Kde se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
24.11.16 16:16

Vyrostla jsem na Zlínsku, 7r. žiju na Hodonínsku/Breclavsku. Líbí se mi tu, už jsem tu doma, vybudovali jsme si pěkne zázemí podle sebe, napred ve městě, tam se nám nelíbilo, tak jsme utekli na vesnici, ale stejně, když jedu do Zl.za našima říkám, že jedu dom, naše Lesna a tak :-D.
Líbí se mi i Praha, ale jen na výlet, navštívit segru, ponakupovat a zpět domu na J. Moravu. Žít bych tam nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
24.11.16 16:59

@MisaHanuska tady je vsude blizko Kokorinsko, Bezdez a nedaleko i Raj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
24.11.16 17:20

Praha, Kokořínsko, Dubsko, Máchův kraj, Českolipsko, Lužické hory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.11.16 20:01

Jedině Spálov okr. Nový Jičín :palec: zná někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
24.11.16 20:04

@radkka jak může někdo nesnášet Krumlouv, to nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
24.11.16 21:15

Taky mám mooooc ráda Liberec. Bedřichov, Janov a Albrechtice…jinak jsem z Českého středohoří. Krásná příroda, kopce a hodně zřícenin. Oblast Velké Žernoseky = dobré vínko :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 21:16
@radkka píše:
S dětmi je super Třeboňsko na kole, člověk se projede krásnou přírodou bez velké dřiny :pankac:

Ano určitě to bude jeden z plánů, jezdili jsme tam s mužem „zamlada“. Taky Borovany, Nové Hrady, líbily se mi rašeliniště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 21:20
@Poisson28 píše:
Jo, je tam hezky. Celkově celý Jizerky stojí za to, oproti třeba Krkonoším.

Však je to taky ten můj srdcový kraj. Vyrostla jsem tam, dospěla, líbilo se mi tam. Pak jsem se přestěhovala s tím, že si najdu jiná oblíbená místa v novém domově… noo, stěží z desetiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 21:21
@Russet píše:
V Kryštofově Údolí je krásně!

Anoo, jízdy kolmo, kde jsou ty časy. Tak občas aspoň někde na cestě autem. Je to tam kouzelný, třeba se nám podaří jet na betlémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 21:24
@Šmoulice píše:
jinak teda Český ráj nic moc :oops: hrozná davovka. :zed:
Ten Českej Švajc nám přišel lepší, hezčí a zajímavější… :nevim:

Nelíbilo se Ti tam?? Já to tam mám teda opravdu ráda. To víš, pro místní je to jako druhý domov. Každý z okolí tam jezdil na školní výlety a pak na dovolený. Vzpomínám si, jak jsme si museli speciálně objednat vagon na nádraží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 21:26
MH je branou Českého ráje, tak to můžou být i malé Drábské světničky.

Tak to jsem mívala za humny, a přesto zatím neviděla. Tak snad někdy časem… max. míváme zatím zastávku u letadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 21:30
@ančapepča píše:
Taky mám mooooc ráda Liberec. Bedřichov, Janov a Albrechtice…jinak jsem z Českého středohoří. Krásná příroda, kopce a hodně zřícenin. Oblast Velké Žernoseky = dobré vínko :D :D :D

Středohoří jsme vždy s našima jen profrčeli, cesta z Loun do LBC a zpět. Ale určitě min. Milešovku musíme s rodinou vyšlápnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 21:31
@LadyBrigit píše:
Jedině Spálov okr. Nový Jičín :palec: zná někdo?

tak tuto oblast jsem snad ani nikdy neprojížděla. Takže za nás velká neprobádaná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.11.16 21:32

Narodila jsem se a vzdy zila na rozhrani Ceske Kanady. Takze to je moje :srdce: :srdce: :srdce: Od te doby co tam jezdime na srub, je to nej nej pro me :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
24.11.16 21:33

Znáš též druhou stranu Jizerek? Myslím severní svahy, Hejnice, Bílý Potok, Jizerku, Smrk a okolí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová