Nezletilí chodí pařit

12.4.11 20:29

Nezletilí chodí "pařit"

Známá ma dceru (15) a ta byla na oslavě narozenin. Prý se tam všichni opili (frisca, jeltzin, pivo, vodka), kouřili (cigarety, vodárnu a trávu). Tak kde to jsme?
Patnáctky si vykračují městem s cigárem, kluci se baví o tom, jak se ožrali. O slovníku: pi**, vole,.. ani nemluvím. Úplně se bojím toho, až bude má dcera dospělá.
Abych jim, ale nekřivdila a hrála si na Máří Magdalénu. V 16ti jsem vypadala na 19 a dost jsem toho využívala :X chodila po barech, kouřila (ikdyž ne moc), pila. Nebyla jsem problémová, ale tohle jsem dělala. Teď to vidím jako blbost a zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22004
12.4.11 20:33

Skoro bych řekla, že to zažila většina z nás… takže o čem je debata? :wink: Jak je ta dnešní mládež zkažená? :mrgreen:

Nemáme náhodou na tyhle řeči čas do důchodu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
12.4.11 20:33

My jsme s partou taky popíjeli a kouřili už tak cca od 15-16… Neříkám že pořád (bylo to o víkendu, na chalupě), ale často :oops: . Koupili jsme si ve 4 krabici vína a měli o zábavu postaráno celej večer :-D Ale s cigaretou jsme si teda nevykračovali, spíš jsme se dost schovávali, aby nás někdo z vesnice neviděl…

Nijak se za to nestydím, byla to sranda a žádný alkoholici z nás nevyrostli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
12.4.11 20:34

Co chceš slyšet, když jsi byla stejná :nevim: :lol:
Ani já nebyla o moc lepší :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.4.11 20:36

Já byla to samý :lol: Dneska nekouřím ani nepiju.A ráda na ty blbiny zavzpomínám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
12.4.11 20:36
eManzelkaAmama píše:
Známá ma dceru (15) a ta byla na oslavě narozenin. Prý se tam všichni opili (frisca, jeltzin, pivo, vodka), kouřili (cigarety, vodárnu a trávu). Tak kde to jsme?
Patnáctky si vykračují městem s cigárem, kluci se baví o tom, jak se ožrali. O slovníku: pi**, vole,.. ani nemluvím. Úplně se bojím toho, až bude má dcera dospělá.
Abych jim, ale nekřivdila a hrála si na Máří Magdalénu. V 16ti jsem vypadala na 19 a dost jsem toho využívala :X chodila po barech, kouřila (ikdyž ne moc), pila. Nebyla jsem problémová, ale tohle jsem dělala. Teď to vidím jako blbost a zbytečnost.

Vidíš a oni si to za pár let budou říkat taky. Nebyli jsme jiní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 20:37
BohunkaP píše:
Skoro bych řekla, že to zažila většina z nás… takže o čem je debata? :wink: Jak je ta dnešní mládež zkažená? :mrgreen:Nemáme náhodou na tyhle řeči čas do důchodu? :mrgreen:

No, mě přijde přehnané, že se děcka opijou do němoty.

Jasně, prošly jsme si tím snad všichni, ale nechci, aby tím prošly i moje holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
12.4.11 20:37

:?: no já začala od 13 -14 let :mrgreen: .
nevidim na tom nic špatného v dnešní době v 15letech si přece nebudou hrát na dětském hřišti :wink:

• Citovat
  • Upravit
9622
12.4.11 20:39
eManzelkaAmama píše:
BohunkaP píše:
Skoro bych řekla, že to zažila většina z nás… takže o čem je debata? :wink: Jak je ta dnešní mládež zkažená? :mrgreen:Nemáme náhodou na tyhle řeči čas do důchodu? :mrgreen:

Jasně, prošly jsme si tím snad všichni, ale nechci, aby tím prošly i moje holky

Ale pravděpodobně projdou…
To tak vždycky bylo a myslím, že bude…Pokud teda nebude prohibice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
12.4.11 20:41
eManzelkaAmama píše:
BohunkaP píše:

Jasně, prošly jsme si tím snad všichni, ale nechci, aby tím prošly i moje holky

Projdou si tím, stejně jako Ty… a čím víc jim v tom budeš bránit, tím to bude horší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.4.11 20:43

.....a nezbývá nic jiného, než se s tím pomalu začít smiřovat. :think: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398

taky jsem to tajne delala.ale kdyz jsem to jednou spatne spocitala a prisla dom ozrala nasledoval spravedlivy trest :lol: takze je mi jasne ze decka taky budou zkouset ruzne lumparny ale kdyz na to prijdu urcite to neprejdu jen tak :mrgreen: ja jen doufam ze holky budou chytre po me a nespusti se uplne spatnym smerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
žirafííí píše: :?: no já začala od 13 -14 let :mrgreen: .
nevidim na tom nic špatného v dnešní době v 15letech si přece nebudou hrát na dětském hřišti :wink:

Já taky ve 13-ti :mrgreen: Poprvé sem se opila u babičky o prázdninách u kamaráda v garáži, kde se popíjelo, povídalo a hrálo na kytaru…Všichni byli starší než já a pěkně mě tím vínemm prolívali :lol: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

Ja byla uplne stejna.Myslim ze tim si projde kazda-dy .
ja se nad tim smeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.4.11 20:46

Nebyl jsem lepší. A to jsem základní i střední školu končil na samé jedničky.

A pak se v tom vyznejte, řekla sestřička z Básníků… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová