Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bez na lide.cz.ale dej tomu cas,aby te to hned neotravilo,je treba hledat jako jehly v kupce sena ![]()
no a na tom lide.cz jako co dál, založila jsem si profil a mám hledat nějaké diskusní skupiny? co mám vlastně hledat, když chci jen takhle pokecat, ale spíš s chlapama než s ženskejma?
zAJDI SI nekam zaparit,vyparad se,hezky se namaluj a bez trsat.Uvidis jak se ti zvedne nalada ![]()
Já si našla současného přítele na štěstí.cz… Žijeme spolu,čekáme miminko a lepšího chlapa jsem nemohla najít
.Přeju hodně štěstí ![]()
@Anonymní Na bado!!mám rok a tři měsíce přitele ktereho miluji nadevše!!
my jsme se seznámili na rande.cz a ted jsem těhotná a žijeme spolu v červnu to bude 5 let z toho 3 roky jako manželé
ahoj vubec te neodsuzuji a chapu. Ja jsem byla laskou zklamana a tak jsem si podala inzerat na seznamka.cz. Kamaradky mi tukaly na celo, ze jsou tam sami uchylove ale nakonec jsem tam potkala uzasneho chlapa, ktery nemel jako ja nebo ty, moznosti k seznameni a nakonec je to muj manzel.
Nerikam, ze seznamka je buh vi co, ale taky se tam najdou slusni lidi, chce to ale peclive vybirat a pokud muzu doporucit nez se s nekym sejdes napiste si par emailu a vyzadej si foto…
@Nainuva Nejsem zakladatelka.Jak prosím to je u štestí.cz?když ho nemam aktivovaní smskou?profil tam mám norlaně je tam naké omezení?
Já jsem svého manžela poznala přes seznamit.cz
Lepšího muže jsem si ani přát nemohla! ![]()
jeee holky díky vy jste mi dodaly energii
určitě něco zkusím, nebojte jsem v tomto fakt opatrná a určitě bych se do něčeho nevrhla jen tak bez hlavě.
Ahojky,
píšu anonymně protože nepotřebuju aby toto o mě každý věděl. Žiju sice s manželem ale po x letech jde náš vztah do kopru, on si našel milenku, pak přišel s tím že chce být s námi, ale stejně je ten vztah o ničem. Byli jsme i v manželské poradně, já zapracovala na hodně věcech, on se stále ale babrá ve svých bolístkách a nedělá nic. Možná to s milenkou táhne dál. Jednou už chtěl odejít, ale neodešel. Já zatím setrvávám z finančních důvodů, ale pomalu začínám cítit, že jestli se něco nezmění, tak se chystám na odchod.
Takže a můj první krok. Jelikož mám dvě malé děti, tak moc příležitostí k seznámení nemám. Takže bych si ráda pokecala s někým aspoň po netu, nemusí z toho hned být sex nebo láska, spíš prostě jen pokec s někým, koho bude zajímat jak se mám a jak se zrovna cítím a co prožívám.
A můj dotaz je - kde?
prosím neodsuzujte…