Vitamíny Multi-tabs vs. Multi-Sanostol

Anonymní
15.4.11 14:00

Multtitabs x Multisanostol

Ahojky,
Mám velkou prosbu neví někdo obsah vitamínů Multitabsu a Multisanostolu?Liší se nějak výrazně složení,nebo jsou podobný??Popřípadě čeho kolik tam je,moc děkuju za rychlý odpovědi!!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
15.4.11 14:19

Chce to méně se ptát a více hledat na internetu :mrgreen:
http://www.profilekarna.cz/…--pirat.aspx
 http://www.sanostol.cz/…/slozeni.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.11 14:28

Dííky,nj já dneska nestíhám,mám moc starostí a nevím co dřív,tak jsme myslela,že bude někdo rychlejší než já :mrgreen: Ale spíš jsem myslela Multitabs od dvou let :think:

• Citovat
  • Upravit
9079
15.4.11 16:29

zeptej se přímo v lékárně. Ale vetšinou to byvá, že je něčeho míň a něčeho víc. př. v jednom je více vit. C a méně Zinku a ve druhém opak. Méně vit C a vice Zinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.11 17:56

No mě jde hlavně oto,že malá má ještě Um tak,aby toho nebylo zas moc a dr,jsem se zapomněla zeptat :think: asi to,ale moc řeším…

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
6.4.12 14:18

Maminky, co dáváte dítkám Multi-sanostol, kolik ho dáváte?
Já jsem synovi přes zimu dávala 1 větší kávovou lžičku/den. Jako prevence mu to stačilo. Nikdy jsem to neměřila na ml, ale dle návodu na vitamínech by se mělo dávat 10ml/den. Výrobce píše, že 10ml jsou 2 kávové lžičky. Teda já mám běžné kávové lžičky, ale myslím, že 5ml jedna lžička zdaleka nemá :think: 10ml jsou 2 plné nurofenové stříkačky, což by se odhaduji nevlezlo ani na polívkovou lžíci, natož na 2 kávové.. Takže i když mám „své“ osvědčené dávkování, tak mě vrtá hlavou, kolik by se skutečně mělo dávat :nevim:
Díky za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
672
6.4.12 14:39

Taky jsem ho dávala a taky jsem nepochopila, jak je to s tím dávkováním, takže jsme přešli na Multiimunbaby, to jsou kapky a mně to vyhovuje víc, alespoň vím, že mu toho nedávám moc nebo zase málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
7.4.12 12:40

My máme doma odměrku ( už nevím od čeho ), takže poprvé jsem změřila na odměrce a zkusila na malé lžičky a vyšlo to skoro přesně na 2 plné . My teda máme kávové lžičky takové, že 2 se nevejdou do 1 polévkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
22.1.20 19:31
@nepřihl. hana20:00 píše:
Maminky, co dáváte dítkám Multi-sanostol, kolik ho dáváte?
Já jsem synovi přes zimu dávala 1 větší kávovou lžičku/den. Jako prevence mu to stačilo. Nikdy jsem to neměřila na ml, ale dle návodu na vitamínech by se mělo dávat 10ml/den. Výrobce píše, že 10ml jsou 2 kávové lžičky. Teda já mám běžné kávové lžičky, ale myslím, že 5ml jedna lžička zdaleka nemá :think: 10ml jsou 2 plné nurofenové stříkačky, což by se odhaduji nevlezlo ani na polívkovou lžíci, natož na 2 kávové.. Takže i když mám „své“ osvědčené dávkování, tak mě vrtá hlavou, kolik by se skutečně mělo dávat :nevim:
Díky za odpovědi :)

Zdravím, zrovna řeším stejný problém. Dávám malé (1,5) jednu nurofenouvou stříkačku denně. Cpát do ní 2 mi přijde hrozně moc. Jak jste to dávkování řešili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová