Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď jsem našla tohle video
http://www.youtube.com/watch?…
To byl nějakej aprílovej vtip? Nebo se už, chdák, definitivně zbláznil?
Dávali to před chvílí i v TV ve zprávách.
Kdoví jak to bylo ![]()
Já si nemyslím, že by byl opravdu takový hlupák a nechal se zešměšnit krádeží pera před zraky tolika lidí…To bude spíš nějak prostříhané, aby to tak vypadalo,…
.
Ale je fakt, že úplně v první moment jsem se zase lekla, že jsem Češka…
.
Každej krade…tak proč ne prezident?
![]()
(je to myšleno samozřejmě s nadsázkou, jo?
)
Á jé. Už je to i tady. Psali na BC, že je to sestříhaný z pořadu 168 hodin. ![]()
![]()
Zasmála jsem se, ale silně pochybuju, že ho čmajznul, to by musel mít IQ houpacího koně, aby ve svém postavení pod sledováním několika kamer ukradl pero…To by neudělal ani hodně jednoduchý zlodějíček.
No já když sem to viděla poprvé, tak mi přišlo, že jak dává tu ruku „s perem“ pod stůl, že je tam střih… ![]()
Snad jo ![]()
Ale každopádně je to dobrý
![]()
Mě nejvíc baví, kolik lidí se spravedlivě rozhořčí - a přitom nikdo neví, jak to vlastně bylo… Jak všichni vědí, že mu to pero předtím nebylo normálně věnováno jako dárek…? A že on s ním jenom bezmyšlenkovitě „neblbnul“…?
Fakt někdo z Vás věří tomu, že by se člověk, který se už léta pohybuje v podobném prostředí a na podobné úrovni, rozhodl ukrást pero před zraky televizních kamer…?
![]()
No já si nemyslím, že by Václav Klaus byl tak přízemní. Jeho politické názory opravdu nemusím, tam se s ním neshodnu… Ale zažil jsem ho naživo při jedné akci (ještě jako ministra financí) na začátku devadesátých let. A musím říct, že jsou mně na něm sympatické tři věci: schopnost dělat si srandu sám ze sebe, v rámci své práce přijmout i podnět, který mu není tak úplně po chuti a ochota poskytnout obživu bulvárním novinářům. Myslím, že to video spadá do té třetí kategorie.
Nevíme, co se odehrálo pak v zákulisí.
Taky jsem ho zažila několikrát osobně na přednáškách na VŠ a nemyslím si, že má zapotřebí krást před kamerami obyčejné propisky
![]()
Asi tak.
BohunkaP píše:
Mě nejvíc baví, kolik lidí se spravedlivě rozhořčí - a přitom nikdo neví, jak to vlastně bylo… Jak všichni vědí, že mu to pero předtím nebylo normálně věnováno jako dárek…? A že on s ním jenom bezmyšlenkovitě „neblbnul“…?Fakt někdo z Vás věří tomu, že by se člověk, který se už léta pohybuje v podobném prostředí a na podobné úrovni, rozhodl ukrást pero před zraky televizních kamer…?![]()
Já mám teda „malé“ připojení, takže se video seká, ale mám pocit, že je to prostříhané … a v tom případě je to dost dobrej fórek ![]()