Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky muze si pani na MMB psat ze sveho PC kladne hodnoceni,nebo je to chranene ze z jeji IP adresy si na svou prezdivku psat nemuze? pani ma plno kladnych hodnoceni,balicek za 800 zaplaceny, balicek skoro 4 tydny nikde a pani nekomunikuje,nereaguje na maily,pritom na MMB prihlasena byva. Dekuji moc
Tak ze svého PC to určitě jde, jen si založí novou přezdívku, adresu atd., co já vím, tak to dělal i jeden podvodník na bazosu.cz, takže možné to bohužel je…A není paní třeba nemocná?Přihlašuje se vůbec?
Ze svého PC si prát může, ale to by musela mít sakra hodně různých registrací, protože by se musela hlásit pokaždé jako někdo jiný…
no kdyz byva prihlasena tak je to divny..kontaktuj adminy..at na nu udelaji aspon „bububu“..trba to zabere.
Ano byva prihlasena prave kazdy den, ja kravka si neprecetla jine hodnoceni, zase jedna napalena ![]()
dokud se lidé neodnaučí posílat peníze předem, aniž by měli jakoukoli právní záruku, vždy podobným podvodům pokvete pšenka
eva76 píše:
dokud se lidé neodnaučí posílat peníze předem, aniž by měli jakoukoli právní záruku, vždy podobným podvodům pokvete pšenka
To je pravda
jenze na dobirku to je fakt o dost drazsi
Taky mám podobnou zkušenost z nedávna. Paní taktéž dělala mrtvého brouka, peníze měla a zboží neposlala. Pohrozila jsem jí negativem a stížností na MMB a zboží jsem měla do pár dnů doma.
Bohužel pokud kupujete bazarovou věc, dobírka se nevyplatí. Nakupovala jsem už několikrát takto a nikdy jsem problémy neměla.
Admini na MMB toho moc nevyřeší, maximálně pozastaví jmenované účet ![]()
to je blbý… asi bych zkusila poslední výstrahu napsat paní.. apak adminy… hned bombardovat.
na MMB též platím dopředu naštěstí jsem se ještě nenapálila.. protože dobírka je fakt o hodně dražší!!
přeju ať to dobře dopadne.. stejně mě to pak vrtá hlavou, jací lidé dokážou být!!!!! taková sprostota! nikdy bych si to nedovolila!!! vždy!! posílám něco navíc jako dárek a když náhodou (jednou se mi stalo, nebyla to chyba moje, ale maminka si nepřečetla že je věc lehce poškozená a nebyla spokojená vrátila jsem peníze! od ní teda bylo sprosté že si dárky nechala.. a zboží koupené vrátila!
ale což! byl to jen jeden případ…)
držím palečky ať se vše vyřeší… a docela bych ráda znala nick… abychom si na ní mohli dát pozor!
ty jo,tak to cumim co se tam obcas deje
me se dneska stalo,ze pani mela u bodycek napsane nosene,bez vad ve velmi dobrem stavu a dosly mi zmolkovany bodycka jak svina…jsem ji napsala,ze ve velmi dobrem stavu a bez vad si predstavuji jinak,tak mi odepsala,ale nakonec,ze mi vrati penize,ale bez postovnyho…sice staly s postovnym 120Kc,tak asi si je necham na litacku,ale mrzi me ten princip…
drzim ti pesti
VeselaMaminka píše:eva76 píše:To je pravda
dokud se lidé neodnaučí posílat peníze předem, aniž by měli jakoukoli právní záruku, vždy podobným podvodům pokvete pšenkajenze na dobirku to je fakt o dost drazsi
Tusim, ze o 30 korun,ale maloktera mamina na MMB posle veci na dobirku, protoze na druhou stranu si nekteri balicek zas nevyzvednou ![]()
Jinak, ja teda na MMB platim predem, v normalnim net obchode si radsi priplatim za dobirku,nez abych pak brecela, ze jsem kvuli 30 korunam prisla treba o tri tisice ![]()
Ja jsem prodavala hodne zbozi pres internet a hodne lidi nechtelo platit dopredu a ja zase nerada posilala na dobirku - hodnekrat se mi opravdu stalo, ze lidi si to nevyzvednou a penize za postu v cudu - proto jsem nasla stredni cestu - postovne si nechala zaplatit dopredu - to neni tak velka castka a lide souhlasili… no a cenu za zbozi mi platili na tu dobirku…
Jinak ten Nick bych taky znala rada - na MMB nakupuji casto…prozatim bez problemu… tuk tuk tuk na drevo ![]()
Já na MMB prodávám hodně a lidé mně platí dopředu.Ale kdo chce, pošlu to na dobírku. Vždy si nejdřív přečtu jeho hodnocení.Ale je pravda, že už se mně hodněkrát stalo, že si balíky na dobírku nevyzvedli a to já posílám drahá elektrická auta, kde ta dobírka je kolem 200,– a auta se mně už několikrát vrátila.To poštovné hodně zamrzí.Taky nechápu ty lidi, co si to objednají a pak to nechají ležet. Jenže to je riziko podnikání ![]()
Ale já sama, když nakoupím na MMB tak platím předem, ale jakmile by šlo o věc dražší než 1000,– tak to chci na dobírku.
ja platim predem ale je pravda ze drobnosti.Vetsi veci se snazim vyzvedavat v Brne poku dto jde.
Ahoj. Taky jsem narazila na podvodnici. Hodnocení jsem tenkrát četla, měla ho jen kladné, ale pak se ukázalo, že byla registrovaná několikrát a na těch jiných registracích měla několik špatných hodnocení, většinou ve smyslu, že zboží neposílá a nereaguje. Tak jsem dopadla i já. Spojila jsem se s několika podobně podvedenými a řešili jsme to nejen přes adminy (ti bohužel nic moc neudělají páč ani nemůžou, doporučí obrátit se na policii ČR a uvést ID toho dotyčného, že policii sdělí, co budou moct). Já jsem dostala svoje peníze zpět, trvalo to asi dva měsíce a zasáhnout musela i ta policie. Ale asi jsem měla tak trochu i štěstí, páč s touhle paní už policie něco podobného řešila před několika lety, takže už věděli, kde ji hledat.
Písni mi SZ její nick a odkud je, třeba je to ta stejná
. Měla čtyři registrace a moc se od sebe nelišily
. Ani bych se nedivila, kdyby se zaregistrovala popáté a vesele v tom pokračovala
.