Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xxxxxxx píše:
Já vím, ty to vidíš obráceně, chudák žena, protože touží po dítěti a svině chlap, protože souloží, i když dítě nechce.![]()
![]()
Koukám, že víš všechno, anonymní.
To, co mně dáváš do klávesnice, jsem nikde nenapsala, ale jak vidím, tak překrucování je Tvé mistrovství.
ana11 píše:
Koukám, že víš všechno, anonymní.
To, co mně dáváš do klávesnice, jsem nikde nenapsala, ale jak vidím, tak překrucování je Tvé mistrovství.
Hele kroutit to můžeš jak chceš, ale fakticky má cenu se vyjadřovat jen k tomu, co se skutečně stalo. A stalo se jen to, že se domluvili na HA, spali spolu a paní ji tajně přestala brát. Potom potratila.
Pokud tady začne někdo vyvíjet teorie, co by bylo kdyby bylo, tak o tom se nemá smysl bavit. A je fakt, že ty teorie se dají velice hezky překrucovat, ale k tomu já už se nevyjadřuju.
![]()
Holky tady zakladatelka, jak vidím je to hodně bouřlivé téma. Jsou tu názory nad ketrými se rozum zastavuje, ale i ty které stojí za obhajobu.
Na začátku jsem psala že dítě bylo počato podvpdem že mu řekla že je těhotná jelikož bez jeho vědomí vysadila antikoncepci, ale to bylo až po tom co on našel pláto prášků v jejím nočním stolku.Jak jsem psala byli u toho oba, ane nemůže si někdo vynucovat něčí pozornost na úkor druhého.Ale taky osud to už sám vyřešil.
@Anonymní píše:
Ale taky osud to už sám vyřešil.
Já bych tímto i diskusi uzavřela, protože do jejich vztahu vidí jen oni dva a do jejich hlav nevidí nikdo, takže se tu stejně ničeho nedobereme.
Jen oboum přeju, ať příště mají šťastnější ruku ve výběru partnerů!
Je to tak jak to mělo být,spravedlnost vzala vše do svých rukou.
@Anonymní píše:
Holky tady zakladatelka, jak vidím je to hodně bouřlivé téma. Jsou tu názory nad ketrými se rozum zastavuje, ale i ty které stojí za obhajobu.
Na začátku jsem psala že dítě bylo počato podvpdem že mu řekla že je těhotná jelikož bez jeho vědomí vysadila antikoncepci, ale to bylo až po tom co on našel pláto prášků v jejím nočním stolku.Jak jsem psala byli u toho oba, ane nemůže si někdo vynucovat něčí pozornost na úkor druhého.Ale taky osud to už sám vyřešil.
jak nemůže ? chtěla dítě ? chtěla. proto on má právo jí posílat na potrat ? kde je jeho zodpovědnost ?
Dala12 tvoje příspěvky jsou opravdu kouzelné. To že chtěla dítě je v pořádku, ale už není v pořádku to že bez vědomí druhé poloviny? Ano myslím že má právo jí poslat na potrat ty asi taky nebudeš dělat věci co Tobě se nebudou líbit a nebo jsi taky jedna z těch zhrzených ženských co si dítko vydobyla podvodem a chlap se pak na ní vykašlal???
Kde je její zodpovědnost??Přivést dítě na svět aby bylo milováno oběma rodiči???
@Anonymní píše:
Ahoj holky všem vám moc děkuji za názory, které tu padly. Už je vše vyřešeno a myslím že ku spokojenocti všech. Bratr mi v pátek oznámil ža ta jeho to mimčo potratila. Takže opět se potvrzuje že osud vždy vše zařídí nejlíp. Myslím že po takovém podrazu to ani jinak dopadnout nemohlo.
Brácha se tento víkend od ní nadobro odstěhoval a myslím že byť se šrámem na duši jaké ženy dovedou být jde v životě dál. Je šťastný že to takto dopalo a ona teď bude mít dostatek času aby mohla přemýšlet co je vlastně za člověka. Hezký den všem přeji. Zakladatelka
No tak to dopadlo ke spokojenosti tvého bratra a tvé rodiny, nikoli však ke spokojenosti jeho dnes již expřítelkyně.
Bez ohledu na to, co provedla, samovolný potrat je dost hnusná věc a nechápu, jak to můžeš někomu přát a brát to za pozitivní vyustění situace. Myslím, že víc než tato, žena, která za své jednání už byla potrestána osudem až až, neboť ve svém věku přišla o dítě a pravděpodobnost dalšího potomka se jí opět snížila, by se nad svým charakterem měl zamyslet tvůj bratr. Jak může být šťastný z toho, co se stalo? Odstěhuje se jakoby nic a jde dál a ještě má z toho radost. To je hnus.
Jinak spokojená i celá rodina. OMG Co jste to za lidi?
Nemáš ani ponětí o tom, jaké peklo si teď ta ženská zažívá.
@ArankaC. ale nééé, zakladatelka psala, že má bratr šrám na duši, když potkal takovou potvoru. A máš pravdu, já - t.č. 14 dní po samovolném potratu - to také beru nějak citlivěji
.
@olouszek píše:
Dala12 tvoje příspěvky jsou opravdu kouzelné. To že chtěla dítě je v pořádku, ale už není v pořádku to že bez vědomí druhé poloviny? Ano myslím že má právo jí poslat na potrat ty asi taky nebudeš dělat věci co Tobě se nebudou líbit a nebo jsi taky jedna z těch zhrzených ženských co si dítko vydobyla podvodem a chlap se pak na ní vykašlal???
Kde je její zodpovědnost??Přivést dítě na svět aby bylo milováno oběma rodiči???
já neříkám, že ona se zachovala správně, tak co si moje příspěvky bereš do huby, když nejsi schopna pochopit jejich význam ?
@ArankaC. píše:
No tak to dopadlo ke spokojenosti tvého bratra a tvé rodiny, nikoli však ke spokojenosti jeho dnes již expřítelkyně.![]()
![]()
Bez ohledu na to, co provedla, samovolný potrat je dost hnusná věc a nechápu, jak to můžeš někomu přát a brát to za pozitivní vyustění situace. Myslím, že víc než tato, žena, která za své jednání už byla potrestána osudem až až, neboť ve svém věku přišla o dítě a pravděpodobnost dalšího potomka se jí opět snížila, by se nad svým charakterem měl zamyslet tvůj bratr. Jak může být šťastný z toho, co se stalo? Odstěhuje se jakoby nic a jde dál a ještě má z toho radost. To je hnus.
Jinak spokojená i celá rodina. OMG Co jste to za lidi?
Nemáš ani ponětí o tom, jaké peklo si teď ta ženská zažívá.
souhlas
Přečetla jsem zde již celou diskusi jsem z toho velmi v rozpacích. Proč tu většina obhajuje jeho expřítelkyni?? Je to potvora která šla přes nějaké morální chování, proč by teda bratr zakladatelky měl být morální? když ona nebyla? Je její problém že ve svém věku ještě nemá děti a že si je chtěla takto obstarat, tak si bohužel musí i odtrpět i samovolný potrat když to příroda takto chtěla. Asi bych brala hodně za nemorální,kdyby se bratr zakladatelky o to nějak přičinil aby potratila. A nevidím důvod proč by se nemohl on odstěhovat, asi nikdo nebude s druhým jen kvůli soucitu??
Holky, já se divím, kolik z vás umí psát, ale neumí číst…
To, co tu davy anonymních dávají diskutujícím do úst, tu nikdy nepadlo. A z diskuse raději mizím, protože to už teď zaváním flamem, o což nestojím.
ana11 píše:
Holky, já se divím, kolik z vás umí psát, ale neumí číst…
To, co tu davy anonymních dávají diskutujícím do úst, tu nikdy nepadlo. A z diskuse raději mizím, protože to už teď zaváním flamem, o což nestojím.
Tak upřímně, já se dost divím, že tady ještě jsi, pokud si dobře pamatuju, tak jsi diskusi uzavřela už včera v 10:17.
![]()
Já vím, ty to vidíš obráceně, chudák žena, protože touží po dítěti a svině chlap, protože souloží, i když dítě nechce.

A tím vlastně pochopíš i význam té věty, kterou nechápeš.