Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miluju Orlické hory, okolí Nového Města nad Metují. Máme chatu u Nového Hrádku, což je kousek a to je opravdu můj zamilovaný kraj ![]()
@radkka píše:
Miluji Jižní Čechy, rybníky, historická města, krásnou přírodu, Šumavu. Vrátila jsem se sem z Prahy a jsem nesmírně šťastná, nenarodila jsem se zde, ale žila jsem tu s rodinou, než jsem odešla na vysokou. Mám ráda Krumlov, Tábor, Písek, Třeboň, Kvildu, Lipno…
A Česko - Saské Švýcarsko
To je taky naše ![]()
Ale tam to máme dost z ruky ![]()
Objevil jsem pro sebe zatím mnou nepoznaný kraj, Lužické hory a jsem nadšený. Přijde mi takový opravdový, syrový a komerční turistikou zatím nepoznamenaný. Takhle na podzim, nádhera.
Teď v zimě se mi nejvíce líbí v teplé posteli, nebo s šálkem dobré kávy a kouskem dobré čokolády před franocuzským oknem pozorovat ranní zmrzlou zahradu.
@dedrichov píše:JČ jsou úžasný, poznala jsem je už jako dítě, tak asi proto mám moc ráda místa, o kterých píšeš. A závidím
Nezáviď a jeď na výlet
Mám ráda spoustu míst v naší krásné zemi, ale tohle je opravdu moje srdcovka.
@dedrichov píše:
Dámy od Liberce, kde jste v poslední době byly na výletech? Ráda si počtu
Naposledy to byl Dlaskův statek. Předtím třeba Hrubý Rohozec.
Miluji Třeboň a okolí a Adršpach. ![]()
Nesnáším Brno a Český Krumlov.
Brno je moje srdcovka
a pak obecne okoli Mikulova, Lednice, Valtice a jizni Cechy, specialne jindrichohradecko.
@malinika píše:
Miluji Třeboň a okolí a Adršpach.
Taky nesnáším Brno
Víc tragédní město v ČR není ![]()
@malinika píše:
Miluji Třeboň a okolí a Adršpach.
Krumlov bez turistů je pro mě snad nejkrásnější město, ale to je asi tím, že mám zájem o historii a architekturu.
@Šmoulice píše:
Taky nesnáším BrnoVíc tragédní město v ČR není
Souhlasím. Vnímám to tam jako jeden velký chaos, kde mě skoro pravidelně nějaká tragédie postihla (tragédie typu někdo mě okradl, ujel mi poslední přípoj a já zůstala bezprizorní 300 km od domova, podruhé mi paní na nádraží mi dala špatné informace, takže jsem skončila o půlnoci bezradná kdesi v Jihlavě…) Tomu městu se raději vyhýbám hodně velkým obloukem. ![]()
@dalimil píše:
Objevil jsem pro sebe zatím mnou nepoznaný kraj, Lužické hory a jsem nadšený. Přijde mi takový opravdový, syrový a komerční turistikou zatím nepoznamenaný. Takhle na podzim, nádhera.