Kde se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1862
24.11.16 12:25

Miluju Orlické hory, okolí Nového Města nad Metují. Máme chatu u Nového Hrádku, což je kousek a to je opravdu můj zamilovaný kraj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
@radkka píše:
Miluji Jižní Čechy, rybníky, historická města, krásnou přírodu, Šumavu. Vrátila jsem se sem z Prahy a jsem nesmírně šťastná, nenarodila jsem se zde, ale žila jsem tu s rodinou, než jsem odešla na vysokou. Mám ráda Krumlov, Tábor, Písek, Třeboň, Kvildu, Lipno…
:potlesk: JČ jsou úžasný, poznala jsem je už jako dítě, tak asi proto mám moc ráda místa, o kterých píšeš. A závidím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474

A Česko - Saské Švýcarsko :srdce: :srdce: To je taky naše :srdce:
Ale tam to máme dost z ruky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204

Objevil jsem pro sebe zatím mnou nepoznaný kraj, Lužické hory a jsem nadšený. Přijde mi takový opravdový, syrový a komerční turistikou zatím nepoznamenaný. Takhle na podzim, nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
24.11.16 12:26

Teď v zimě se mi nejvíce líbí v teplé posteli, nebo s šálkem dobré kávy a kouskem dobré čokolády před franocuzským oknem pozorovat ranní zmrzlou zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.16 12:27
@dedrichov píše: :potlesk: JČ jsou úžasný, poznala jsem je už jako dítě, tak asi proto mám moc ráda místa, o kterých píšeš. A závidím

Nezáviď a jeď na výlet :dance: :P Mám ráda spoustu míst v naší krásné zemi, ale tohle je opravdu moje srdcovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
24.11.16 12:28

Brno :srdce: okolí i centrum města, prostě se mi tam líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
24.11.16 12:28
@dedrichov píše:
Dámy od Liberce, kde jste v poslední době byly na výletech? Ráda si počtu

Naposledy to byl Dlaskův statek. Předtím třeba Hrubý Rohozec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
24.11.16 12:33

Miluji Třeboň a okolí a Adršpach. ;)
Nesnáším Brno a Český Krumlov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.11.16 12:39

Brno je moje srdcovka :srdce: a pak obecne okoli Mikulova, Lednice, Valtice a jizni Cechy, specialne jindrichohradecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
24.11.16 12:41
@malinika píše:

Taky nesnáším Brno :mrgreen: Víc tragédní město v ČR není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
24.11.16 12:44

Javorníky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.16 12:47
@malinika píše:

Krumlov bez turistů je pro mě snad nejkrásnější město, ale to je asi tím, že mám zájem o historii a architekturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
24.11.16 12:50
@Šmoulice píše:
Taky nesnáším Brno :mrgreen: Víc tragédní město v ČR není :mrgreen:

Souhlasím. Vnímám to tam jako jeden velký chaos, kde mě skoro pravidelně nějaká tragédie postihla (tragédie typu někdo mě okradl, ujel mi poslední přípoj a já zůstala bezprizorní 300 km od domova, podruhé mi paní na nádraží mi dala špatné informace, takže jsem skončila o půlnoci bezradná kdesi v Jihlavě…) Tomu městu se raději vyhýbám hodně velkým obloukem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
24.11.16 12:50
@dalimil píše:
Objevil jsem pro sebe zatím mnou nepoznaný kraj, Lužické hory a jsem nadšený. Přijde mi takový opravdový, syrový a komerční turistikou zatím nepoznamenaný. Takhle na podzim, nádhera.
:palec:
Zkus jít ještě o kousek dál - Šluknovský výběžek. Ještě opravdovější, ještě syrovější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová