Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak ja miluju Beskydy, Vrbno pod Pradědem, a moc se mi libi okoli ve kterém žiju…Karvinsko:) Ale ráda bych někdy na Šumavu:)
@Lily Evans píše:
Zbožňuju Šumavu, jižní Čechy a Orlické hory. Žiju tam kde jsem se narodila, na jižní Moravě. Taky je tu celkem hezky.
Zmiňuješ krásný místa. A domov si hýčkej, ne jen celkem hezky…
@luloinka píše:
Miluju Liberecko… Liberec je krásný. Pak Jizerské hor - Příchovice, Kořenov. Taky Máchovo jezero, Trosky, je tam spousta krásných míst. Několikrát jsem říkala že se tam chce odstěhovat, opravdu se mi tam na tu stranu líbí. My žijeme na Náchodsku, tady je taky spousta hezkých míst - Ostaš, Adršpašsko Teplické skály, Broumovsko. Ale na Liberecko mě to táhne odjakživa. Bohužel partner se stěhovat nechce že je zvyklý tady.
Jsem z Příchovic ![]()
Jižní Morava… Ale né to hnusný Brno
To do krásné Jižní Moravy vůbec nepočítám ![]()
@Poisson28 píše:
Jsem z Příchovic
Dámy od Liberce, kde jste v poslední době byly na výletech? Ráda si počtu
@Šmoulice píše:
Jižní Morava… Ale né to hnusný BrnoTo do krásné Jižní Moravy vůbec nepočítám
ale i v Brně jsou místa, kde je hezky…Na okrajích, Bystrc, Komín, okolí přehrady…
Jednoznačně místo, kde jsem se narodila a vyrůstala, Valašsko. Zejména nekonečné kopce, chaloupky,… to je má srdcovka.
Ja bydlim na. kraji Kokorinska, blizko mam Bezdez je tu nadherne ![]()
@Eemii píše:
To jsou krásná místa, také moje oblíbená. A je něco z nich domov nebo tam jezdíš na výlety?
@dedrichov píše:@Eemii píše:
To jsou krásná místa, také moje oblíbená. A je něco z nich domov nebo tam jezdíš na výlety?Domovem je Liberec
![]()
@lowlands @kterk Děvčata, trefila jste přesně i mé dvě srdcovky. Valašsko je na první dobrou, taky pocházím z toho kraje. A ten Bezděz! Já teda můžu i Sloup, Nový Bor,…ten kraj mi taky učaroval