Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před chvílí se mi stalo, že mi přestaly fungovat všechny karty. Zaplatila jsem kartou v papírnictví, šla do Kauflandu a u pokladny zjistila, že to nejde a nešlo mi ani vybrat z bankomatu. Peněz tam mám dost, odstávka žádná psaná není, tak nechápu…
Setkal se s tím někdo? Mám omdlévat nebo je pravděpodobné, že to za chvíli (zítra
) zase půjde?
![]()
Angua píše:
Před chvílí se mi stalo, že mi přestaly fungovat všechny karty. Zaplatila jsem kartou v papírnictví, šla do Kauflandu a u pokladny zjistila, že to nejde a nešlo mi ani vybrat z bankomatu. Peněz tam mám dost, odstávka žádná psaná není, tak nechápu…Setkal se s tím někdo? Mám omdlévat nebo je pravděpodobné, že to za chvíli (zítra) zase půjde?
![]()
![]()
Zeptam se blbe,ale-exekuci necekas???
![]()
No nevím o ničem, snad ne, proboha ![]()
Muž mě tam donutil zavolat, tak jdu na to…
Je to divne…me se to jeste nestalo. Mbank uz nejakou dobu nepouzivam, ale kdyz jsem ho pouzivala nikdy mi to nesekli…
.
mne sa stalo nieco podobne. zaplatila som v jednom obchode a v inych uz neslo. penazi som mala dost. problem bol v limite na platenie kartou. mala som nastavene 1.000,–, no a to pohltil jeden obchod. takze u mna stacilo zmenit limit na karte a uz bolo vsetko ako ma byt.
to bude nejaky vypadek autorizacni site - stava se to, ale je to otazka vetsinou maximalne nekolika minut…
zavolej na Mlinku a oni ti reknou…mne takhle nefungovala karta pote, co jsem nabrala plnou nadrz benzinu - neprisla mi tam pravidelna platba, nastesti manzel byl na telefonu a nastesti i v kancelari, takze mi ze sveho uctu hned nadotoval, ale neprala bych nikomu stat v Globusu u tech kukani, za mnou fronta, dve prudici deti v aute a nefungujici karta…nastesti zenska za okynkem byla chapava a jeste zpacifikovala chlapa co za mnou stal a byl nerudny…
Jukni na ucet a uvidis…
Ahoj,me se to teda nestalo,ale kamardce ano pri jiz zminovane exekuci
Mi takhle před časem vypadla karta ČSOB . Prostě jim vypadly terminály a spojení s bankomaty, takže jsem nemohla zaplatit ani vybrat. Může se to stát.
Ale teda milé mi to nebylo.
Kdyby jsi mela exekuci na ucet, bankomat by ti hlasil ‚neopravnenou operaci‘.
…dneska jsem kartou z mBank normálně vybírala z bankomatu ČSOB. Kolem 13 hodiny, takže o problému nevím. ![]()
Jo, tak byla to technická chyba na jejich straně a prý už to funguje ![]()
Dejte pokoj s exekucema, na mě není nic psané, akorát nějaké pojištění, to má MM trvalý příkaz a parkovací lístky si kupuju i na 5 minut
![]()
Kiwio píše: …dneska jsem kartou z mBank normálně vybírala z bankomatu ČSOB. Kolem 13 hodiny, takže o problému nevím.
Šak já jsem taky předtím platila normálně… Jsem se asi trefila do těch pár minut - by mě šlak trefil
![]()