Partner nechce mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
9.5.12 11:22

Já z toho co tu pročítám tak mám pocit že si paní chtěla muže pojistit i tím dítkem, když zjistila že chce odejít tak udělala boudu aby si ho udržela. Zapoměla ale totiž na jednu podstatnou věc, že dítě vztah nezachrání a láska se tím nedá vydobýt, maximálně se tím oddálí nevyhnutelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
9.5.12 11:25

@olouszek To je pravda.Ženská si chlapa nemusí udržet tím že si udělá dítě.

• Citovat
  • Upravit
Naima
9.5.12 11:34

Pán byl naivní, že paní věřil, že bere antikoncepci. Měl být víc obezřetný a pokud byly signály, že paní dítě chce, měl používat kondom, aby měl jistotu. Nicméně dotyčná paní je neskutečná sviňka a její věk ji neomlouvá :roll: . V podstatě se pánovi nedivím, že reaguje tak, jak reaguje.

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
9.5.12 11:37
@ivuska.h píše:
Mrcha nemrcha, jednou to dítě vzniklo a nutit ji ho zabít je hnus ještě větší :zed: Není to ničí majetek, je to živé dítě, bratr si nemůže vynucovat jeho „likvidaci“, vždyť to je otřesné.Ženská je potvora, o tom žádná, ale to dítě je v tom nevinně.

Takhle nějak jsem to chtěla taky napsat!!!

• Citovat
  • Upravit
9.5.12 12:27

Neomlouvá to ani jednoho.

Ona je naivní a hloupá, když si myslí, že dítětem něco zachrání. Na druhou stranu je asi hodně zoufalá, když podstoupí toto riziko. Touha po dítěti ji zatemnila racionální myšlení. Kolik už tu bylo diskuzí, kdy zaoufalí lidé dělají zoufalé činy.

On je sobec a srab, když dítě nechtěl měl se chránit a ne důvěřovat, navíc když věděl, že ona dítě chce. Co čekal? Že si bude jen užívat nechráněný sex vesele dál a pak ji donutí k potratu? Je nezodpovědný stejně jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.5.12 12:37

Ano měl se chránit to je pravda, ale není vztah taky přece jen o důvěře???To že narazil na sobeckou svini se hned na začátku asi jen tak neuvidí, ale pravda asi je každý dělá vše a nějakým účelem.
On asi moc dobře ví co ho čeká když má už 3 děti zatímco ona asi vůbec netuší že její sobectví ublíží i mimi, pokud on odejde, bude zas jedno dítko bez otce, ale to přece jí nemusí tlačit ona jen dosáhla toho co chtěla.
Ale jak se říká na každou svini se vaří voda. Ono dříve a nebo později to osud vrátí. Za vše se jednou platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.12 12:45

Zas bych se jeho až tak nezastávala, prostě pokud znám někoho jen tři měsíce, tak nemůžu hned důvěřovat. Pokud něco vyloženě nechci, tak se dle toho i chovám, měl použít kondom, pokud dítě opravdu nechtěl.

To se mě hrozně „líbí“ jak chlapi vše svalují na ženskou, aby oni měli pohodlí a super sex bez omezování, tak aby ženská do sebe cpala HA. Ať se sami taky snaží a nenechávají vše na druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sito
9.5.12 12:52
@LUCIPERKA-ddub píše:
Zas bych se jeho až tak nezastávala, prostě pokud znám někoho jen tři měsíce, tak nemůžu hned důvěřovat. Pokud něco vyloženě nechci, tak se dle toho i chovám, měl použít kondom, pokud dítě opravdu nechtěl.To se mě hrozně „líbí“ jak chlapi vše svalují na ženskou, aby oni měli pohodlí a super sex bez omezování, tak aby ženská do sebe cpala HA. Ať se sami taky snaží a nenechávají vše na druhých.
  • Citovat
  • Upravit
763
9.5.12 13:07

Proboha..ale to dítě snad za nic nemůže ne…a i když vzniklo díky podvodu,tak žádnej chlap nemá právo na to ho zabíjet.. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
9.5.12 13:08

Nelíbí se mi, co udělala, to se fakt nedělá, ale na potrat bych jí nenutila ani to nejde. Bohužel už se stalo. Já bych si jako tvůj brácha přes to všechno musela připadat blbě, že nebude v RL, když s ní normálně chodil a každý stejně bude vědět, že je jeho. Navíc dítě nemůže za to, že bylo počato za těchto okolností a bylo by od něj přes to všechno sobecké, aby ho ani nevídal, neplatil atd.

• Citovat
  • Upravit
94
9.5.12 13:17

nesouhlasím s názorem že muž nemá právo žádat od ženy aby šla na potrat.Ano asi jiné by to bylo, kdyby mimi chtěli oba a pak muž couvnul to si myslím že by právo na to neměl ale když podvodem to je?? Vždyť i přece muž by měl rozhodovat o své budoucnosti a životu. Jak jsem psal už výše zažil jsem si to proto dovedu pochopit i toho bratra že dítě nechce.
proč má žena právo volby a muž ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
9.5.12 13:22
@Anonymní píše:
nesouhlasím s názorem že muž nemá právo žádat od ženy aby šla na potrat.Ano asi jiné by to bylo, kdyby mimi chtěli oba a pak muž couvnul to si myslím že by právo na to neměl ale když podvodem to je?? Vždyť i přece muž by měl rozhodovat o své budoucnosti a životu. Jak jsem psal už výše zažil jsem si to proto dovedu pochopit i toho bratra že dítě nechce.
proč má žena právo volby a muž ne???

Protože to dítě je v ženský a ona riskuje jak potratem tak porodem určité zdravotní jak psychické tak fyzické problémy. Chlap má právo rozhodovat o své budoucnosti - nikdo ho do sexu nenutí a co je to kondom a postinor ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
9.5.12 13:22

Kdyz vedel ,ze nechce dite a ona o nem presto mluvila,mel se chranit,existuje kondom,pro muze,kteri uz deti nechteji existuje sterilizace,v zahranici naprosto bezne vyuzivana metoda pro takoveto muze,
ted s tim tezko muze neco delat
jinak si myslim,ze takovyhle zen bude cim dal vice,protoze casto jim tikaji biolog. hodiny a chteji dite za kazdou cenu,takze by s tim muzi meli vice pocitat

• Citovat
  • Upravit
9.5.12 13:25
@Anonymní píše:

Má právo rozhodovat, měl možnost použít kondom. Nepoužil, jeho chyba a pozdě bycha honit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
9.5.12 13:39
@Anonymní píše:

No to snad ne toto.. :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí