Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chce to méně se ptát a více hledat na internetu ![]()
http://www.profilekarna.cz/…--pirat.aspx
http://www.sanostol.cz/…/slozeni.php
Dííky,nj já dneska nestíhám,mám moc starostí a nevím co dřív,tak jsme myslela,že bude někdo rychlejší než já
Ale spíš jsem myslela Multitabs od dvou let ![]()
zeptej se přímo v lékárně. Ale vetšinou to byvá, že je něčeho míň a něčeho víc. př. v jednom je více vit. C a méně Zinku a ve druhém opak. Méně vit C a vice Zinku.
No mě jde hlavně oto,že malá má ještě Um tak,aby toho nebylo zas moc a dr,jsem se zapomněla zeptat
asi to,ale moc řeším…
Maminky, co dáváte dítkám Multi-sanostol, kolik ho dáváte?
Já jsem synovi přes zimu dávala 1 větší kávovou lžičku/den. Jako prevence mu to stačilo. Nikdy jsem to neměřila na ml, ale dle návodu na vitamínech by se mělo dávat 10ml/den. Výrobce píše, že 10ml jsou 2 kávové lžičky. Teda já mám běžné kávové lžičky, ale myslím, že 5ml jedna lžička zdaleka nemá
10ml jsou 2 plné nurofenové stříkačky, což by se odhaduji nevlezlo ani na polívkovou lžíci, natož na 2 kávové.. Takže i když mám „své“ osvědčené dávkování, tak mě vrtá hlavou, kolik by se skutečně mělo dávat ![]()
Díky za odpovědi ![]()
Taky jsem ho dávala a taky jsem nepochopila, jak je to s tím dávkováním, takže jsme přešli na Multiimunbaby, to jsou kapky a mně to vyhovuje víc, alespoň vím, že mu toho nedávám moc nebo zase málo.
My máme doma odměrku ( už nevím od čeho ), takže poprvé jsem změřila na odměrce a zkusila na malé lžičky a vyšlo to skoro přesně na 2 plné . My teda máme kávové lžičky takové, že 2 se nevejdou do 1 polévkové.
@nepřihl. hana20:00 píše:
Maminky, co dáváte dítkám Multi-sanostol, kolik ho dáváte?
Já jsem synovi přes zimu dávala 1 větší kávovou lžičku/den. Jako prevence mu to stačilo. Nikdy jsem to neměřila na ml, ale dle návodu na vitamínech by se mělo dávat 10ml/den. Výrobce píše, že 10ml jsou 2 kávové lžičky. Teda já mám běžné kávové lžičky, ale myslím, že 5ml jedna lžička zdaleka nemá10ml jsou 2 plné nurofenové stříkačky, což by se odhaduji nevlezlo ani na polívkovou lžíci, natož na 2 kávové.. Takže i když mám „své“ osvědčené dávkování, tak mě vrtá hlavou, kolik by se skutečně mělo dávat
Díky za odpovědi
Zdravím, zrovna řeším stejný problém. Dávám malé (1,5) jednu nurofenouvou stříkačku denně. Cpát do ní 2 mi přijde hrozně moc. Jak jste to dávkování řešili vy?
Ahojky,

Mám velkou prosbu neví někdo obsah vitamínů Multitabsu a Multisanostolu?Liší se nějak výrazně složení,nebo jsou podobný??Popřípadě čeho kolik tam je,moc děkuju za rychlý odpovědi!!!!