Nějaká mamina na pokec?

10568
10.4.11 20:14

Nejaka mamina na pokec?

Ahoj holky,mam ted cas a nudim se,je na tom nektera z vas stejne?Mohli bysme pokecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
10.4.11 20:23

Čau Kacerval, koukám že jsou tu davy… :-D No tak jsem tu na pokec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.4.11 20:24

Mimino mi už usíná, čekám kdy zase začne ječet, ale snad ne. Pěkná dávka spinkacího čajíku snad zabrala. :mrgreen:

Asi nám lezou zuby tak je celá hín :zed: Já teda víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.4.11 20:24

ahoj,
mně to toršku splývá, ale nejsi ty ta zdravotní sestřička, co kouká v práci na filmy? :-) jestli ne, pardon :oops:
Jináč, já tu taky vraždím čas a přemýšlím, že si půjdu uvařit kotel poctivého kakaa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.4.11 20:30
MaryClementine píše:
ahoj,
mně to toršku splývá, ale nejsi ty ta zdravotní sestřička, co kouká v práci na filmy? :-) jestli ne, pardon :oops:
Jináč, já tu taky vraždím čas a přemýšlím, že si půjdu uvařit kotel poctivého kakaa ;-)

Mňam :dance: já jdu na kýbl čaje, pač granko došlo. Asi před týdnem :mrgreen:

Vám všem už děti spinkaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.4.11 20:31

No jo, náš prcek usíná něco málo po půl osmé.
Zuby nás minuly a že jich máme, psala jsem ti i do diskuse. Tak ať to Verunka nějak přežije a ty taky ;-)

Jo a nemyslím granko, myslím kakao s cukrem a šlehačkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.4.11 20:33
MaryClementine píše:
No jo, náš prcek usíná něco málo po půl osmé.
Zuby nás minuly a že jich máme, psala jsem ti i do diskuse. Tak ať to Verunka nějak přežije a ty taky ;-)

Ale jo já myslim že se drží statečně čekala jsem to horší. V noci jsme vstávali(teda já) 5×, což stále považuju za pohodu oproti probdělým nocím v šestinedělí, to bylo :zed: :zed: :zed:

Normálně mi spí celou noc, nebo s budí jednou. Včera 5×, ale nic hroznýho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
10.4.11 20:33

Ahoj holky,ja se ted zasekla v dizkuzi o oralu :oops: holky dneska nespinkaj,Anicka mi tu leze po obyvaku a Luca kouka na film s tatuldou v na pc a sestricka nejsem,premyslim ale co udelam pro nas dva k vece,holky uz sou po,co ste meli nebo budete delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.4.11 20:36
kacerval píše:
Ahoj holky,ja se ted zasekla v dizkuzi o oralu :oops: holky dneska nespinkaj,Anicka mi tu leze po obyvaku a Luca kouka na film s tatuldou v na pc a sestricka nejsem,premyslim ale co udelam pro nas dva k vece,holky uz sou po,co ste meli nebo budete delat?

Já se s tím dnes vůůůbec nesr… :mrgreen: Těstoviny se sýrovou omáčkou. Měla jsem tu kus uzenýho masa, to jsem nakrájela na kostičičičinky malilinkatý :mrgreen: , smetanu, tavenej sýr, kari, podravku(trošku) povařit, rozňamtat tam ten sejra, a hotovo. Nahoru posypat nastrouhanej tvrdej sýr a měli jsme boule za ušima. Jde to taky z nivy, a místo smetany jde udělat z mlíka, ovšem musíš to pak zahustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
10.4.11 20:39

Mirko diky za tip,ale nevim jestli by mi to proslo,pritel je rozmlsanej,ja mam chut na spagety ale ty on bohuzel neji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.4.11 20:40
kacerval píše:
Ahoj holky,ja se ted zasekla v dizkuzi o oralu :oops: holky dneska nespinkaj,Anicka mi tu leze po obyvaku a Luca kouka na film s tatuldou v na pc a sestricka nejsem,premyslim ale co udelam pro nas dva k vece,holky uz sou po,co ste meli nebo budete delat?

Tak já su do úterka u rodičů, takže se nestarám já, ale je staráno o mě a tudíž jsem měla řízek s bramborem od oběda. A teďka to kakao ;-)
Jinak, Mirko, to ti závidím, bo mně prcek spal za celý svůj 17 měsíční život celou noc asi tak 5×. Jinak mě budí v průměru 3× a poslední dobou je to lepší v tom, že sice fňukne, ale vzápětí si najde jeden z dudlíků a zas usne, takže už moc nevstávám. Leč jsem vzbuzena, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.4.11 20:43
kacerval píše:
Mirko diky za tip,ale nevim jestli by mi to proslo,pritel je rozmlsanej,ja mam chut na spagety ale ty on bohuzel neji :nevim:

Jako jen špagety nebo žádný těstoviny? my měli vrtule. Na těvh se toho víc zachytí(omáčky myslim) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.4.11 20:45

Hele, Mirko, když už tě tu tak mám na drátě, čtu tvé deníčky a tak, kolikrát jsem si říkala, proč jsi změnila nick? Teda jestli to není nějaké osobní, klidně mě pošli s odpovědí do háje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.4.11 20:46

Spaní

Mary já si taky závidim :mrgreen: Hel jsem fakt naprosto happy mamina, která má to nejvíc nejlepší mimino :lol: Ne, jako je hrozně hodná, má svůj režim, když se má spinkat, spinká se…

těšim se na Lukáška (plánujeme), říká se, že to druhý bejvá pravej opak toho prvního. tudíž ze mě bude určitě minimálně chodící můmie :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
10.4.11 20:47
MirušeProdigy píše:
kacerval píše:
Mirko diky za tip,ale nevim jestli by mi to proslo,pritel je rozmlsanej,ja mam chut na spagety ale ty on bohuzel neji :nevim:
Jako jen špagety nebo žádný těstoviny? my měli vrtule. Na těvh se toho víc zachytí(omáčky myslim) :palec:

spagety,kecup,maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová