Kde se seznámit s chlapem?

Anonymní
5.6.12 16:06

Kde se seznámit s chlapem?

Zajímalo by mne, kde se dá seznámit s nějakým normálním inteligentním mužem. Zůstala jsem sama se synem a i když bych měla o někoho zájem, tak prostě není, kde ho poznat. Na diskotékách jsou chlapi všichni na jedno brdo, na seznamkách taky nic moc. Tak už fakt nevím kde :).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
5.6.12 16:09

za mě seznamka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
5.6.12 16:12

„Když chceš ryby, musíš k vodě.“ Tak co třeba nějaký „mužský sport“ nebo chodit na hokej a podobné klučičí aktivity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
5.6.12 16:13

ja jsem se seznamila s manzelem na internetovy seznamce a ted uz jsme spolu skoro 5 let a klape nam to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.6.12 16:17

s muzem jsme se seznamili pres seznamku, ale je to o stesti najit tam nekoho normalniho :-D jinak to je tezky, napadla me posilka. disco neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
5.6.12 16:18

Já jsem stará škola, každého svého muže jsem natrefila a urvala na plese :lol: Aj toho posledního vítěze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.6.12 16:19

já jsem se seznamila s nynějším mužem na seznamce :D ,konkrtně Badoo)doufám,že to píšu správně) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.6.12 16:20

Téda, koukám, že seznamky frčí. Já tam toho svého taky klofla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 16:21

To by mě taky zajímalo, kde najít normálního chlapa… :roll: A navíc jak se vůbec dostat na nějaké rande, když mám doma dvě malé děti a hlídání žádné. Domů si cizí chlapy fakt zvát nechci :think:

• Citovat
  • Upravit
5162
5.6.12 16:22

jojo jde hodne o štěsti ja mela rande asi z 5-ti muži ze seznamky a nastestí jsem je už nikdy v životě nemusela videt azž ten posledni za to konečne stal ale prece o nic nejde nikoho si hned brat nemusis takze to zkusit muzes drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
5.6.12 16:23

Tak já také z internetu … :) tenkrát strašně frčelo LibimSeTi ;) Dnes jsme 3 roky manželé a čekáme holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.6.12 16:23

Zkus internet, občas tam zabloudí i někdo normální, ale dávej pozor. Scházej se s takovýma na neutrálních místech a hlavně se snaž o něm vědět co nejvíc. Znám experta, co měl dvě baby a hledal si tam třetí, že je singl. :roll: :poblion: Taky jsem slyšela o borcích, co si tam dají cizí fotku a pak se jich zlekneš :lol: a hodně tam lžou o věku. Nejlepší je sice spontální setkání s někým, kdy si padnete do oka, ale kdybys na to měla čekat, taky se dočkat nemusíš. Na diskotéky bych asi nechodila, tak jsou samí voshousti na jednu noc. :?

• Citovat
  • Upravit
500
5.6.12 16:24

Jó tak to bych taky ráda věděla. :mrgreen: jsem se synem sama už skoro třičtvrtě roku a chlap žádnej. :roll: Na diskotéky nechodím a na seznamku je mi trapný dávat si inzerát. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
5.6.12 16:28
@pemi9 píše:
Jó tak to bych taky ráda věděla. :mrgreen: jsem se synem sama už skoro třičtvrtě roku a chlap žádnej. :roll: Na diskotéky nechodím a na seznamku je mi trapný dávat si inzerát. :oops:

inzerat si nedavej jen si procti ty chlapy. Jo ja jinak taky byla na Libim se ti (tam mas jen zavedenej profil bez nejakeho textu zoufalstvi ze hledas chlapa ) a inu muj soucastny muz mi napsal ze jsem se mu moc zalibila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.6.12 16:32

my taky seznamka…po 3 letech svatba, početí dítěte…a plánujem to napořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí