Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem si dneska poslechla TOTO a krom toho že jsem se neuvěřiteně nasmála nad pánem co měl/neměl problém s autem
jsme s kamarádkou (LEMAZ) říkaly že bychom opravdu neměly na to, bejt operátoři
Já bych telefon vyrvala vzteky ze zdi a prohodila ho oknem-zavřeným a LEMAZ pravila, že by to sluchátko sežrala a pána by velmi neslušně počastovala
![]()
Tak to je hustý,jsem se zasmála
Nicméně já teda trpělivost nemám(ani na mého syna)
natož na takového pána.Já bych ho poslala na patřičné místo a sbalila bych si fidlátka,protože bych dostala výpověď.
Obdivuju tyto lidi co pracují na reklamacích,já bych tam nešla,ani za 50 tisíc. ![]()
tohle mi přítel pouštěl předevčírem,neuvěřitelný.Ten operátor byl jak zaseklá gramofonová deska.Já bych teda vzteky neviděla,asi bych musela něco rozbít.Já moc trpělivosti nemám,jsem ocela výbušná.Rozbila jsem takhle dva mobily,když jsem s nima praštila o zem po nasíracím telefonátu
Od tý doby mám kovovej,zatim drží ![]()
Chudák operátor. Mně se naštěstí nic takového nestalo, ale lidi jsou kolikrát fakt nepříjemní a zlí. ![]()
Jako ten operátor byl na ránu, to jo, protože byl opravdu jak zaseklej
ale ten pán ten byl fakt na infarkt
Já teda nevim já bejt operátor, tak s tím praštím a bejt ten pán, tak s ním tak dlouho nekomunikuju
Jako oba si opravdu sedli
![]()
tak na takovýho zákazníka bych nervy asi neměla (telefonního operátora fakt dělat nechci), ale jinak si myslím, že jsem celkem trpělivá ![]()
Máte trpělivost? - čím dál méně, zvláště týká-li se to blbců.
Telefoního operátora bych dělat nemohla, ale chápu i zákazníka- občas bych z těchto služeb vyletěla z kůže.
Ale jako vtip- dobré.
![]()
Příspěvek upraven 14.04.11 v 13:45
to já měla jednou zákazníka a ten mi garantoval,že si nezaš…m ani ze santaklausem,tak jsem mu odpověděla,že on s jeho ksichtem snad ani neš..l,nestíhala jsem utíkat ![]()
na konci jsem přemýšlela, jestli pána trefil šlak…
![]()
jinak já ač jsem osoba poměrně výbušná, tak v práci se držím. pár podobných telefonátů jsem už měla, teda trochu v jiné oblasti (nedělala jsem telefonního operátora), a ustála je. jen po skončení jsem si v kanceláři zanadávala. člověk se chová jinak doma a jinak v práci…
já ty lidi chápu, mě stačí volat do vodafonu, nejdřív 25 minut jsem čekala v pořadí, pak mi bohužel operátot nemohl pomoct, takže mě přepojil ke kolegům, tam jsem čekala 18 minut, a když mě chtěla přepojit po třetí, vztekle jsem to típla ale měla jsem fakt chut je poslat někam
ahojky, ja jsem operatorku dělala , ale vydžela jsem asi pul roku potom jsem raději odešla sama , jinak bych se ocitla v bohnicích
taky hustý.Nám netekla voda jednou týden a taky jsem byla napružená.Ale paní měla nemocné dítě,tak se nedivím,že vypěnila,já bych na tom byla stejně.
zuzka.mamka píše:
já ty lidi chápu, mě stačí volat do vodafonu, nejdřív 25 minut jsem čekala v pořadí, pak mi bohužel operátot nemohl pomoct, takže mě přepojil ke kolegům, tam jsem čekala 18 minut, a když mě chtěla přepojit po třetí, vztekle jsem to típla ale měla jsem fakt chut je poslat někam