Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím o radu kde bych mohla sehnat protiskluzové podložky do šuplíků, aby mi pořád nejezdily příbory a ostatní kuchyňské nářadí. Koukala jsem na internetu, ale přišly mi docela drahý.
My jí koupili v OBI, už si nepamatuju, kolik stála, ale taky to bylo dost… ![]()
já příborník mám, to jsem jen tak plácla, ale potřebuju na vše ostatní co v těch šuplících mam, jako naběračky, šťouchadla, metly a já nevim co ještě, mam toho hodně.
Holky, neměla by jste netový odkaz na tu podložku v Ikea.cz? nějak to neumím najít ![]()
Markit.Hl píše:
Holky, neměla by jste netový odkaz na tu podložku v Ikea.cz? nějak to neumím najít
Zrovna včera jsme ji koupili ![]()
díky za tipy, ale dá se z tý ikei objednat přes internet? Já mam nejbližší v Praze a jezdíme tam tak 1× do roka, někdy ani to ne. Letos jsme tam nebyli a ani tam cestu neplánujeme a jet tam jen kvůli podložce…
u nás je mají u vietnamců za pár kaček a taky je prej mají v asko nábytku,… ![]()
U vietnamců a za pár korun v různých barvách. Zrovna minulý týden jsem je tam kupovala do botníku.
Do botniku o k.,ale do kuchyne bych ty od Vietnamcu nedavala, jsou plne vtalatu!! Tam ty plasty nikdo nekontroluje. Co vsechno zapricinuji si najdete na googli. Je pravda, ze se nachazeji skoro vsude, ale omezit se to da, kdyz se chce.
P. S. Jestli se neprestaneme k prirod chovat tak hnusne, tak ne ze znicime zemi, ale zeme se nastve a znici nas (uz s tim zacala…), vzdyt jenom na ni parazitujeme, misto toho abychom s ni spolupracovali!!
Mejte se a skuste premyslet trochu ekologicky. ![]()