MMB a podvodnice!

13.4.11 10:36

MMB a podvodnice!!

Maminky muze si pani na MMB psat ze sveho PC kladne hodnoceni,nebo je to chranene ze z jeji IP adresy si na svou prezdivku psat nemuze? pani ma plno kladnych hodnoceni,balicek za 800 zaplaceny, balicek skoro 4 tydny nikde a pani nekomunikuje,nereaguje na maily,pritom na MMB prihlasena byva. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
13.4.11 10:39

Tak ze svého PC to určitě jde, jen si založí novou přezdívku, adresu atd., co já vím, tak to dělal i jeden podvodník na bazosu.cz, takže možné to bohužel je…A není paní třeba nemocná?Přihlašuje se vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
13.4.11 10:40

Ze svého PC si prát může, ale to by musela mít sakra hodně různých registrací, protože by se musela hlásit pokaždé jako někdo jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.4.11 10:44

no kdyz byva prihlasena tak je to divny..kontaktuj adminy..at na nu udelaji aspon „bububu“..trba to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 10:48

Ano byva prihlasena prave kazdy den, ja kravka si neprecetla jine hodnoceni, zase jedna napalena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
13.4.11 10:48

dokud se lidé neodnaučí posílat peníze předem, aniž by měli jakoukoli právní záruku, vždy podobným podvodům pokvete pšenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 10:57
eva76 píše:
dokud se lidé neodnaučí posílat peníze předem, aniž by měli jakoukoli právní záruku, vždy podobným podvodům pokvete pšenka

To je pravda :-( jenze na dobirku to je fakt o dost drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.4.11 11:01

Taky mám podobnou zkušenost z nedávna. Paní taktéž dělala mrtvého brouka, peníze měla a zboží neposlala. Pohrozila jsem jí negativem a stížností na MMB a zboží jsem měla do pár dnů doma.
Bohužel pokud kupujete bazarovou věc, dobírka se nevyplatí. Nakupovala jsem už několikrát takto a nikdy jsem problémy neměla.
Admini na MMB toho moc nevyřeší, maximálně pozastaví jmenované účet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22163
13.4.11 11:12

to je blbý… asi bych zkusila poslední výstrahu napsat paní.. apak adminy… hned bombardovat.
na MMB též platím dopředu naštěstí jsem se ještě nenapálila.. protože dobírka je fakt o hodně dražší!!
přeju ať to dobře dopadne.. stejně mě to pak vrtá hlavou, jací lidé dokážou být!!!!! taková sprostota! nikdy bych si to nedovolila!!! vždy!! posílám něco navíc jako dárek a když náhodou (jednou se mi stalo, nebyla to chyba moje, ale maminka si nepřečetla že je věc lehce poškozená a nebyla spokojená vrátila jsem peníze! od ní teda bylo sprosté že si dárky nechala.. a zboží koupené vrátila! :cert: ale což! byl to jen jeden případ…)
držím palečky ať se vše vyřeší… a docela bych ráda znala nick… abychom si na ní mohli dát pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.4.11 11:23

ty jo,tak to cumim co se tam obcas deje :-( me se dneska stalo,ze pani mela u bodycek napsane nosene,bez vad ve velmi dobrem stavu a dosly mi zmolkovany bodycka jak svina…jsem ji napsala,ze ve velmi dobrem stavu a bez vad si predstavuji jinak,tak mi odepsala,ale nakonec,ze mi vrati penize,ale bez postovnyho…sice staly s postovnym 120Kc,tak asi si je necham na litacku,ale mrzi me ten princip…

drzim ti pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
13.4.11 11:46
VeselaMaminka píše:
eva76 píše:
dokud se lidé neodnaučí posílat peníze předem, aniž by měli jakoukoli právní záruku, vždy podobným podvodům pokvete pšenka
To je pravda :-( jenze na dobirku to je fakt o dost drazsi

Tusim, ze o 30 korun,ale maloktera mamina na MMB posle veci na dobirku, protoze na druhou stranu si nekteri balicek zas nevyzvednou :roll:
Jinak, ja teda na MMB platim predem, v normalnim net obchode si radsi priplatim za dobirku,nez abych pak brecela, ze jsem kvuli 30 korunam prisla treba o tri tisice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.4.11 11:53

Ja jsem prodavala hodne zbozi pres internet a hodne lidi nechtelo platit dopredu a ja zase nerada posilala na dobirku - hodnekrat se mi opravdu stalo, ze lidi si to nevyzvednou a penize za postu v cudu - proto jsem nasla stredni cestu - postovne si nechala zaplatit dopredu - to neni tak velka castka a lide souhlasili… no a cenu za zbozi mi platili na tu dobirku…
Jinak ten Nick bych taky znala rada - na MMB nakupuji casto…prozatim bez problemu… tuk tuk tuk na drevo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.4.11 12:24

Já na MMB prodávám hodně a lidé mně platí dopředu.Ale kdo chce, pošlu to na dobírku. Vždy si nejdřív přečtu jeho hodnocení.Ale je pravda, že už se mně hodněkrát stalo, že si balíky na dobírku nevyzvedli a to já posílám drahá elektrická auta, kde ta dobírka je kolem 200,– a auta se mně už několikrát vrátila.To poštovné hodně zamrzí.Taky nechápu ty lidi, co si to objednají a pak to nechají ležet. Jenže to je riziko podnikání :-)
Ale já sama, když nakoupím na MMB tak platím předem, ale jakmile by šlo o věc dražší než 1000,– tak to chci na dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.4.11 12:26

ja platim predem ale je pravda ze drobnosti.Vetsi veci se snazim vyzvedavat v Brne poku dto jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.4.11 12:37

Ahoj. Taky jsem narazila na podvodnici. Hodnocení jsem tenkrát četla, měla ho jen kladné, ale pak se ukázalo, že byla registrovaná několikrát a na těch jiných registracích měla několik špatných hodnocení, většinou ve smyslu, že zboží neposílá a nereaguje. Tak jsem dopadla i já. Spojila jsem se s několika podobně podvedenými a řešili jsme to nejen přes adminy (ti bohužel nic moc neudělají páč ani nemůžou, doporučí obrátit se na policii ČR a uvést ID toho dotyčného, že policii sdělí, co budou moct). Já jsem dostala svoje peníze zpět, trvalo to asi dva měsíce a zasáhnout musela i ta policie. Ale asi jsem měla tak trochu i štěstí, páč s touhle paní už policie něco podobného řešila před několika lety, takže už věděli, kde ji hledat.

Písni mi SZ její nick a odkud je, třeba je to ta stejná :cert: . Měla čtyři registrace a moc se od sebe nelišily :roll: . Ani bych se nedivila, kdyby se zaregistrovala popáté a vesele v tom pokračovala :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová