Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladam odlehcene tema. Jakou nejvetsi financni hotovost jste kdy drzely v ruce? Nemyslim kreditku, kartu nebo neco fakt cenneho, ale proste hromadu vonavejch papirku. Ja kdyz nad tim tak premyslim, tak se mi v hotovosti podarilo potezkat nejakejch 50tis kc. Jsem bridil, musim to napravit
![]()
Ahoj, já měla v ruce taky necelých 5O tisíc, ale EUR. To byl mazec. A okamžitě, jak jsem platbu přijala, tak jsem jí předala šéfovi do hlavního trezoru. Naštěstí to byla platba dopředu avízovaná, tak jsem na přepočet měla za sebou šéfíka a plátce byl taky osvědčenej. ![]()
nejvíc něco přes 1/4 mega, ale bohužel ne vlastník, jen jsem je měla v úschově
a teda dlouho jsem přemýšlela kde je schovat, v bytě zamknutém jen na 1 obyč FABku
Příspěvek upraven 16.04.11 v 17:57
Na střední škole jsme byli na exkurzi v bance a dali nám potěžkat milion. Byl to takový malý krásný balíček ![]()
diochi píše:
Na střední škole jsme byli na exkurzi v bance a dali nám potěžkat milion. Byl to takový malý krásný balíček
Ja chci taky na exkurzi
![]()
nejvic 1,5 milionu, ale to jsem fakt jen chvili drzela, doma jsme nejakou dobu meli firemnich cca 700 tis. a to jsem z toho teda nemela vubec dobry pocit …
Pracovala som jednu dobu v súkromnej zmenárni, a bežne som chodila s pár miliónmi „v igelitke“ do banky a z banky ![]()
150 tisíc, překvapilo mě, jak je to tenoučký balíček pětitisícovek.
Převážela jsem je normálním linkovým autobusem v obálce v zapnuté vnitřní kapse bundy cca 80 km a cítila jsem se strašně.
Milion,drive to bylo hoooodne papirku,ted kdyz mas milion tak toho moc neni,kdyz mas petitisicovky.
Nesla jsem 150 tisic v hotovosti v baťůžku né moc zrovna pěknou čtvrtí
Peníze navic nebyly moje, takže pocit hrozný, naštěstí jsem nevypadala ani na to, že bych mohla mít v baťůžku tisíce dva
jiný velký obnos jsem v ruce nedržela, díky bohu za to
![]()
Tak ja zatim nejvic cca 50tisic a na zacatku kvetna budu drzet a vlastnit 52 500kc respektive uz ted je vlastnim,cekam jen az mi prijdou,jinak muj tata byl driv podnnikatel tak ten drzel a meli sme doma hodne
MaryClementine píše:
150 tisíc, překvapilo mě, jak je to tenoučký balíček pětitisícovek.Převážela jsem je normálním linkovým autobusem v obálce v zapnuté vnitřní kapse bundy cca 80 km a cítila jsem se strašně.
To verim. Ja kdyz jdu zaplatit najem, mam pocit, ze to mam napsany snad na cele. A to mame postu cca 400m.
kacerval píše:
Tak ja zatim nejvic cca 50tisic a na zacatku kvetna budu drzet a vlastnit 52 500kc respektive uz ted je vlastnim,cekam jen az mi prijdou,jinak muj tata byl driv podnnikatel tak ten drzel a meli sme doma hodne
To je tech 52500kc co ti chybeji do milionu, ze?
![]()