Partner nechce mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
9.5.12 10:52
@ivuska.h píše:
Mrcha nemrcha, jednou to dítě vzniklo a nutit ji ho zabít je hnus ještě větší :zed: Není to ničí majetek, je to živé dítě, bratr si nemůže vynucovat jeho „likvidaci“, vždyť to je otřesné.Ženská je potvora, o tom žádná, ale to dítě je v tom nevinně.

souhlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.5.12 10:55
@Breuovi píše:
Na potrat bych teda nešla,to je od něj pěkné hnusné posílat ženskou na potrat.Musela by chtít sama od sebe. V jejím věku ji chápu-zaspala nevěsta.Tam už opravdu byly ty bio hodiny a v jejím věku podstoupit interrupci-no nevím,vzhledem k věku.Udělala to z nouze,že už jí tikaly bio hodiny.Kolik z nás by ve 33 letech reagovalo jinak?

Pokud by šlo o první dítko, tak určo potrat nee, ale vybrala bych si partnera, který dítě chce, nenutila bych ani nedělala takový podraz. To není fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
9.5.12 10:58

@martina.se Tak to zase od ní fér nebylo,to uznávám.Zakladatelka psala že už jí bili bio hodiny,tak pokud se jedná o první tak je to z psychiky.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
9.5.12 10:59
@martina.se píše:
To je hold riziko, když s někym spíš. Žádná antiko není 100%, riziko je vždy, mohl se chránit i on. Sama odsuzuju, co ta holka provedla, jenže to je můj osobní pocit. Bohužel, pokud projdeš tady diskuze, tak zjistíš, že pro spoustu holek je podraz celkem „normální“ jednání.. Brácha se s tim asi bude muset smířit, i když to rozhodně není fér..

S tímto příspěvkem souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
9.5.12 11:03

Stále sem nedostala odpověď proč s ní tedy byl, proč s ni spal, když ji nechce a nechtěl?
Je vdaná přesto s ni byl… mě napadá jen jeden důvod, že si chtěl bratříček jen užít s vdanou paničkou. :think:
Není od ní fér, že i přes jeho nesouhlas si to dítko pořídila, ale od něj je pěkně srabácký se takto k ni chovat! Měl se sám chránit, pokud dítě nechtěl, je spousta možností, jecho chyba. Prostě stalo se. Nechce s ní být, tak ať není, ale ať ji nenutí k potratu, to je ubohost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 11:05

ona se už rok rozvádí a s manželem již hodně dlouhou dobu nežije

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.12 11:09

A byli spoli jen opravdu krátce necelé 3 měsíce, on chtěl odejít jelikož byla neschopná jako žena a zháněl si bydlení

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
9.5.12 11:10

Tak ještě to stihla než stihl odejít.

• Citovat
  • Upravit
94
9.5.12 11:12

Ahoj holky, jak tady pročítám ten příspěvek tak je mi z toho celkem smutno. Ano měl se chránit, ale žádná ženská nemá právo rozhodovat podvodem o tom že chce mít dítě a ovlivnit tím životy ostatních lidí. Je to sobecké a nedělá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.5.12 11:14

@olouszek přesně tak, ať je to jak chce, je to podraz a ovlivní to víc lidí, vč toho dítka.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.5.12 11:15

@Breuovi Přesně tak.. jako pochopim, že má svůj věk, ale mohla to řešit úplně jinak, rozhodně né takovým podrazem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
9.5.12 11:17

@martina.se mě napadá že to mohla řešit už tak aspon např. ve 27 letech a s někým kdo by dítě chtěl.Ale zase byla upřímná,mohla klído říct prášky selhaly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.12 11:19

Ju to je zas diskuse. V prvé řadě je hnus co paní udělala, pořídit si dítě na úkor něčeho, nadruhou stranu i on je hloupý že slepě věřil.
Nemyslím si ale že není slabost, tu dotyčnou tlačit k potratu. Já byl v podobné situaci taky partnerka na mě udělala boudu,dítě jsem nechtěl ona ano. Byl jsem málo tvrdý na to abych rázně řekl ne. Dneska už vím že i kdybych jí měl dotáhnout za vlasy k dr, tak to udělám.
Po této zkušenosti vím že jsme 3 lidi nešťastní, ona že jí nemiluji a k dítěti nemám vztah, dítě že pociťuje pocit nechtění i ze strany partnerky, jelikož po 2 letech dádvá v podstatě tomu malému za vinu že jsem jí nachal a ona že nemá otce pro své vytoužené dítě. Láska se nedá vynutit dítětem. Leo

• Citovat
  • Upravit
72725
9.5.12 11:19

@Breuovi Nevím, i tak je to podraz… Pochopim, že antiko selže, mi se to též stalo, ale fakt bez přičinění. Osobně prostě nejsem ochotná takový podraz tolerovat. A přesný, mohla to řešit jinak, jindy a ne sprostě využít prvního chlapa, ještě pokud jí řekl, že prostě dítě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.5.12 11:21
@Anonymní píše:
Ju to je zas diskuse. V prvé řadě je hnus co paní udělala, pořídit si dítě na úkor něčeho, nadruhou stranu i on je hloupý že slepě věřil.
Nemyslím si ale že není slabost, tu dotyčnou tlačit k potratu. Já byl v podobné situaci taky partnerka na mě udělala boudu,dítě jsem nechtěl ona ano. Byl jsem málo tvrdý na to abych rázně řekl ne. Dneska už vím že i kdybych jí měl dotáhnout za vlasy k dr, tak to udělám.
Po této zkušenosti vím že jsme 3 lidi nešťastní, ona že jí nemiluji a k dítěti nemám vztah, dítě že pociťuje pocit nechtění i ze strany partnerky, jelikož po 2 letech dádvá v podstatě tomu malému za vinu že jsem jí nachal a ona že nemá otce pro své vytoužené dítě. Láska se nedá vynutit dítětem. Leo

Přesný, to je přesně ono. Zůstanou akorát nešťastný lidi.. kolik je případů, že to chlap překousnul? Řekla bych tak 1 %…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí