Náš pan prezident

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3870
11.4.11 13:28

Kdyby mu to bylo věnováno jako dárek, tak pochybuju, že by ho vyndal z toho penálku a vzal ho jen tak. 8-o
Komentuju jen, co vidim, to jestli je to sestříhané, to taky nevim stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
11.4.11 13:31
Dana27 píše:
Kdyby mu to bylo věnováno jako dárek, tak pochybuju, že by ho vyndal z toho penálku a vzal ho jen tak. 8-o
Komentuju jen, co vidim, to jestli je to sestříhané, to taky nevim stoprocentně.

No právě, že komentuješ jen to, co vidíš - v tom je ten problém :wink: Mohl si s ním jenom bezmyšlenkovitě hrát, věděl, že je jeho, tak s ním blbnul - mohlo to být prostě cokoli a jakkoli, vždyť o tom nic nevíme… Takže výkřiky typu „hanba“ jsou docela srandovní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.11 13:35
kaaaca-h píše:
Faaakt? A já si myslela, že fakt krade :pankac:
:palec: :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.4.11 13:36

Já bych řekla, že to asi ani není sestříhané, jako že to spíš odpovídá tomuto komentáři, který je pod videem:

„Akorát, že to pero nekradl… ale v etickým kodexu prezidnta při tiskovce atd, by neměl nic žmoulat v ruce… tudíž při zahájení, byl nejsnažším pohybem dát ruce dolů… s ním pak podepisoval ty čestné ujednání co má na stole, ale to už tady chybí ;o) a nemluvím o tom, že ty pera většinou dostávají, jako pozornost, většinou jsou s věnováním…“

Zkrátka když ten druhý začal mluvit, Klaus schoval ruce pod stůl.. :nevim:

Každopádně nechápu, jak někdo může věřit tomu, že by prezident ukradl pero před zraky kamer a foťáků, ba co víc, že by prezident vůbec ukradl pero.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.4.11 13:43
Raduš.ka44 píše:
Já bych řekla, že to asi ani není sestříhané, jako že to spíš odpovídá tomuto komentáři, který je pod videem:

„Akorát, že to pero nekradl… ale v etickým kodexu prezidnta při tiskovce atd, by neměl nic žmoulat v ruce… tudíž při zahájení, byl nejsnažším pohybem dát ruce dolů… s ním pak podepisoval ty čestné ujednání co má na stole, ale to už tady chybí ;o) a nemluvím o tom, že ty pera většinou dostávají, jako pozornost, většinou jsou s věnováním…“

Každopádně nechápu, jak někdo může věřit tomu, že by prezident ukradl pero před zraky kamer a foťáků, ba co víc, že by prezident vůbec ukradl pero.. :roll:

Taky si myslím,ž e je to postavené na hlavu, on rozhodně nemá IQ šumící trávy a by udělal něco podobného před kamerami…
Bože kolik naivních lidí na tohle skočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.4.11 13:45
Markit.Hl píše:
Raduš.ka44 píše:

Každopádně nechápu, jak někdo může věřit tomu, že by prezident ukradl pero před zraky kamer a foťáků, ba co víc, že by prezident vůbec ukradl pero.. :roll:
Taky si myslím,ž e je to postavené na hlavu, on rozhodně nemá IQ šumící trávy a by udělal něco podobného před kamerami…
Bože kolik naivních lidí na tohle skočí.

Já myslím, že na to skočí ještě hodně lidí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.4.11 13:50
Bohužel máš pravdu :roll: .Taky nechápu jak si někdo může myslet,že by ukradl pero :roll: :roll: .achjooo
Raduš.ka44 píše:
Markit.Hl píše:
Raduš.ka44 píše:

Bože kolik naivních lidí na tohle skočí.
Já myslím, že na to skočí ještě hodně lidí.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
11.4.11 13:52
BohunkaP píše:
Dana27 píše:
No právě, že komentuješ jen to, co vidíš - v tom je ten problém :wink: Mohl si s ním jenom bezmyšlenkovitě hrát, věděl, že je jeho, tak s ním blbnul - mohlo to být prostě cokoli a jakkoli, vždyť o tom nic nevíme… Takže výkřiky typu „hanba“ jsou docela srandovní. :mrgreen:

Bohun, komentuju, co vidim, fakta. Nemyslim na to, jestli to je udělaný tak nebo tak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.4.11 13:53

Vždyť je to dobrý fór, na apríla taky skáčou lidi už léta :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
11.4.11 13:55
Dana27 píše:
Bohun, komentuju, co vidim, fakta. Nemyslim na to, jestli to je udělaný tak nebo tak. :mavam:
… což je ovšem dost smutné. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.4.11 14:10

Nemyslím si, že je to pravda, spíš pěkný špás. Ale zas jestli jo, tak třeba se mu tak líbilo, že musel.....

JInak pana prezidenta jsem mohla sledovat celkem z blízka na pár přednáškách na VŠE.....s některými jeho názory se moc neztotožňuji, ale bez nálepky prezident, je to docela fajnový a fórový pán se smyslem pro humor :dance: takže jedno pero…co vy víte, jestli just nechtěl trochu přiživit mdlé vystoupení a zabavit mozky novinářů něčím jiným a opravdu neokoukaným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
11.4.11 14:13
rhiannon píše:
kaaaca-h píše:
Faaakt? A já si myslela, že fakt krade :pankac:
:palec: :palec: :lol:
:mrgreen: Asi tak no… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.4.11 14:17

A jak tu už bylo napsáno, já mám takový dojem, že ta pera jsou dělaná pro ně, že si je můžou vzít i podle protokolu, či čeho. Spíš šlo o ty schované ruce pod stolem, než o pero. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
11.4.11 14:17

Příspěvek upraven 19.04.11 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.4.11 14:25
Dana27 píše:Bohun, komentuju, co vidim, fakta. Nemyslim na to, jestli to je udělaný tak nebo tak. :mavam:

Danuš, ty ale nekomentuješ fakta. Jen to, co vidíš a to je rozdíl. Fakt může být ten, že: třeba pero dostal, že třeba je to sestříhané, že třeba je to fór....... A že můžeš vidět klam?
Prosím ale, neber to jako útok na tebe :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová