Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nadalo mi to a tohle téma jsem musela vytvořit.Máte taky takového chlapa?Chápu že asi s bývalou přitelkyni má hodně společných vzpominek na jednu stranu jsem to i tolerovala ale jsme spolu skoro 3 roky a on o ni porad mluvi…A ona to dělala tak a proč ty to dělaš jinak?Tož kruci pisek…Ale dobře dokázala sem to vždycky rozdýchat.Oheň na střeše když sem Já vzpoměla nějakou věc s mým bývalym byli sme spolu delší dobu než on se svoji mi tak často připominanou byvalkou.Taky vám to chlapi dělají že vam připominaji sve byvalky nebo to je jenom ten muj neřád takový?Jak to řešíte?Proč si myslite že to tak je?
![]()
můj to teda nedělá a ani, že jeho maminka to dělá takhle nekomentuje, moc dobře ví, že bych ho poslala za nimi
@Jindřiš píše:
můj to teda nedělá a ani, že jeho maminka to dělá takhle nekomentuje, moc dobře ví, že bych ho poslala za nimi
jo to uz sem taky udelala a moc mi to teda nepomohlo nesel
Ani náhodou. Řekne o ní něco jen tehdy, když se vyloženě zeptám.
Ne, to teda nedělá… a kdyby jo, pěkně bych ho hnala! Jasně, že někdy se bavíme o prvních láskách a tak… to si zavzpomínáme oba. Ale aby mě třeba srovnával, že bývalka to dělala tak a proč já jinak, no tak to by ho ani nenapadlo! A když už, tak bych byla vytočená do vrtule…
Ahoj tak můj chlap teda o svých bývalých nemluví. Vůbec nevím proč to ten tvůj dělá třeba tě jen provokuje ![]()
Občas ano,ale dala jsem mu jasně najevo,že mě jeho bejvalé přítelkyně nezajímají a pokud se nemůže zbavit „citu“ tak ať si za níma táhne
to u nás to spíš dělám já, byla jsem vdaná 8 let a to prostě nesmažu, navíc bydlíme se současným manželem v domě co jsme postavili s exmanželem, takže tomu se člověk ani nevyhne, ale nedělám to stylem, že on něco dělal jinak než ten druhý (on nedělal nic, tak to ani nejde
), ale když třeba někam jedeme tak jen konstatuju, že jsem tam už byla s ex a tak, i když se to snažím minimalizovat, tak smazat se to nedá a nevidím na tom nic špatného a můj současný manžel snad taky ne, občas se taky zmíní o bývalkách ale v souvislostech, kdy mi to nevadí
… ale jako kdyby něco srovnával, tak by mě to štvalo, to je jasné ![]()
Zrovna tak jako chlapi většinou nesnášejí srovnávání nebo mluvení o bývalých partnerech, ženské to také rády nemají. A je to logické, zvláště pokud hodně milují. Ten tvůj chlap je nezralej, nebo pako, jinak by tohle nepsané „pravidlo“ dodržoval.
Ahoj tak unás se na bývalý nevspomíná většinou a už vůbec ne že ex to dál tak a tak a ty to děláš jinak to by asi dostal čočkovku a já taky
. Z přítele strany je ex realita jelikoš maj spolu dítě ale o minulosti se nebavíme spíš s její spojitostí řešíme součastnost. A když zabrousí do minulosti tak jí většinou vynechá když se to teda nejedná o syna. že mi o něm něco chce říct. A já o svém bývalém taky nemluvím ani o nicem co bylo dřív je na to dost háklivý ![]()
Nedělá to, protože by to určitě nedopadlo dobře
(ani nemá tu potřebu) . Taky si vyprávíme různé storky ze „života mládí“, ale aby mě cpal, že jako jeho bývalá to dělala tak a tak a proč já to dělám jinak, tak to by se se zlou potázal, páč bych mu to asi hodně rychle vysvětlila ![]()
Já si myslím, že pokud nezačneš věci co ti vadí ve vztahu řešit hned a přímo, tak pak už to může být problém.
Ale držím palce a řekni mu, že si to prostě nepřeješ, aby to nedělal, že už všechny info o jeho ex víš a o další už nestojíš, ať si je strčí za klobouk
![]()
Tak můj teda o bývalích nemluví a nebo by to udělal jenom jednou
Každý má svojí minulost a ta by měla být uzavřená pro oba dva a ani to do vztahu nepatří.Proč to dělá..to sice nevím ale udělala bych jedno..až bych s ním byla v posteli tak bych mu řekla..A proč to neděláš tak dobře jako můj bývalí Franta???? Myslím,že už to z huby nikdy nevypustí
![]()
@Hašrelka píše:
Ahoj tak můj chlap teda o svých bývalých nemluví. Vůbec nevím proč to ten tvůj dělá třeba tě jen provokuje
tak v tom pripade se mu to dari uz skoro tri roky
Ale co me zarazi je vymluva kdyz tu bydlelaTa pipka (nebudu jmenovat)bylo tady uklizene kazdy den mel sem navarene …Jo uklizet uklizela pritelova maminka protoze milejdy vstavala az kdovi kdy a uklizela tam jen v pripade ze uz nemeli z ceho dole jist protoze v baraku je spolecna kuchyn a navarene no kdyz se ji podarilo vstat driv jak ve 12 tak jo jinak varila jeho mati reknu vam ten bordel co sem tu uklizela ja kdyz sem tady byla poprve sama tak to byl zahul to nebyla zenska to bylo prase ja nejsem pedant na poradek ale mit pod skrinema plisen a zasrane rok nove lino ve skrinich vylety jakysi sajrajt rok prosle veci to jestli je poradek na pude byli hovna od psa co meli no potes ![]()
Někdy o ní mluvíme (nebo o mém ex), ale žádné srovnávání nebo tak…
I ji znám, občas se zastaví… Teď už dlouho ne.