Nefunkční platební karta - mBank

50725
14.4.11 18:41

Nefunkční platební karta - Mbank

Před chvílí se mi stalo, že mi přestaly fungovat všechny karty. Zaplatila jsem kartou v papírnictví, šla do Kauflandu a u pokladny zjistila, že to nejde a nešlo mi ani vybrat z bankomatu. Peněz tam mám dost, odstávka žádná psaná není, tak nechápu…

Setkal se s tím někdo? Mám omdlévat nebo je pravděpodobné, že to za chvíli (zítra :mrgreen: ) zase půjde? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
14.4.11 18:43
Angua píše:
Před chvílí se mi stalo, že mi přestaly fungovat všechny karty. Zaplatila jsem kartou v papírnictví, šla do Kauflandu a u pokladny zjistila, že to nejde a nešlo mi ani vybrat z bankomatu. Peněz tam mám dost, odstávka žádná psaná není, tak nechápu…Setkal se s tím někdo? Mám omdlévat nebo je pravděpodobné, že to za chvíli (zítra :mrgreen: ) zase půjde? :lol: :lol: :lol:

Zeptam se blbe,ale-exekuci necekas??? :think: :think: :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.11 18:47

No nevím o ničem, snad ne, proboha 8-o

Muž mě tam donutil zavolat, tak jdu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
14.4.11 18:50

Je to divne…me se to jeste nestalo. Mbank uz nejakou dobu nepouzivam, ale kdyz jsem ho pouzivala nikdy mi to nesekli… :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
14.4.11 18:51

a co ti to hlásí?

• Citovat
  • Upravit
8345
14.4.11 18:53

mne sa stalo nieco podobne. zaplatila som v jednom obchode a v inych uz neslo. penazi som mala dost. problem bol v limite na platenie kartou. mala som nastavene 1.000,–, no a to pohltil jeden obchod. takze u mna stacilo zmenit limit na karte a uz bolo vsetko ako ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.4.11 18:54

to bude nejaky vypadek autorizacni site - stava se to, ale je to otazka vetsinou maximalne nekolika minut…

zavolej na Mlinku a oni ti reknou…mne takhle nefungovala karta pote, co jsem nabrala plnou nadrz benzinu - neprisla mi tam pravidelna platba, nastesti manzel byl na telefonu a nastesti i v kancelari, takze mi ze sveho uctu hned nadotoval, ale neprala bych nikomu stat v Globusu u tech kukani, za mnou fronta, dve prudici deti v aute a nefungujici karta…nastesti zenska za okynkem byla chapava a jeste zpacifikovala chlapa co za mnou stal a byl nerudny…
Jukni na ucet a uvidis…

• Citovat
  • Upravit
5173
14.4.11 18:55

no já slyšela,že se tohle stává při exekuci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.4.11 19:01

Ahoj,me se to teda nestalo,ale kamardce ano pri jiz zminovane exekuci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
14.4.11 19:10

Mi takhle před časem vypadla karta ČSOB . Prostě jim vypadly terminály a spojení s bankomaty, takže jsem nemohla zaplatit ani vybrat. Může se to stát.

Ale teda milé mi to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
14.4.11 19:11

Kdyby jsi mela exekuci na ucet, bankomat by ti hlasil ‚neopravnenou operaci‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.4.11 19:19

…dneska jsem kartou z mBank normálně vybírala z bankomatu ČSOB. Kolem 13 hodiny, takže o problému nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.11 19:22

Jo, tak byla to technická chyba na jejich straně a prý už to funguje :lol:

Dejte pokoj s exekucema, na mě není nic psané, akorát nějaké pojištění, to má MM trvalý příkaz a parkovací lístky si kupuju i na 5 minut :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.11 19:23
Kiwio píše: …dneska jsem kartou z mBank normálně vybírala z bankomatu ČSOB. Kolem 13 hodiny, takže o problému nevím. :nevim:

Šak já jsem taky předtím platila normálně… Jsem se asi trefila do těch pár minut - by mě šlak trefil :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.11 19:42

Každopádně moc všem děkuju za reakce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie