ne nechci čekat 3 roky. Mám doma flegmouše a navíc když už něco opravdu nechce, nehne s ním ani pár volů (ale nechá mě do něho hučet nespočet času):roll: . Ovšem nebojím se, že bych ho časem nepřesvědčila, abychom vyrobili :hug: mimi . Jak jsem již psala, určitě bych nechtěla přítele podvést, násilím natlačit do rozhodnutí na které se ještě necítí. Chci abychom v tom byli spolu. A určitě nechci jednou slyšet výčitky typu, tys ho chtěla tak se starej :nevim: ( Mimo jiného přítel přišel o práci a teď čekáme na rozhodnutí ústav. soudu, takže na jednu stranu se mu nedivím) Musím se holt pro nyní rozhodnout rozumem a ne tím co zrovna CHCI. A pokud se ho rozhodnu vyměnit, tak ne kvůli tomu, že teď nechce děti ( z určitých důvodů), ale kvůli tomu že nedělá nic pro to aby ta situace byla vyřešená a děti být mohli. Takže u nás není ani tak problém že by je nechtěl, ale protože si není jistý jestli by nás uživil. A odtud právě pramení ty 3 roky ( znáte české soudy ) :zed:

• Citovat
  • Upravit
3447
4.2.16 15:12
@Ceruska píše:
Tak z takových názorů mám dost.
Sex má v lidské společnosti funkci rekreační a prokreační, oba dva se domluvili, že ho společně budou provozovat pouze kvůli rekreační funkci.
Proto se shodli na nejdezpečnější formě antikoncepce a to na hormonální.
Ona ho podrazila a nechala si udělat dítě, naopak on setrvává od počátku na své pozici, tedy že dítě nechce.
Tak ať přemýšlím, jak přemýšlím, žádného sobce ani sraba tam nevidím. Ani tu nezodpovědnost tam nevidím. Ani že by si chtěl jen užívat nechráněný sex tam nevidím, když se domníval, že se chrání hormonálkou.
Prostě se jen stal obětí podvodu.

Přesně tak, přesto, že chce ženská dítě sebevíc, nemá právo si ho pořídit, tímto způsobem. Je to jen hnusný podraz. Nikde není psáno, že ji do HA nutil on, ale je jistě, že ji vysadila bez jeho vědomí. Když čtu tuhle diskusi, tak se ani nedivím, že tolik chlapů tvrdí, že jsou ženské svině, protože názory některých dám jsou opravdu dost šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí