Kde si najít přítele?

Anonymní
25.10.23 16:37

Kde si najít přítele?

Dobrý den, je mi za 3 měsíce 18 let a nikdy jsem neměla vztah. Už me to dost štve jelikož skoro všichni v mem okolí jsou ve vztahu nebo někdy byli, ale já proste nikdy nic. Kde si mám někoho najít? Občas si říkám co je semnou tak špatně :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
25.10.23 16:42

Online.. seznamovací aplikace, SM..
Chodíš ven? Kina, kluby, hospody, kavárny, čajovny..
Společně aktivity- venčení psů, hraní divadla, učení se na písemky..
Seznámení se se známými známých..
Těch možností je..a brat si ho nemusíš :D

• Citovat
  • Upravit
872
25.10.23 16:44

Tak já ti něco řeknu. Ve tvém věku jsem byla v úplně stejné situaci. A pak jsem kluka našla, neklapalo to, ale hlavně, že jsem měla vztah. 6 let. Pak další hned na to, 2 roky. A hned na to další, aktuální - a až teď, ve 30 letech zjišťuji, že hledat nejde. Prostě žij, choď na koncerty, zábavy, bruslit, cvičit, divadlo … prostě žij tak, jak chceš a on přijde. :srdce: A hlavně sebou nenech nikdy zametat. Chlap se má chovat k ženě krásně, s respektem, láskou a pozorností. On přijde :kytka: I já stále věřím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
25.10.23 17:40
@Janina B1 píše:
Chlap se má chovat k ženě krásně, s respektem, láskou a pozorností. On přijde :kytka: I já stále věřím :hug:

A žena? To, že se k sobě partneři vzájemně chovají s respektem, láskou a pozorností, je přece samozřejmost. Nemůže to být jednostranné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.10.23 18:42

Ale může a většinou i bývá. Jinak by nebylo tolik nefunkčních, mezilidských vztahů.

@Petr-33 píše:
A žena? To, že se k sobě partneři vzájemně chovají s respektem, láskou a pozorností, je přece samozřejmost. Nemůže to být jednostranné.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky