Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestě nemam fotky svého dítěte a pořad nevim,kde.Prý se da stahnout program určité fotosběrny,kde to i ukaže,které fotky jsou vhodne k vyvolání.
Já jsem nechávala vyvolávat fotky v DMku i Schleckeru, objednávala jsem po netu a takové fotky, které jsem si sama vybrala, i jsem si je sama ořízla. Teď už fotím ve stejném formátu jaký má fotopapír, tak je to ještě jednodušší. Spokojená jsem byla v obou případech a teď se chystám poslat další do Schleckera, mají tam zrovna akci (do konce dubna).
Mě nejvíc sedí Fotolab-přijdou mě na super papíře s dobrou kvalitou.Stáhne se jejich program z netu a odešle přes internet.Jednoduché,rychlé.
Ja vyvolavam v DM pres internet, program mi vyhovuje, ceny take, fotky vypadaji moc dobre.
Taky je nechávám dělat v DM - objednávám přes net a do dvou dnů si je vyzvednu u nás v drogérii. Ale chce to tu lepší kvalitu-Premium, u těch obyč mi kvalita nevyhovuje.
hkac píše:Že bych to taky zkusila?Fotky k vyvolání jim pošlu mailem?
Já jsem nechávala vyvolávat fotky v DMku i Schleckeru, objednávala jsem po netu a takové fotky, které jsem si sama vybrala, i jsem si je sama ořízla. Teď už fotím ve stejném formátu jaký má fotopapír, tak je to ještě jednodušší. Spokojená jsem byla v obou případech a teď se chystám poslat další do Schleckera, mají tam zrovna akci (do konce dubna).
Taky máme dobré zkušenosti s DM. Vždy nechávám vyvolávat hodně fotek najednou a dávám 25 % joker a někdy i slevu 10 % na nákup a vyjde to fakt na pakatel, kvalita dobrá.
Kosatko, na jejich stránkách se stáhne program, který si nainstaluješ a přes něj vybereš fotky a pošleš, je to otázka chviličky.
kosatka píše:
holky jak posíláte do dm fotky k vyvolání po netu?
madi píše:
Taky máme dobré zkušenosti s DM. Vždy nechávám vyvolávat hodně fotek najednou a dávám 25 % joker a někdy i slevu 10 % na nákup a vyjde to fakt na pakatel, kvalita dobrá.Kosatko, na jejich stránkách se stáhne program, který si nainstaluješ a přes něj vybereš fotky a pošleš, je to otázka chviličky.
Ja ten program nenašla. ![]()
madi píše:Ja ten program nenašla.
Taky máme dobré zkušenosti s DM. Vždy nechávám vyvolávat hodně fotek najednou a dávám 25 % joker a někdy i slevu 10 % na nákup a vyjde to fakt na pakatel, kvalita dobrá.Kosatko, na jejich stránkách se stáhne program, který si nainstaluješ a přes něj vybereš fotky a pošleš, je to otázka chviličky.
to.nejde píše:
http://www.dm-digifoto.czkosatka píše:
holky jak posíláte do dm fotky k vyvolání po netu?
Už jsem ho asi stahla,ale neumim to upravit a odeslat. ![]()
jani09 píše:madi píše:Ja ten program nenašla.
jani09 píše:hkac píše:Že bych to taky zkusila?Fotky k vyvolání jim pošlu mailem?
Myslím, že jsem je nahrála přímo na jejich webu. Teď mám ale nový notebook a nemám tam všechno ještě nainstalované, takže mi to nejde. Budu muset požádat manžela, aby mi s tím něco udělal, aby to šlo. Nebo aby je tam nahrál on
.
hkac píše:jani09 píše:Myslím, že jsem je nahrála přímo na jejich webu. Teď mám ale nový notebook a nemám tam všechno ještě nainstalované, takže mi to nejde. Budu muset požádat manžela, aby mi s tím něco udělal, aby to šlo. Nebo aby je tam nahrál onhkac píše:Že bych to taky zkusila?Fotky k vyvolání jim pošlu mailem?
Já jsem nechávala vyvolávat fotky v DMku i Schleckeru, objednávala jsem po netu a takové fotky, které jsem si sama vybrala, i jsem si je sama ořízla. Teď už fotím ve stejném formátu jaký má fotopapír, tak je to ještě jednodušší. Spokojená jsem byla v obou případech a teď se chystám poslat další do Schleckera, mají tam zrovna akci (do konce dubna)..
Tak to mi asi taky něco chybí,když mi to nejde,dostanu se tam,ale neumim to upravit a odeslat.
Tady si můžete stáhnout ten program: