Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ceruska píše:
To pro mě není důležité, jde to mimo mě, nepřemýšlím o tom a proto žádnou jistotu v tomto směru nepotřebují.
Ale není v tom nic osobního, mně vadí jen ty extrémní názory, ne že je říkáš zrovna ty.
Tobě nic špatnýho nepřeju a jestli tě někdo podvedl, tak je mi tě spíš líto, stejně jako toho chlapa.
Mě je tak trochu líto obou.
LUCIPERKA-ddub píše:
Mě je tak trochu líto obou.
Nevypadalo to tak.
Navíc těžko mi může být líto člověka, který někoho podvede, přitom nemá nouzi, není v bezvýchodné situaci.
Prostě jen tak, že něco chce.
Přijde mi to stejné, jako obrat důvěřivého důchodce o 10.000,– protože chci novej mobil.
Ale je to věc názoru.
@Pavel25 píše: Ženské, a vy všechny hned po sexu užíváte Postinor a máte sex jenom s kondomem ?
ne a proto čekám dítě s přítelem po třech měsících vztahu. ale ani jednou mi nevyčetl a ani nelitoval, že HA selhala. a jako argument to podložil větou „nikdo mi nebránil si vzít kondom, i když bereš prášky. abych měl větší jistotu“. takže i rozumní chlapi jsou ![]()
PjckjsANEBjája píše:
ne a proto čekám dítě s přítelem po třech měsících vztahu. ale ani jednou mi nevyčetl a ani nelitoval, že HA selhala. a jako argument to podložil větou „nikdo mi nebránil si vzít kondom, i když bereš prášky. abych měl větší jistotu“. takže i rozumní chlapi jsou
I roumné ženské jsou, některé i tu antikoncepci berou, když se na tom s chlapem dohodnou a slíbí mu to. Sám mám taky jednu takovou.
![]()
A o tom to je že když dva spolu jsou a domluví se že bude jako ochrana antikoncepce prášky tak by se to mělo dodržet a né sprostě a svévolně jí vysadit aniž by ten druhý měl ponětí že to tak je.
@Sexuální štvanec píše:
I roumné ženské jsou, některé i tu antikoncepci berou, když se na tom s chlapem dohodnou a slíbí mu to. Sám mám taky jednu takovou.![]()
![]()
já ji taky brala
a jsem ráda, že ani jednou nezapochyboval, že bych ho mohla podrazit a nebrat je. i když takhle k synovi přišel jeho nejlepší kamarád
takže o takových případech toho ví dost…
po mojí zkušenost říkám, že antokoncepci by měli řešit oba - ne se spolehnout na jednoho.
a taky se troch stydím, že s „cizím“ chlapem spím už od začátku bez kondomu, což je minimálně šíleně nezodpovědné po stránce zdravotní. takže kdybysme byli rozumní a chránili se před nemocema, nemuseli jsme řešit všechno to, co očekávání kubíčka provází…včetně třeba pohrdání okolí ![]()
@ivuska.h píše:
Mrcha nemrcha, jednou to dítě vzniklo a nutit ji ho zabít je hnus ještě většíNení to ničí majetek, je to živé dítě, bratr si nemůže vynucovat jeho „likvidaci“, vždyť to je otřesné.Ženská je potvora, o tom žádná, ale to dítě je v tom nevinně.
Přesně tak souhlasím s tebou a brachovi mohlo být jasný,že když si začne se ženou,která nemá děti,tak je snad pravděpodobně bude dříve,nebo později chtít.Tím se jí nezastavám,byla to od ní svinárna to jo,ale stalo se.Nemyslím to proti bratrovi ve zlém,jen píšu svůj názor,tak se nezlob. ![]()
@bibixx píše:
Přesně tak souhlasím s tebou a brachovi mohlo být jasný,že když si začne se ženou,která nemá děti,tak je snad pravděpodobně bude dříve,nebo později chtít.Tím se jí nezastavám,byla to od ní svinárna to jo,ale stalo se.Nemyslím to proti bratrovi ve zlém,jen píšu svůj názor,tak se nezlob.
Stalo se???? no nemyslím že člověk který zatají celkem důležitou věc že nebere prášky bez jeho vědomí se dá omluvit slovy stalo se!!!! To snad ne!!
@olouszek píše:
Stalo se???? no nemyslím že člověk který zatají celkem důležitou věc že nebere prášky bez jeho vědomí se dá omluvit slovy stalo se!!!! To snad ne!!
Ty pořád nějak ingnoruješ to dítě. Z jeho pohledu to skutečně je „stalo se“, to už nejde vzít zpět. Morální hledisko chování té ženy tu není třeba řešit, jde o to, že chlap, co chce donutit ženu zabít její dítě, není normální, aspoň podle mě. To dítě není nějaký odpad, něco, co se tak nějak stalo.
Ahoj holky všem vám moc děkuji za názory, které tu padly. Už je vše vyřešeno a myslím že ku spokojenocti všech. Bratr mi v pátek oznámil ža ta jeho to mimčo potratila. Takže opět se potvrzuje že osud vždy vše zařídí nejlíp. Myslím že po takovém podrazu to ani jinak dopadnout nemohlo.
Brácha se tento víkend od ní nadobro odstěhoval a myslím že byť se šrámem na duši jaké ženy dovedou být jde v životě dál. Je šťastný že to takto dopalo a ona teď bude mít dostatek času aby mohla přemýšlet co je vlastně za člověka. Hezký den všem přeji. Zakladatelka
sice mi běhá mráz po zádech ze spojení „dopadlo ke spokojenosti všech“ a „potrat“, ale je fakt, že to situaci vyřešilo
ještěže to aspoň bylo přirozený a ne že šla na potrat sama
myslím si, že bratr si dítě plně zasloužil, i když jako otec by byl hodně špatný a ta žena by ho asi stejně nechtěla.. pokud stříká dovnitř, a celkově strká penis do vagíny, musí očekávat potomka. bratr nemá úctu k ženám, použil ji jako kus masa. dejme tomu, že ta žena byla s nízkým iq, i to se stává a dávám to jako příklad, proto se k ní chová takhle ? to není chlap. to je chcípáček. a zakladatelko jak ještě píšeš, že se od ní odtěhoval a jak to píšeš s takovým gustem co to bylo za hroznou ženskou. jak říkám, i kdyby to byla ta nejpitomější ženská, tvůj bratr ji zneužil jako nafukovací matračku. dobytek.
sleduji tuto diskuzi od začátku a řekla bych že spíš zneužila toho kluka ta holka. Celkem se divím že po tom co udělala že ještě nedostala přes pusu, ona myslím že by si to zasloužila. Dítě není věc a měli by o něm rozhodovat oba nastávající rodiče. Ani se nedivím tomu klukovi že odešel, já na jeho místě bych to udělala už v momentě kdy bych zjistila že udělala podvod
To pro mě není důležité, jde to mimo mě, nepřemýšlím o tom a proto žádnou jistotu v tomto směru nepotřebují.
Ale není v tom nic osobního, mně vadí jen ty extrémní názory, ne že je říkáš zrovna ty.
Tobě nic špatnýho nepřeju a jestli tě někdo podvedl, tak je mi tě spíš líto, stejně jako toho chlapa.