Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby mu to bylo věnováno jako dárek, tak pochybuju, že by ho vyndal z toho penálku a vzal ho jen tak. ![]()
Komentuju jen, co vidim, to jestli je to sestříhané, to taky nevim stoprocentně.
Dana27 píše:
Kdyby mu to bylo věnováno jako dárek, tak pochybuju, že by ho vyndal z toho penálku a vzal ho jen tak.
Komentuju jen, co vidim, to jestli je to sestříhané, to taky nevim stoprocentně.
No právě, že komentuješ jen to, co vidíš - v tom je ten problém
Mohl si s ním jenom bezmyšlenkovitě hrát, věděl, že je jeho, tak s ním blbnul - mohlo to být prostě cokoli a jakkoli, vždyť o tom nic nevíme… Takže výkřiky typu „hanba“ jsou docela srandovní. ![]()
Já bych řekla, že to asi ani není sestříhané, jako že to spíš odpovídá tomuto komentáři, který je pod videem:
„Akorát, že to pero nekradl… ale v etickým kodexu prezidnta při tiskovce atd, by neměl nic žmoulat v ruce… tudíž při zahájení, byl nejsnažším pohybem dát ruce dolů… s ním pak podepisoval ty čestné ujednání co má na stole, ale to už tady chybí ;o) a nemluvím o tom, že ty pera většinou dostávají, jako pozornost, většinou jsou s věnováním…“
Zkrátka když ten druhý začal mluvit, Klaus schoval ruce pod stůl.. ![]()
Každopádně nechápu, jak někdo může věřit tomu, že by prezident ukradl pero před zraky kamer a foťáků, ba co víc, že by prezident vůbec ukradl pero.. ![]()
Raduš.ka44 píše:
Já bych řekla, že to asi ani není sestříhané, jako že to spíš odpovídá tomuto komentáři, který je pod videem:„Akorát, že to pero nekradl… ale v etickým kodexu prezidnta při tiskovce atd, by neměl nic žmoulat v ruce… tudíž při zahájení, byl nejsnažším pohybem dát ruce dolů… s ním pak podepisoval ty čestné ujednání co má na stole, ale to už tady chybí ;o) a nemluvím o tom, že ty pera většinou dostávají, jako pozornost, většinou jsou s věnováním…“
Zkrátka když ten druhý začal mluvit, Klaus schoval ruce pod stůl..
Každopádně nechápu, jak někdo může věřit tomu, že by prezident ukradl pero před zraky kamer a foťáků, ba co víc, že by prezident vůbec ukradl pero..
Taky si myslím,ž e je to postavené na hlavu, on rozhodně nemá IQ šumící trávy a by udělal něco podobného před kamerami…
Bože kolik naivních lidí na tohle skočí.
Markit.Hl píše:Raduš.ka44 píše:Taky si myslím,ž e je to postavené na hlavu, on rozhodně nemá IQ šumící trávy a by udělal něco podobného před kamerami…
Já bych řekla, že to asi ani není sestříhané, jako že to spíš odpovídá tomuto komentáři, který je pod videem:„Akorát, že to pero nekradl… ale v etickým kodexu prezidnta při tiskovce atd, by neměl nic žmoulat v ruce… tudíž při zahájení, byl nejsnažším pohybem dát ruce dolů… s ním pak podepisoval ty čestné ujednání co má na stole, ale to už tady chybí ;o) a nemluvím o tom, že ty pera většinou dostávají, jako pozornost, většinou jsou s věnováním…“
Každopádně nechápu, jak někdo může věřit tomu, že by prezident ukradl pero před zraky kamer a foťáků, ba co víc, že by prezident vůbec ukradl pero..
Já myslím, že na to skočí ještě hodně lidí.. ![]()
Raduš.ka44 píše:Markit.Hl píše:Já myslím, že na to skočí ještě hodně lidí..Raduš.ka44 píše:Taky si myslím,ž e je to postavené na hlavu, on rozhodně nemá IQ šumící trávy a by udělal něco podobného před kamerami…
BohunkaP píše:Dana27 píše:No právě, že komentuješ jen to, co vidíš - v tom je ten problém
Kdyby mu to bylo věnováno jako dárek, tak pochybuju, že by ho vyndal z toho penálku a vzal ho jen tak.
Komentuju jen, co vidim, to jestli je to sestříhané, to taky nevim stoprocentně.Mohl si s ním jenom bezmyšlenkovitě hrát, věděl, že je jeho, tak s ním blbnul - mohlo to být prostě cokoli a jakkoli, vždyť o tom nic nevíme… Takže výkřiky typu „hanba“ jsou docela srandovní.
Bohun, komentuju, co vidim, fakta. Nemyslim na to, jestli to je udělaný tak nebo tak. ![]()
Dana27 píše:… což je ovšem dost smutné.
Bohun, komentuju, co vidim, fakta. Nemyslim na to, jestli to je udělaný tak nebo tak.
Nemyslím si, že je to pravda, spíš pěkný špás. Ale zas jestli jo, tak třeba se mu tak líbilo, že musel.....
JInak pana prezidenta jsem mohla sledovat celkem z blízka na pár přednáškách na VŠE.....s některými jeho názory se moc neztotožňuji, ale bez nálepky prezident, je to docela fajnový a fórový pán se smyslem pro humor
takže jedno pero…co vy víte, jestli just nechtěl trochu přiživit mdlé vystoupení a zabavit mozky novinářů něčím jiným a opravdu neokoukaným ![]()
rhiannon píše:kaaaca-h píše:
Faaakt? A já si myslela, že fakt krade![]()
![]()
A jak tu už bylo napsáno, já mám takový dojem, že ta pera jsou dělaná pro ně, že si je můžou vzít i podle protokolu, či čeho. Spíš šlo o ty schované ruce pod stolem, než o pero. ![]()
Dana27 píše:Bohun, komentuju, co vidim, fakta. Nemyslim na to, jestli to je udělaný tak nebo tak.
Danuš, ty ale nekomentuješ fakta. Jen to, co vidíš a to je rozdíl. Fakt může být ten, že: třeba pero dostal, že třeba je to sestříhané, že třeba je to fór....... A že můžeš vidět klam?
Prosím ale, neber to jako útok na tebe
.