Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
„Když chceš ryby, musíš k vodě.“ Tak co třeba nějaký „mužský sport“ nebo chodit na hokej a podobné klučičí aktivity?
ja jsem se seznamila s manzelem na internetovy seznamce a ted uz jsme spolu skoro 5 let a klape nam to ![]()
s muzem jsme se seznamili pres seznamku, ale je to o stesti najit tam nekoho normalniho
jinak to je tezky, napadla me posilka. disco neee
Já jsem stará škola, každého svého muže jsem natrefila a urvala na plese
Aj toho posledního vítěze ![]()
já jsem se seznamila s nynějším mužem na seznamce
,konkrtně Badoo)doufám,že to píšu správně) ![]()
Téda, koukám, že seznamky frčí. Já tam toho svého taky klofla ![]()
To by mě taky zajímalo, kde najít normálního chlapa…
A navíc jak se vůbec dostat na nějaké rande, když mám doma dvě malé děti a hlídání žádné. Domů si cizí chlapy fakt zvát nechci ![]()
jojo jde hodne o štěsti ja mela rande asi z 5-ti muži ze seznamky a nastestí jsem je už nikdy v životě nemusela videt azž ten posledni za to konečne stal ale prece o nic nejde nikoho si hned brat nemusis takze to zkusit muzes drzim palce
Tak já také z internetu …
tenkrát strašně frčelo LibimSeTi
Dnes jsme 3 roky manželé a čekáme holčičku ![]()
Zkus internet, občas tam zabloudí i někdo normální, ale dávej pozor. Scházej se s takovýma na neutrálních místech a hlavně se snaž o něm vědět co nejvíc. Znám experta, co měl dvě baby a hledal si tam třetí, že je singl.
Taky jsem slyšela o borcích, co si tam dají cizí fotku a pak se jich zlekneš
a hodně tam lžou o věku. Nejlepší je sice spontální setkání s někým, kdy si padnete do oka, ale kdybys na to měla čekat, taky se dočkat nemusíš. Na diskotéky bych asi nechodila, tak jsou samí voshousti na jednu noc. ![]()
Jó tak to bych taky ráda věděla.
jsem se synem sama už skoro třičtvrtě roku a chlap žádnej.
Na diskotéky nechodím a na seznamku je mi trapný dávat si inzerát. ![]()
@pemi9 píše:
Jó tak to bych taky ráda věděla.jsem se synem sama už skoro třičtvrtě roku a chlap žádnej.
Na diskotéky nechodím a na seznamku je mi trapný dávat si inzerát.
inzerat si nedavej jen si procti ty chlapy. Jo ja jinak taky byla na Libim se ti (tam mas jen zavedenej profil bez nejakeho textu zoufalstvi ze hledas chlapa ) a inu muj soucastny muz mi napsal ze jsem se mu moc zalibila ![]()
my taky seznamka…po 3 letech svatba, početí dítěte…a plánujem to napořád ![]()
Zajímalo by mne, kde se dá seznámit s nějakým normálním inteligentním mužem. Zůstala jsem sama se synem a i když bych měla o někoho zájem, tak prostě není, kde ho poznat. Na diskotékách jsou chlapi všichni na jedno brdo, na seznamkách taky nic moc. Tak už fakt nevím kde
.