Nezletilí chodí pařit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
12.4.11 21:02

Hm..tak jsem asi divná…
v pubertě jsem s partou tajně nepopíjela a ani nekouřila cigarety…
Teď jsem dospělá a pořád mi to nic neříká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
12.4.11 21:03
barah píše:
Já byla taky taková. Teď se tomu směju, ale dětem to nepříznám. :mrgreen:

Jeste tak.. aby mely argument na me, coz? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.4.11 21:04
radúna píše:
barah píše:
radúna píše:
barah píše:
A to já se klidně přiznám. Nebyla jsem světice a ani bych tak před nima nechtěla vypadat. I matka je jenom člověk, ne?
Myslím to tak, že se nepřiznám dřív, než dospějou. :-)
To by se potom ometali tím, že máma byla taky taková. Tedy, aspoň já bych to tak dělala. :lol:
Jasně :mrgreen: :mrgreen:
Jenže když si někdy povídám už teď s dcerou (5), tak už teď vyzvídá, co a jak a já povídám a povídám a povídám… :lol: :lol: :lol:

Je otázka, jak „zlobivá“ jsi byla. :-D
Já byla hodně, hodně, opravdu hodně zlobivá a s tím se opravdu chlubit budu až za hodně, hodně, opravdu hodně dlouho. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.4.11 21:05
LeaZbrna píše:
barah píše:
Jeste tak.. aby mely argument na me, coz? :mrgreen:

Přesně. Čím budu pak argumentovat, ať tu trávu nehulí v pokojíku, když by mi pak řekli, že já byla taky taková, tak co. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.4.11 21:06
radúna píše:
kattkka píše:
At si ti projdou ja si tech par panaku dam s nema a tu krabku taky.To je pry nejlepsi lek :lol: :mrgreen:
Kači, já ti nevím, ale když mě takhle chtěla „vyléčit“ matka, tak to moc nepomohlo… :lol: :lol: :lol: :lol: Hulila jsem dál a semo tamo opíjela taky… :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

No na mamcineho brachy to fungovalo pry :lol:

Ale cim vic budu zakazovat tim to dite bude delat vic.
ze sve zkusenosti a jeste s radosti.Takze pokud bude me dite po me tak tudy cesta nepovede to je mi jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.4.11 21:08

Tak já se přiznám, měla jsem dceru v 19 ti letech, dneska jí bude 16 a chodíme pařit spolu. Zažijeme spoustu srandy, a já jí mám pěkně pod kontrolou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
12.4.11 21:11

Nikdy jsem nekouřila ani extrémě nechlastala, ale jinak musím konstatovat, že mládež je čím dál tím STEJNÁ..

A ono to funguje asi i naopak - TA DNEŠNÍ MLÁDEŽ - dřív to říkali jen důchodci a najednou už to říkají i třicítky.. :roll: :roll: no kde to jsme??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.4.11 21:11
Jana206 píše:Víte, já si myslím, že je to taky trochu o tom, co tomu puberťákovi dovolíte. Tak jako u malých dětí. Tím ale nemyslím, že by měli sedět doma a nikam nechodit, nesetkávat se s přáteli. Jen je potřeba správně nasměrovat. A nemyslete si, že o tom nic nevím, že mám děti zatím malé. Děti mají sourozence v pubertálním věku a skutečně to jde udržet v mezích normy.Přeju si, aby to jednou bylo u nás taky tak.

Jani, já si třeba zas myslím, že směrovat můžeš jak chceš, ale když se ti dítě chytí špatné party, nebudeš o tom ani vědět a hned bude nějaký průšvih na světě.
A nemyslím si, že si většina myslí, že opíjení pubošů do němoty je normální. Všichni víme, že není, ale znám spoustu příkladů ve svém okolí, kdy rodina žije extra slušně - žádné hospody, žádné kouření, sport je u nich na místě č. 1, zájmy a koníčky rodiče taky dětem cpou horem spodem a přesto se jim děti zparchantěly - začaly fetovat, pít, utíkat z domu, lhát o sociálních poměrech doma atd.

Třeba jeden příklad:

Otec (vdovec) dvou dcer - 16 a 12 udělal chybu, že holkám věřil, podporoval je kde mohl - koníčky, sport, .....atd. Holky mu to vrátily tak, že se spřáhly s cizí ženskou a osočily ho, že se o ně nestará tak, jak by asi měla aže je přetěžuje nesmysly či co. Sociálka je umístila do Klokánku (skoro rok tam byly). U soudu se nakonec prokázalo, že si to vymyslely s tou sousedkou - cizí ženskou. Ale co mu to pomohlo? Nic. Holky se zkazily, smolí na všechny nějaké morální kodexy, otce jen už ždímají z peněz a kašlou na nějaká pravidla.

