Převod peněz mezi Raiffeisenbank a mBank...

5533
14.4.11 09:39

Převod peněz mezi Raiffeisenbank a Mbank...

Prosím vás, lidičky, jak dlouho trvá převod peněz mezi Raiffeisenbank a Mbank?
Jeden človíček mi údajně poslal peníze minulý čtvrtek, ale dodnes je nemám připsané :think: .
Je to kamarád, tak ho nechci z něčeho osočovat, dokud nemám jistotu, že to opravdu netrvá tak dlouho.
Většinou mám od každého peníze druhý den, ale toto mi přijde už moc dlouho :nevim:
Nemáte někdo zkušenosti? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35915
14.4.11 09:43

Trvá to stejně jako u jiných bank, 1-2 pracovní dny.
Pokud to poslal třeba ve čtvrtek večer, mohlo to odejít přinejhorím v pátek a v pondělí by to tam mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.4.11 10:01

Trvá to jeden den, dnes už mají banky povinost dle nějakého zákona tuším že na to mají 1 den. A paníze mezi raifkou a mbank převádím často, fakt jen jeden den, přesněji řečeno 24 hodin.
Snad nepopletl číslo účtu.
Ať to vše dobře dopadne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
14.4.11 10:06

Ahoj, převod mezi jakýmikoliv bankami by měl být dnes dle zákona do 24 hodin. Pokud dojde k převodu, tuším po 16 hodině, tak to není na druhém účtě druhý den, ale až ten následující. Taky se do toho nezahrnuje víkend. Takže pokud Ti to poslal ve čtvrtek před 16 hodinou, měla si mít peníze v pátek. Pokud po 16 hodině, mělas je dostat nejpozději v pondělí. Pokud je dneska nemáš, tak ti bud kámoš lže nebo spletl číslo účtu.

• Citovat
  • Upravit
598
14.4.11 10:07

Tejchi má pravdu.

Mně když někdo posílá peníze z KB, tak stačí i těsně před 20:30 (konec „pracovní doby“) zadat příkaz k úhradě a ráno to mám v 9:30 na účtu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
werryjane píše:
Tejchi má pravdu.Mně když někdo posílá peníze z KB, tak stačí i těsně před 20:30 (konec „pracovní doby“) zadat příkaz k úhradě a ráno to mám v 9:30 na účtu.. :)

jo a mám mBank :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

1 den - maximálně dva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.4.11 10:09

Možná bych po něm chtěla, aby mi ukázal potvrzení o platbě (mohl si splést opravdu číslo účtu). A že je stále nemáš, tak potom že to musíte řešit s bankou. No a nebo (a to je nejpravděpodobnější), že ti to nedoloží, jelikož je fakt neposlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.4.11 10:12
Pomka píše:
Možná bych po něm chtěla, aby mi ukázal potvrzení o platbě (mohl si splést opravdu číslo účtu). A že je stále nemáš, tak potom že to musíte řešit s bankou. No a nebo (a to je nejpravděpodobnější), že ti to nedoloží, jelikož je fakt neposlal.

Jj, taky jsem to takhle řešila, dotyčný mi poslal kopii potvrzení o převodu peněz :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.4.11 10:40

Holky děkuji :kytka:
Už jsem s ním takhle párkrát tahanice měla, takže to vidím spíše na to, že to neodeslal :think: . Poptám se ho, jestli nespletl číslo účtu a uvidím.
Ale děkujiiii :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová