Jak to s námi je?

4.4.12 10:51

Jak to s námi je?

Zdravím,
s manželem máme poslední měsíc tak trošku problém a já už nevím, jak z toho ven. Změnil práci.Pracuje jako skladník, což chápu že tahat se celý den s pytlema je naročny, ale máme spolu 9.měs. syna a když přijde domů, moc se mu nevěnuje, pořád tvrdí jak je unavený.To všecko bych i pochopila, ale nechce semnou mít sex, když se ho zeptám co třeba dnes…odpoví mi No tak jo takovým tónem, že už mi přeje chuť. Když se snažím být aktivní a v noci třeba jen na něj sáhnu, hned se otočí a spí dál. O víkendu jsme měli sice trošku dusno, přestal před rokem kouřit a teď kouří zas(prý v práci kouří všichni). Tak mě to mrzelo, řekla jsem mu, že mě zklamal a že doufám, že se polepší a cigarety nebude kouřit.Tak mě slíbil,že jo. Místo aby mě on udobřoval, nic se neděje. Když ho obejmu on to neopětuje,spát semnou nechce, když se ho zeptám máš mě rád? Odpoví, Miluju tě proc se ptáš? Copak se láska nevyjadřuje? Dřív mi to řiklal po milování např. dnes už nic.Pokud se nezeptám, tak neřekne. Domů se vrací, nají se a spí :-( už mě i napadlo jestli v tom není někdo třetí.Sice říká, že si na tu práci musí zvyknout, ale já třeba v práci fyzicky taky makala a 12 hod. a nikdy jsem nebyla mrzutá jak on. Skoro nemluví, jen k¨jak se mu to hodí. Podotýkám jsme spolu 2,5 roku. Manžel 33, já 26. Co je špatně?? Dělám něco blbě já? Uklizeno, navařeno, vyžehleno všecko je.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.4.12 10:58

Hodně spolu mluvit je základ. V klidu si sedněte večer u dobré večeře a vínečka a vzájemně spolu prohovořte,co Vás trápí. Určitě se dozvíš, co trápí jeho. Přijde mi,že je to u Vás právě o té špatné komunikaci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.12 11:01

NO, kytičko, obávám se, že buď v tom někdo třetí je, anebo je to prostě jen klasický stereotyp a vstup do „života“, jaký vedou dalších xyz párů.. :( ráda bych Tě uklidnila, povzbudila, ale moc nemám jak.. určité prvky shledávám stejné i v našem vztahu..

• Citovat
  • Upravit
23847
4.4.12 11:05

Sex je jedna z forem komunikace a pokud nefunguje komunikace, nefunguje ani sex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 11:05

Dej mu čas a netlač na pilu, změna práce může vyčerpat. Chovej se tak, jak bys chtěla, aby se choval on k Tobě, kdybys byla utahaná a vyčerpaná ze změny. Nemluv o sexu, neptej se jestli Tě má rád - to jen otráví a k ničemu to nepovede. Dej mu čas, věřím že se to utřepe.
Už jsem to tady jednou vložila a zase omylem smazala, tak znova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.4.12 11:15
@Večerníček píše:
Dej mu čas a netlač na pilu, změna práce může vyčerpat. Chovej se tak, jak bys chtěla, aby se choval on k Tobě, kdybys byla utahaná a vyčerpaná ze změny. Nemluv o sexu, neptej se jestli Tě má rád - to jen otráví a k ničemu to nepovede. Dej mu čas, věřím že se to utřepe.
Už jsem to tady jednou vložila a zase omylem smazala, tak znova :mrgreen:

Jo jo to jsem chtěla napsat taky.A choď ven s kámoškama,prostě nějaký zážitky,ať jen nečekáš na toho chlapa až večer přijde.Ono se to vyvrbí k dobrýmu neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.4.12 11:18

Já doporučuju přečíst si Plzáka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.4.12 11:25

Taky myslim,ze je to ze zmeny prace..Je jina,fyzicky narocna,nejakou dobu potrva nez si zvykne..Pamatuji si,kdyz jsme byla na brigade na vinici,vecer jsem prisla domu,navecerela a sla spat…Dokonce jsem prvni tyden skoro ani nemluvila,a to je co rict.. :D Kazdy si privyka nove praci jinak,dej mu cas,myslim ze se to upravi samo.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.4.12 11:36

Co když ho v té práci někdo buzeruje? Chlapi si tohle neradi přiznávají..... To dokáže srazit sebevědomí na nulu. A pokud vidí, že aktuálně nemá šanci na jiné místo, tak to deprimuje dvojnásob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.4.12 11:46
@Jura007 píše:
Co když ho v té práci někdo buzeruje? Chlapi si tohle neradi přiznávají..... To dokáže srazit sebevědomí na nulu. A pokud vidí, že aktuálně nemá šanci na jiné místo, tak to deprimuje dvojnásob.

Taky mě to napadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytička86
4.4.12 11:58

:kytka: Děkuji všem zůčastněným za podporu a radu…fakt díky:-)

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
4.4.12 12:03

No já bych to nehrotila. Můj bývalý, jak se vrátil zpátky na šachtu, tak taky byl pořád unavený ze začátku, než si zvykl. Ale zas když jsem ho hodně provokovala, dal si vždycky říct :lol: . Zkuste si promluvit, ale myslím, že čas to spraví. Co se týče toho kouření, hold já mám pocit, že dneska kouří většina chlapů a málokdo dokáže definitivně přestat, takže to bych mu nevyčítala, pokud ti tím smradem nezamořuje obývák. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5077
4.4.12 12:35

Ahoj,
ber to tak, že tvůj chlap je taky jen člověk. Musí se vyrovnat s novou prací, novými kolegy, novými požadavky, je to fyzicky náročné. Do kolektivu se začleňuje třeba skrz to kouření, tak to jde vždy nejlépe a nejsnáz. A když přijde domů, chce si odpočinou a ty do něj šiješ jak mu je, co mu je, má tě rád apod. Nech ho vydechnout a dej mu čas. Buď milá, povídejte si a netlač na něj. Ono se to určitě časem zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
4.4.12 13:37

...

Buď milá, povídejte si

nebo spolu mlčte …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
4.4.12 13:47

Kyti, jestli je to jen měsíc, dala bych mu čas a netlačila na pilu. Vzpomínám si, že když jsme po škole nastoupili oba s manželem do zaměstnání (a to jen 8 h. denně, kancelářské krysy), tak nás tak zničil nový režim a vstávání v šest a dřív, že jsme byli fakt nejméně ten měsíc k.o., chodili jsme spát se slepicema a byli mrtví… to je fakt strašně krátká doba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí