Kde si nechat odstranit tetování

15.6.15 14:47

Kde si nechat odstranit tetování

Ahoj holky. V mládí jsem si nechala dělat tetování na bříšku. Teď bych se ale ráda pokoušela o mimi a vím že jak bříško poroste tak tetování popraská a bude vypadat strašně. Doslechla jsem se o laserové metodě, nebo je ještě něco šetrnějšího než tohle? Má stím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
15.6.15 14:54

Jj laserem, ale připravit si balík a hodně času..nejde to napoprvé, musí být více návštěv..a taky to bolí víc jak tetování

• Citovat
  • Upravit
72725
15.6.15 14:56

@MarketaMalaskova mám zkušenost takovou, že celé tetování těhotenství přestálo bez jakékoliv újmy. Takže proč plašit předem? JInak laser, dělají to normálně na klinice estetické medicíny. Stojí to asi 3× tolik, co kéra a bolí to ještě víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.6.15 15:26

-

Příspěvek upraven 31.12.15 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.6.15 15:33
@Koza-Dereza píše:
Ahoj, doporučuji kliniku LLC.. Já mám dobrou zkušenost, co se týče financí tak není to moc drahé, za 50 pulsu laseru zaplatíš 500 KČ a řekla by jsem, že 1 puls ošetří tak 1mm x 1mm plochu.. Je potřeba to několikrát opakovat s odstupem minimalně 4 týdnú.. Jediné negativum je bolest, to opravdu jsem snášela zle.. Ale jizva nezústane, nic není poznat..

jak u čeho. červená nebo zelená barva nemusí jít odstranit vůbec.. a s jizvama -záleží na ploše atd.. někomu zůstanou i ty jizvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.6.15 15:49

Já taky slyšela od několika lidí, že jim po laserovém odstranění zůstaly jizvy, případně se změnila pigmentace v prostoru tetování.
Navíc mám dvě kamarádky, které mají tetování na břiše a oběma zůstalo tetování v pohodě i po dětech ;)
Takže bych nehrotila - uvidíš, co s pupíkem udělá těhotenství a pak se můžeš rozhodnout, zda na laser jít či nejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
15.6.15 16:16

Ahoj já jsem těhotná po třetí, a mám na břiše tetování které porad vipada jako nové. Není to pravidlo ze popraska.
Natáhne se a pak po porodu se vrátí do původního stavu. :mavam: přidám fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.6.15 17:06

-

Příspěvek upraven 31.12.15 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.15 06:47

@Koza-Dereza tak kolem očí je to fakt něco jiného. Na klasickou kéru na těle nepoužijou tak šetrnou záležitost, jako na oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.6.15 08:04

-

Příspěvek upraven 31.12.15 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.15 08:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 11:18

Holky děsíte mě:) Já počítám s tím že to bude bolet, ale myslela jsem že až PO zákroku. Já mám právě kamarádku které to v těhu popraskalo, a teď to nevypadá moc pěkně. Ale je pravda že ona v těhotenství přibrala 25kg, což je celkem hodně tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.15 22:24

Tak po dlouhém pátrání jsem si našla kliniku beautypro v Praze, mělo by se jednat o nějakou vyhlášenou kliniku tak jsem zvědavá. Ale půjdu až po prázdninách:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.15 20:13

odstranění tetování

Tak už mám za sebou první ošetření, kdyby někdo plánoval také odstranění tak tuto kliniku doporučuji. Ještě mě těch ošetření pár čeká ale můžu si za to sama:) držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová