Partner nechce mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
9.5.12 13:44

Přesně nema pravo nutit partnerku do potratu je to jeji tělo a ona ma pravo si o něm rozhodovat sama on žadne zdravotni ryziko nepodstupuje a když si nebyl jisty že antikonsepci bere měl se rozejit nebo si vzit kondom i když co ta jeho partnerka udělala je taky pěkny podraz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
9.5.12 15:09

Fascinuje mne, jak to pomalu zacina byt 100% vina toho kluka :) Ikdyz se jedna o vztah ktery je pouze o sexu, tak by tam mela byt urcita vzajemna duvera a to se tyka i zvolene metody antikoncepce. Takze argument, ze je to vlastne jeho vina protoze nepouzil kondom mi prijde prinejmensim smesny :) V tomto pripade je zcela jasne kdo je za celou tuto situaci zodpovedny a muz to jiste neni, tedy za predpokladu, ze tu dotycnou neznasilnil. To snad musi uznat i zeny jejichz psychika je silne ovlivnena aktualnim prebytkem urcitych hormonu. Z nekterych reakci mam pocit, ze neco jako vzajemna duvera tu nekterym mnoho nerika.

To ze muz nema narozdil od zeny moznost volby samozrejme neni fer. Ovsem stejnetak si myslim, ze pripadny potrat by mela byt volba pouze nastavajici matky - precijen dite je soucasti jejiho tela a s tim si ona muze delat co chce a nikdo nema pravo ji potrat zakazovat nebo ji k nemu nutit. I presto, ze pripadne povinnosti a prava maji oba rodice stejne, cimz nijak neopominam ani nezpochybnuji devastaci organizmu zeny zpusobenou tehotenstvim a porodem. Muz by take mel mit pravo rozhodnout o tom, jestli bude otcem ci nikoliv, ovsem toto by bylo tezko realizovatelne.

Pokud jej ale dotycna nehodla zapisovat do RL a timpadem po nem ani nebude nic pozadovat - tak bych to povazoval za takovy rozumny kompromis v teto situaci.

• Citovat
  • Upravit
8651
9.5.12 15:26
@olouszek píše:
nesouhlasím s názorem že muž nemá právo žádat od ženy aby šla na potrat.Ano asi jiné by to bylo, kdyby mimi chtěli oba a pak muž couvnul to si myslím že by právo na to neměl ale když podvodem to je?? Vždyť i přece muž by měl rozhodovat o své budoucnosti a životu. Jak jsem psal už výše zažil jsem si to proto dovedu pochopit i toho bratra že dítě nechce.
proč má žena právo volby a muž ne???

Ale tady právě už nejde o jeho budoucnost a život, jde o život toho dítěte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
9.5.12 15:31
Navíc dítě nemůže za to, že bylo počato za těchto okolností a bylo by od něj přes to všechno sobecké, aby ho ani nevídal, neplatil atd.

A pripada ti vporadku a fer vuci muzi nutit jej k povinnostem souvisejicim s otcovstvim i presto, ze s nim zena pocala dite proti jeho vuli a on o nej zcela evidentne nema zajem ?

• Citovat
  • Upravit
8651
9.5.12 15:36
@floyd pinkerton píše:
A pripada ti vporadku a fer vuci muzi nutit jej k povinnostem souvisejicim s otcovstvim i presto, ze s nim zena pocala dite proti jeho vuli a on o nej zcela evidentne nema zajem ?

A co kdyby prostě HA selhala? Žádná antikoncepce prostě není 100% a stát se to může. Prostě když má sex, musí počítat s tím, že žena otěhotní. Početí proti něčí vůli je jedině znásilnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.12 15:41
@ivuska.h píše:
A co kdyby prostě HA selhala? Žádná antikoncepce prostě není 100% a stát se to může. Prostě když má sex, musí počítat s tím, že žena otěhotní. Početí proti něčí vůli je jedině znásilnění.

Přesně tak, ona ho přeci k sexu nenutila, neznásilnila ho. Takže, měl se chránit, když nechtěl počít. Žana která dítě nechce se taky chrání, tak přesně tuto možnost má i chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavel25
9.5.12 16:04

Ženské, a vy všechny hned po sexu užíváte Postinor a máte sex jenom s kondomem ?