Takže ani správné nasměrování nemusí být vůbec nic platné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
12.4.11 21:12

My taky s holkama tajně kouřily v lese, občas něco vypily. Na diskotéky jsem chodila, ne zas tak často, jako kamarádky, matka se mě snažila držet na uzdě. I trávu jsem zkusila. Ale všechno jsme dělaly tajně, aby nás nikdo z lidí na vsi neviděl. Dneska, když to sleduju, tak ty náctiletí to dělaj přímo v centru vesnice, všem na očích. Myslim, že každý si tim projde a zakazování to všechno ještě zhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.4.11 21:12

taky jsem si tím prošla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.4.11 21:15
Jana206 píše:
Volný čas jsem trávila kromě učení četbou, hraním na hudební nástroje.

cetla jsem a ctu hooodne.na kytaru jsem umela hrat i s cigarem v ruce :andel:

byla bych urcite radeji kdyby holky takove veci nechteli zkouset.u starsi bych v to mozna i mohla doufat i kdyz ona je hodne za klukama takze bude nejspis po me a chytne se klucici party a nevim jestli je nejaka klucici abstinujici parta.no a mladsi musi zkusit vsechno uz ted takze to nedoufam vubec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.4.11 21:15
barah píše:
radúna píše:
barah píše:
radúna píše:
barah píše:
A to já se klidně přiznám. Nebyla jsem světice a ani bych tak před nima nechtěla vypadat. I matka je jenom člověk, ne?
Myslím to tak, že se nepřiznám dřív, než dospějou. :-)
To by se potom ometali tím, že máma byla taky taková. Tedy, aspoň já bych to tak dělala. :lol:
Jasně :mrgreen: :mrgreen:
Jenže když si někdy povídám už teď s dcerou (5), tak už teď vyzvídá, co a jak a já povídám a povídám a povídám… :lol: :lol: :lol:
Je otázka, jak „zlobivá“ jsi byla. :-D
Já byla hodně, hodně, opravdu hodně zlobivá a s tím se opravdu chlubit budu až za hodně, hodně, opravdu hodně dlouho. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, je fakt, že nijak extrémně teda ne. Na to, co mě v životě v pubertě potkalo, tak jsem se až tak nezparchantěla… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Žádný fet, drogy, divoký sex (mmch - ten jsem okusila až v 18-ti :oops: :lol: ). Prostě naprosto normálně ujetý puboš. Žádná divočina :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
12.4.11 21:18
Dana27 píše:
My taky s holkama tajně kouřily v lese, občas něco vypily. Na diskotéky jsem chodila, ne zas tak často, jako kamarádky, matka se mě snažila držet na uzdě. I trávu jsem zkusila. Ale všechno jsme dělaly tajně, aby nás nikdo z lidí na vsi neviděl. Dneska, když to sleduju, tak ty náctiletí to dělaj přímo v centru vesnice, všem na očích. Myslim, že každý si tim projde a zakazování to všechno ještě zhorší.

Jo, já si pamatuju, že sme s kamarádkou lozily hodinu po všech možných ulicích a hledaly superskvělou skrýš, kde si konečně zapálíme :D Trávu sem taky kouřila (v nejhorším období okolo 15-ti), ale nikdy sem nezkusila nic víc, to sem měla vždycky strach.
A taky si myslím, že je to prostě o povaze dítěte :nevim: Já byla jedničkářka, chodila sem do výtvarky, hudebky…Ale nebavilo mě, že mě ve třídě měli za šprtku, tak sem se začala bavit s těma blbečkama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
12.4.11 21:18

radú, samozdřejmě, že se může chytit špatné party i dítě ze slušné, dobré rodiny. Ale pokud mám s dítětem normální vztah, trávím s ním čas, mluvím s ním a zajímám se o jeho problémy, tak mám velkou šanci, téměř stoprocentní, že nějaké signály podchytím. Zvlášť, když o případných problémech přemýšlím dopředu, znám prostředí školy, kam dítě chodí, učitele, jeho kamarády, vím, jak tráví volný čas a nárazově kontroluju(důvěřuj ale prověřuj).
Tím neříkám, že se nám to nemůže stát,ale udělám všechno proto, aby se nestalo.

A mmch, mezi těmi, co se chytli špatné party, je velká část dětí z rodin, které jsou takzvaně „na úrovni“, v popředí koníčky a zájmy, kroužky, mají dost peněz..Právě proto, že jsou rodiče často velmi pracovně vytíženi, na děti nemají osobní čas, hlavně, že jim mohou zaplatit x kroužků a myslí si, jak je o dítě postaráno. Tím netvrdím, že se to stane vždy v podobných rodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
12.4.11 21:19

Jo a taky sem četla jak šílená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie