Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všechny, žádám vás o rady a tipy na to, kde se seznámit s chlapem. Nestojím o žádnou hurá akci jdem někoho sbalit viz. diskotéky apod.,ale aby to nebylo úplně klišé a tak nějak nenásilnou formou.Jsem dlouhou dobu samaa tak nějak mě z toho hrabe;-p. Si říkám, že kdyby z toho nemělo nic být, tak abych se aspoň dobře pobavila.
Bylo by bezva, kdyby měl podobný zájmy - miluju zvířata, sport, romantiku…no prostě klasická ženská[nerd]
rande.cz, doporučení z vlastní zkušenosti, seznámila jsem se tam se svým přítelem, už jsme spolu 3 roky, máme syna a příští měsíc se bereme.
já bych brala nejlépe někoho prověřeného. Kamarádka má kamaráda.. nebo něčího kolegu ![]()
Vsude,treba venku,oslovit nekoho kdo je ti sympatickej,nebo na diskotece,prez kamaradku,jen ne seznamky,tam jeto samej uchyl,mne teda osobne prijde ![]()
Myslím, že seznamky na netu jsou fajn
lze tam najít spoustu zajímavých lidí. A co třeba takové ty seznamky, jak máš na každého deset minut k povídání a výměně kontaktů? ![]()
@marra píše:
Vsude,treba venku,oslovit nekoho kdo je ti sympatickej,nebo na diskotece,prez kamaradku,jen ne seznamky,tam jeto samej uchyl,mne teda osobne prijde
Já myslím, že tohle už není dávno pravda. To možná bývávalo někdy v 90. letech, kdy se to tu rozjíždělo. Ale teď si myslím, že je to už celkem seriózní způsob, jak si někoho najít, znám několik spokojených párů, kteří se takhle našli. Samozřejmě, blbce tam potkat můžeš, ale kde máš jistotu, že chlápek, který vedle Tebe jede tramvají a ty se s ním budeš chtít seznámit, protože je sympaťák, není zrovna úchyl až na střechu?
@marra píše:
Vsude,treba venku,oslovit nekoho kdo je ti sympatickej,nebo na diskotece,prez kamaradku,jen ne seznamky,tam jeto samej uchyl,mne teda osobne prijde
Marra, tak tohle není pravda, proč by někdo měl zapotřebí uchylčit a uvádět nepravdivý údaje? Vím, že občas se tam nějaký objeví, ale já se třeba s mužem seznámila na rande.cz
22.5. máme šest let a dvě děti. Jen jsme si vůbec nepsali, jen vyměnili fotky a rovnou se sešli. říká se, že když si pak dlouho jen píšeš, dotyčného si zidealizuješ a pak si s ním nemáš co říct na první rande.
já tedy doporučuji. Kamarádka taky takhle našla, málokdo to ale přizná. Nevidím na to v dnešní době nic špatného. Větší risk mi přijde diskotéka.
@abeille píše:
rande.cz, doporučení z vlastní zkušenosti, seznámila jsem se tam se svým přítelem, už jsme spolu 3 roky, máme syna a příští měsíc se bereme.
Já myslela jako spíš něco nenásilnýho…
@Houslička píše:
Myslím, že seznamky na netu jsou fajnlze tam najít spoustu zajímavých lidí. A co třeba takové ty seznamky, jak máš na každého deset minut k povídání a výměně kontaktů?
Jo ale absolutně nevím, kde se něco takovýho organizuje
přesně jak píše nelluška, jak jsem psala, taky mám budoucího manžela z rande.cz taky jsme si vyměnili fotky a domluvili místo schůzky. Přijde mi, že, když si s někým dlouho píšete, že je to k ničemu a stejně nejvíce zjistíte z osobního setkání. Holt to chce hledat a člověk tu spřízněnou duši určitě najde.
tak mě třeba rande naslepo z rande.cz přijde míń násilný než jít někam mezi partu nezadaných na večírek
Tam ti podle mě třeba z chlapů nikdo normální nepřijde, toť můj názor. Navíc po výměně fotek víš do čeho jdeš a případně přeskočí pověstná jiskra ![]()
@Nelluška píše:
tak mě třeba rande naslepo z rande.cz přijde míń násilný než jít někam mezi partu nezadaných na večírekTam ti podle mě třeba z chlapů nikdo normální nepřijde, toť můj názor. Navíc po výměně fotek víš do čeho jdeš a případně přeskočí pověstná jiskra
Rande na slepo jsem měla jednou a byl to pro mě odstrašující případ, celou dobu jsem tak nějak protorpěla, poslouchala ody na dotyčnýh, ke slovu se nedostala a oddychla jsem si, až jsem byla doma… ![]()
nutmegka: a nebylo to třeba tak, že ten dotyčný se ti o sobě snažil říct co nejvíc - bohužel ze svého jednostranného pohledu? Asi byl v tomto taky nováček - pak je trapas na světě, ani nemrkneš…