• Citovat
  • Upravit
Pavel25
9.5.12 16:08
@floyd pinkerton píše:
Fascinuje mne, jak to pomalu zacina byt 100% vina toho kluka :) Ikdyz se jedna o vztah ktery je pouze o sexu, tak by tam mela byt urcita vzajemna duvera a to se tyka i zvolene metody antikoncepce. Takze argument, ze je to vlastne jeho vina protoze nepouzil kondom mi prijde prinejmensim smesny :) V tomto pripade je zcela jasne kdo je za celou tuto situaci zodpovedny a muz to jiste neni, tedy za predpokladu, ze tu dotycnou neznasilnil. To snad musi uznat i zeny jejichz psychika je silne ovlivnena aktualnim prebytkem urcitych hormonu.

Nediv se, i kdyby do zeměkoule narazil meteorit, tak tady na fóru by ženské psaly, že za to může chlap :lol:

• Citovat
  • Upravit
8911
9.5.12 16:14

No já nevím jak vy, pánové, ale já sexuju jen s tím, s kým si dovedu případně představit vychovávat dítě. Páč stát se může kdykoliv cokoliv, nikdy nic není na 100 %.

Jenže, vy chlapi to asi máte jinak, že? Sexujete s někým, i když: …Má partnerku velmi krátce, ale nerozumí si spolu, jsou mezi nimi jen samé hádky a rozepře…on chtěl odejít jelikož byla neschopná jako žena a zháněl si bydlení…"

Jo, jo. Tam úplně vidím tu OBOUSTRANNOU důvěru ve vztahu, ty čestné úmysly obou. :pankac: Za mě: oba jsou jeden za dvacet, druhý bez dvou za osumnáct. 8) :cert:

A odskáče si to to dítě. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 16:43

Už na začátku jsem psala že paní udělala podvod řekla že bere antikoncepci a nebrala, to není to samé jako když antikoncepce selže.

• Citovat
  • Upravit
9.5.12 16:47
@Anonymní píše:
Už na začátku jsem psala že paní udělala podvod řekla že bere antikoncepci a nebrala, to není to samé jako když antikoncepce selže.

Je to on ní podvod, ale ani tak ji nemůže nutit k potratu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.5.12 16:48

Wiola citace: a odskáče si to to dítě!!, Právě proto by měl i muž mít co říct do toho zda dítě chce a nebo nee.
Nezlobte se na mě, ale toto co udělala paní je minimálně na pořádnou facku přes celou pusu.Ano žena i muž mají možnost se chránit to je pravda, ale je to asi to stejné jako kdyby žena věřila muži že má kondom a v tom kondomu by byla díra jelikož ten muž by dítě chtěl a ona ne. Myslíte si že toto by bylo v pořádku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.5.12 16:51
@Anonymní píše:
Už na začátku jsem psala že paní udělala podvod řekla že bere antikoncepci a nebrala, to není to samé jako když antikoncepce selže.

Ale jistě, to nikdo nepopírá, že to byl podvod. Ale kdyby tu HA brala a přesto otěhotněla, situace by byla v konečném důsledku stejná. :nevim: Nebo snad ne?

Mmch, on se spolehl (důvěřoval) že ona HA bere. Ona zase věřila, že on to s ní myslí vážně (přitom on uvažoval o tom, jak vzít kramle, jenže neměl kde jinde bydlet, že?). Oba v tom krátkém 3měsíčním „jakoževztahu“ nebyli s čistými úmysly. Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.5.12 16:52

nesouhlasím že nemůže nutit k potratu, přece žáden muž proti své vůli nemůže být dárcem spermatu. Jsou varianty kdy oba chtějí tak je to v pořádku, ale přece v případě kdy je učiněno něco za jeho zády co má ovlivnit celý jeho život má taky právo zaujmout k této záležitosti svůj postoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.5.12 16:56
@olouszek píše: … Myslíte si že toto by bylo v pořádku???

Jistěže ne. Nebylo by to rozhodně v pořádku. Ale pořád je to hlavně o tom, že žena v sobě to dítě nosí a žena teda v konečném důsledku má právo rozhodnout, co se s jejím tělem stane. Chlap může vyjádřit názor a to je tak asi všechno…

Právě proto, že chlap nemůže rozhodovat o ženině těle, měl by si to „ošéfovat“ předtím, než sperma „daruje“. Tedy především ON by měl řešit zabránění početí a nenechávat to na partnerce, která se netají tím, že dítě chce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí