Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ennyka píše:
Narodila jsem se a vzdy zila na rozhrani Ceske Kanady. Takze to je moje![]()
![]()
Od te doby co tam jezdime na srub, je to nej nej pro me
![]()
![]()
Na te druhe fotce, to je Dablova pr**l nebo neco jineho?
@luloinka píše:Štěpánka je zatím v plánu. Zbožňujeme všechny rozhledny v této oblasti, syn je na pohledech neomylně pozná, přestože na většině zatím vůbec nebyl, žijeme jinde… jo a je mu 5 a půl
Přímo tip nemám, miluju tu přírodu. Jen tak se procházet po lesevlastně na rozhlednu Štěpánka, tu nikdy nevynechám když jedem do Příchovic
@krokodylka píše:Ano presne tak, dablova p…l u Valtinova
@krokodylka píše:
@Ennyka Jeste jsme tam nebyli, ale ten utvar znam z jedne souteze a pak nejakych clanku. Loni jsme byli na dovolene v Nove Bystrici, tohle byl jeden z moznych vyletnich cilu, ale nakonec na nej z casovych duvodu nedoslo… takze snad nekdy priste
Jinak to ale byla krasna dovolena, urcite jsme v teto oblasti nebyli naposledy ![]()
@krokodylka píše:
@Ennyka Jeste jsme tam nebyli, ale ten utvar znam z jedne souteze a pak nejakych clanku. Loni jsme byli na dovolene v Nove Bystrici, tohle byl jeden z moznych vyletnich cilu, ale nakonec na nej z casovych duvodu nedoslo… takze snad nekdy pristeJinak to ale byla krasna dovolena, urcite jsme v teto oblasti nebyli naposledy
@Emilie píše:
tak jsem se chtěla zeptat, kde jsi výletovala? Chystala ses ke Slavonicím, došlo na ně?
@dedrichov píše:
Anoo, jízdy kolmo, kde jsou ty časy. Tak občas aspoň někde na cestě autem. Je to tam kouzelný, třeba se nám podaří jet na betlémy
A orloj a retro kavárnu. V profilu mám dokonce fotku se synem právě pod viaduktem… Ale na Ještěd by se mi tamtudy jen na kole už nechtělo. Raději přes Dub. Než na to vyroste syn, my zpohodlníme a budem jezdit na elektrokole po rovince ![]()
@Michelle3068 píše:
Ačkoliv nebydlím v čr, tak si myslím, že je to krásná země. Praha samozřejmě kouzelná, ale opravdu mě zaujalo město Karlovy Vary (netuším, jak to vyskloňovat, za což se omlouvám) Skoro pokaždé, když jsem v čr, tak tam zajedu. Okouzlili mě ty nádherné lesy kolem, ale i pěkná historie.
Vyskloňovala jsi to dobře.
@dedrichov píše:
Nelíbilo se Ti tam?? Já to tam mám teda opravdu ráda. To víš, pro místní je to jako druhý domov. Každý z okolí tam jezdil na školní výlety a pak na dovolený. Vzpomínám si, jak jsme si museli speciálně objednat vagon na nádraží
Nemůžu říct, že by nelíbilo. Svoje kouzlo to určitě má. Jsem ráda, že jsem to tam navštívila, ale že bych měla nějakou touhu se tam vracet, to asi ne. Jedině, kdyby tam byl někdo známý -místní a protáhl nás ne úplně známými a profláklými místy, kde jsou davy lidí ![]()
@dedrichov píše:@Emilie píše:
tak jsem se chtěla zeptat, kde jsi výletovala? Chystala ses ke Slavonicím, došlo na ně?Nakonec ne, kluky chytlo ranní blitíčko a mně taky nebylo úplně dobře
@Dovesilke píše:
Poděbrady
To je Tvoje krásná domovina jo? A co v okolí se dá vidět? Známe jen tu rozhlednu…
@Dovesilke píše:
Poděbrady
Tam je to take hezke, chvili jse tam zila ![]()