Máte trpělivost?

9859
14.4.11 13:30

Máte trpělivost?

Ahoj, jsem si dneska poslechla TOTO a krom toho že jsem se neuvěřiteně nasmála nad pánem co měl/neměl problém s autem :mrgreen: jsme s kamarádkou (LEMAZ) říkaly že bychom opravdu neměly na to, bejt operátoři :mrgreen: Já bych telefon vyrvala vzteky ze zdi a prohodila ho oknem-zavřeným a LEMAZ pravila, že by to sluchátko sežrala a pána by velmi neslušně počastovala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
14.4.11 13:38

Tak to je hustý,jsem se zasmála :mrgreen: :mrgreen: Nicméně já teda trpělivost nemám(ani na mého syna) :mrgreen: natož na takového pána.Já bych ho poslala na patřičné místo a sbalila bych si fidlátka,protože bych dostala výpověď. :pankac: Obdivuju tyto lidi co pracují na reklamacích,já bych tam nešla,ani za 50 tisíc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249

tečou mi slzy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032

tohle mi přítel pouštěl předevčírem,neuvěřitelný.Ten operátor byl jak zaseklá gramofonová deska.Já bych teda vzteky neviděla,asi bych musela něco rozbít.Já moc trpělivosti nemám,jsem ocela výbušná.Rozbila jsem takhle dva mobily,když jsem s nima praštila o zem po nasíracím telefonátu :oops: Od tý doby mám kovovej,zatim drží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
14.4.11 13:39

Chudák operátor. Mně se naštěstí nic takového nestalo, ale lidi jsou kolikrát fakt nepříjemní a zlí. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
14.4.11 13:41

Jako ten operátor byl na ránu, to jo, protože byl opravdu jak zaseklej :mrgreen: ale ten pán ten byl fakt na infarkt :lol: Já teda nevim já bejt operátor, tak s tím praštím a bejt ten pán, tak s ním tak dlouho nekomunikuju :mrgreen: Jako oba si opravdu sedli :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.4.11 13:42

tak na takovýho zákazníka bych nervy asi neměla (telefonního operátora fakt dělat nechci), ale jinak si myslím, že jsem celkem trpělivá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.4.11 13:42

a tohle je taky pěkne hustý 8-o 8-o 8-o

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.4.11 13:44

Máte trpělivost? - čím dál méně, zvláště týká-li se to blbců.
Telefoního operátora bych dělat nemohla, ale chápu i zákazníka- občas bych z těchto služeb vyletěla z kůže.
Ale jako vtip- dobré. :lol: :mavam:

Příspěvek upraven 14.04.11 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
14.4.11 13:45

to já měla jednou zákazníka a ten mi garantoval,že si nezaš…m ani ze santaklausem,tak jsem mu odpověděla,že on s jeho ksichtem snad ani neš..l,nestíhala jsem utíkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
14.4.11 13:45

na konci jsem přemýšlela, jestli pána trefil šlak… :mrgreen: :mrgreen:
jinak já ač jsem osoba poměrně výbušná, tak v práci se držím. pár podobných telefonátů jsem už měla, teda trochu v jiné oblasti (nedělala jsem telefonního operátora), a ustála je. jen po skončení jsem si v kanceláři zanadávala. člověk se chová jinak doma a jinak v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.4.11 13:47

já ty lidi chápu, mě stačí volat do vodafonu, nejdřív 25 minut jsem čekala v pořadí, pak mi bohužel operátot nemohl pomoct, takže mě přepojil ke kolegům, tam jsem čekala 18 minut, a když mě chtěla přepojit po třetí, vztekle jsem to típla ale měla jsem fakt chut je poslat někam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
14.4.11 13:48

ahojky, ja jsem operatorku dělala , ale vydžela jsem asi pul roku potom jsem raději odešla sama , jinak bych se ocitla v bohnicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
14.4.11 13:48

taky hustý.Nám netekla voda jednou týden a taky jsem byla napružená.Ale paní měla nemocné dítě,tak se nedivím,že vypěnila,já bych na tom byla stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
14.4.11 13:50
vodafon je kapitola sama pro sebe.Taky mám takové zkušenosti.
zuzka.mamka píše:
já ty lidi chápu, mě stačí volat do vodafonu, nejdřív 25 minut jsem čekala v pořadí, pak mi bohužel operátot nemohl pomoct, takže mě přepojil ke kolegům, tam jsem čekala 18 minut, a když mě chtěla přepojit po třetí, vztekle jsem to típla ale měla jsem fakt chut je poslat někam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová