Stehovani na moravu

269
23.11.16 17:57

Stehovani na moravu

Dobrý večer mám dotaz s přítelem bydlíme v České lípě ale přítel pochazi z Havířova a chce se tam vrátit ale me se tam nechce tady mám slušnou práci přátelé i rodinu a hlavně jsem v insolvenci takže o práci přijít nemůžu jak to mám vyresit? On už v cechach bydlet nechce :-( děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.11.16 18:07

A práci tady má? Já utekla z Karviné do Ostravy a moc jsem si nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
23.11.16 18:10

Na Ostravsko bych se teda rozhodně nehrnula :oops: :oops:
Nebo spíš by mě tam nikdo nedostal ani párem volů. :mrgreen:

Pokud ty máš slušnou práci tam, kde jsi, tak bych asi radši zůstala. Ale vše je o kompromisu. Záleží na tom, jak moc jste schopni se domluvit… :nevim:
Pokud se nedomluvíte, tak nejspíš půjdete od sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 18:16

@andilek89 dej na @Šmoulice fakt na Ostravsku není nic dobrého, krom teda Stodolní. Práce mizerně placené, v zimě si každoročně prakticky nevyvětráš, věčně smog, Havířov i Karviná jsou na tom stejně. Fakt zůstaň v Lípě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
23.11.16 18:22

@andilek89 videla bych to na kompromisu, dokud se nesplati insolvence tak se nestehovat ;) na tenhle rozumny logicky duvod by přítel mohl slyšet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.11.16 18:27

Souhlas na Ostravsku není nic dobrého, ale část věty krom „Stodolní“ to je trochu přehnané. Ani ta Stodolní není nic dobrého, ale pokud je Ti 19 let tak potom chápu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
23.11.16 18:37

Havířov není Morava ale Slezko ne :think: Na Moravu jo ale k Ostravě ani náhodou, nedostatek práce, smog, kriminalita - to fakt jenom kdyby to bylo nutné.

:nevim: Já nevím insolvence není sranda ale trvá 5 let, tak snad přítel vydrží ne? A pokud ho to táhne hodně tak odejde a půjdete od sebe no :nevim: Jako v insolvenci riskovat nezaměstnanost, zrušení insolvence a všech dluhů znovu na krku bych teda neriskovala ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.11.16 19:12

Praci tu nemá ale nezivim ho to spíš on mě, z výplaty mi zbyde sotva na nájem tak zbytek platí on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 19:32
@darkgreen píše:
Souhlas na Ostravsku není nic dobrého, ale část věty krom „Stodolní“ to je trochu přehnané. Ani ta Stodolní není nic dobrého, ale pokud je Ti 19 let tak potom chápu :-))

Jsem to chtěla trochu rozveselit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
23.11.16 19:36

@andilek89 jsem kousek od Lípy ;)
nešla bych…určitě dokud se všechno nesplatí…¨
a proč on nemá práci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
23.11.16 20:30

@andilek89 Tak necítím, že bychom tady neměli práci, spíš lidi co se jim nechce nebo si myslí, že za humny je lépe ;) Ovšem přímo v Havířově to bude problém, ale Mošnov, Nový jičín, Kopřivnice, Frýdek Místek…je plná fabrik, kde je slušná průměrná mzda. Záleží co kdo umí, kolik má snahy a kolik se lidem chce. Potom si práci najde v pohodě přítel i vy.Taky záleží kde by chtěl bydlet, zda přímo v Havířově či v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.11.16 20:56

@axlpol přímo v Havířově ne spíš v okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.11.16 20:57

@Petra Z tady pracovat nechce prý si ji najde až tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
23.11.16 21:12

@andilek89 rozhodně bych nesouhlasila s tím smogem, kriminalitou a dalšími výroky co se tradují o Osravsku.Je to je mediální masáž a někdy se to přehání. Jsem od Ostravy cca 35km. V Ostravě bych bydlet taky nechtěla, je to pro mě dost zmatené město, od dětství se tam nevyznám, jen pár tras :D S prací není problém(ale jak jsem psala, záleží co kdo očekává a jak se mu chce)kousek do Beskyd, Hodně se změnil Frýdek Místek, má perfektní síť cyklo tras přes město a okolí, na okraji Olešnou-přehradu, ze které udělali parádní rekreační centru a Aquparkem, trasou na brusle, kolo, běh, velká dětská hřiště…v okolí další dvě přehrady, pro rybáře rybníky…Ceny bydlení se razantně liší v různých městech, ale to je všude stejné po republice. V Havířově jsme byli jednou a byli jsme unešeni, krásné město, okolo příroda, blízko do Ostravy.Jen s tou prací je to horší, musí se někde dojíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
23.11.16 21:15

@axlpol smog, velká kriminalita a Havířov bohužel patří do jedné věty. Stejně tak jako sídliště plná nepřizpůsobivých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová