Kde si nechat udělat tričko na běh?

259
2.6.25 21:37

Kde si nechat udělat tričko na běh?

Ahoj,
máte prosím někdo zkušenost s tričkem na přání?
Poběžíme s kamarádkou závod a chci nám nechat udělat společný trička. Chci tedy nějaký funkční tričko na který bych si vytvořila svůj motiv.
Máte tip na nějakou firmu/web, který za to stojí?
Děkuji. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
krecik.dzungarsky
2.6.25 21:40

T shock. Nechávala jsem tam dělat dlouhé roky trička/mikiny na zakázku, ale tedy z čisté bavlny. Kvalita použitých materiálů, tisku, celkového designu i zpracování za mě super.
Nevím, zda mají v nabídce i funkční materiály.

• Citovat
  • Upravit
14106
2.6.25 22:16

My měli na kola od Alisy. Ale je fakt, že víc kusů. Nevím, zda dělají po jednom či dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.6.25 07:37

Akce

Teď je v Tesco triko za 49,– na to snad má každý.. :) Hezký den.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
3.6.25 07:46
@Napohodu píše: Více

A mas pocit, ze tvoje informace je k věci :think: Nebo neumis cist, ale hlavně, ze si taky přidáš prispevek, co na tom, ze je úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
3.6.25 07:52
@Napohodu píše: Více

Wtf?

• Citovat
  • Upravit
30
3.6.25 08:13

@j.a.n.i1 Jdi do práce a můžeš si koupit draží, krásný den a neurážej, já ti za to nemůžu! :D :mavam:

Příspěvek upraven 03.06.25 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
3.6.25 08:37

@Napohodu Nauč se číst, treba pak nebudeš úplně mimo a dokážeš stvořit prispevek, ktery bude alespoň trochu k veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.6.25 13:01

Nech si natisknout motiv na metráž, a nech si triko ušít od nějaké švadlenky.
Kdyby nebyla švadlenka, tak se hlásím že to zvládnu, jen bych potřebovala ten materiál.
https://www.moje-siti.cz/…a-ve-strihu/
Děvčata z moje-siti umí tisknout i vzory z vlastní dodané grafiky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.6.25 13:14

@Kačikáča to je fajn nápad, díky ;)
Ušít bych ho asi zvládla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.6.25 13:15

Díky všem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
3.6.25 13:40

T-shock… párkrát už jsme si u nich nechávali dělat trička a vždy pecka :kytka: Pár už jich mám roky a jsou pořád jako nové.

• Citovat
  • Upravit
3437
3.6.25 14:32

Bud ti tie tricka urobi reklamka, ktora na cistu bavlnu da transfer. Tricko nieje funkcne a ten transfer ma obmedzenu zivotnost.

Na sport potrebujes tlac do materialu samotneho a vacsinou je to polyester s nejakou primesou elastanu, striebra, karbonu, bambusu, merina… ale ten hlavny material musi byt polyester inak ti tam nechyti farba.

Vacsina firiem ktore robia taketo sportove oblecenie ma nejake minimalne mnozstva a ak aj nema tak za 1-2ks zaplatis peknu raketu (niekde sa tie naklady na pripravu, prestoje musia premietnut).

Ak bezis nejaky zavod okolo baraku tak kludne ta bavlna s transferom. Ak bezis nieco dlksie (napriklad maraton) tak by som si to nechal urobit u sportovej firmy z profi materialov, jedina otazka je ci to chces zaplatit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
8.6.25 08:21

@tulka123
Kamarád má firmu, která tohle umí jak ve velkém (dělají i dresy pro extraligu například), tak i v malých množstvích.
Kdybys chtěla, pošli sz, předám kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová