Kde vyvolat fotky?

3730
16.4.11 23:12

Kde vyvolat fotky?

Jestě nemam fotky svého dítěte a pořad nevim,kde.Prý se da stahnout program určité fotosběrny,kde to i ukaže,které fotky jsou vhodne k vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
16.4.11 23:24

Já jsem nechávala vyvolávat fotky v DMku i Schleckeru, objednávala jsem po netu a takové fotky, které jsem si sama vybrala, i jsem si je sama ořízla. Teď už fotím ve stejném formátu jaký má fotopapír, tak je to ještě jednodušší. Spokojená jsem byla v obou případech a teď se chystám poslat další do Schleckera, mají tam zrovna akci (do konce dubna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.4.11 23:28

Mě nejvíc sedí Fotolab-přijdou mě na super papíře s dobrou kvalitou.Stáhne se jejich program z netu a odešle přes internet.Jednoduché,rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.4.11 08:20

Ja vyvolavam v DM pres internet, program mi vyhovuje, ceny take, fotky vypadaji moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.4.11 08:37

Taky je nechávám dělat v DM - objednávám přes net a do dvou dnů si je vyzvednu u nás v drogérii. Ale chce to tu lepší kvalitu-Premium, u těch obyč mi kvalita nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
17.4.11 11:56
hkac píše:
Já jsem nechávala vyvolávat fotky v DMku i Schleckeru, objednávala jsem po netu a takové fotky, které jsem si sama vybrala, i jsem si je sama ořízla. Teď už fotím ve stejném formátu jaký má fotopapír, tak je to ještě jednodušší. Spokojená jsem byla v obou případech a teď se chystám poslat další do Schleckera, mají tam zrovna akci (do konce dubna).
Že bych to taky zkusila?Fotky k vyvolání jim pošlu mailem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.4.11 13:32

holky jak posíláte do dm fotky k vyvolání po netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.4.11 14:12

Taky máme dobré zkušenosti s DM. Vždy nechávám vyvolávat hodně fotek najednou a dávám 25 % joker a někdy i slevu 10 % na nákup a vyjde to fakt na pakatel, kvalita dobrá.

Kosatko, na jejich stránkách se stáhne program, který si nainstaluješ a přes něj vybereš fotky a pošleš, je to otázka chviličky.

• Citovat
  • Upravit
365
17.4.11 14:38

http://www.dm-digifoto.cz

kosatka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
17.4.11 16:36
madi píše:
Taky máme dobré zkušenosti s DM. Vždy nechávám vyvolávat hodně fotek najednou a dávám 25 % joker a někdy i slevu 10 % na nákup a vyjde to fakt na pakatel, kvalita dobrá.Kosatko, na jejich stránkách se stáhne program, který si nainstaluješ a přes něj vybereš fotky a pošleš, je to otázka chviličky.

Ja ten program nenašla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
17.4.11 16:45
madi píše:
Taky máme dobré zkušenosti s DM. Vždy nechávám vyvolávat hodně fotek najednou a dávám 25 % joker a někdy i slevu 10 % na nákup a vyjde to fakt na pakatel, kvalita dobrá.Kosatko, na jejich stránkách se stáhne program, který si nainstaluješ a přes něj vybereš fotky a pošleš, je to otázka chviličky.
to.nejde píše:
http://www.dm-digifoto.cz
kosatka píše:

Už jsem ho asi stahla,ale neumim to upravit a odeslat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.4.11 16:46
Já ten program ani nestahovala, nahrávala jsem to rovnou na web: http://www.dm-digifoto.cz
jani09 píše:
madi píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.4.11 19:58
jani09 píše:
hkac píše:

Myslím, že jsem je nahrála přímo na jejich webu. Teď mám ale nový notebook a nemám tam všechno ještě nainstalované, takže mi to nejde. Budu muset požádat manžela, aby mi s tím něco udělal, aby to šlo. Nebo aby je tam nahrál on :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
17.4.11 21:34
hkac píše:
jani09 píše:
hkac píše:
Myslím, že jsem je nahrála přímo na jejich webu. Teď mám ale nový notebook a nemám tam všechno ještě nainstalované, takže mi to nejde. Budu muset požádat manžela, aby mi s tím něco udělal, aby to šlo. Nebo aby je tam nahrál on :lol: .

Tak to mi asi taky něco chybí,když mi to nejde,dostanu se tam,ale neumim to upravit a odeslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.4.11 21:38

Tady si můžete stáhnout ten program:

http://www.dm-digifoto.cz/…-zdarma.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie