Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
finduska píše:
ahojky,omlouvam se ze vam rusim seanci,ale Mirus jakpa se to tedy cte?
Jinak,kdyz jsem asi pred 8lety zacala pouzivat nick finduska,desne mi stvalo,ze tam kazdej dava š a rika mi finduško,dneska by mi vylozene prislo divny,kdyby tam to š necpali:-D
No prodydži, tak se to čte, jen když je to takhle napsaný tak je to fakt pecka pro mé češtinou zhýčkané oči ![]()
MirušeProdigy píše:MaryClementine píše:Blééé, to bych nepřežila…i když taky jsme takhle vstávaly, než jsem jí vochc…přebalim, vrazim v posteli flašku a většinou ještě zabere. A když ne, tak si povídá, a když ani to ne, tak jí vezmu k sobě, přituli, ona mi břinká do prsou(už nekojim), „hladí“ nehtíčkama po tvářiStensa píše:No joo, už hodinkuTak zase brouzdám na miminu a přítel čučí na film
Bóže, odkud tenhle model večerních činností znám?
Příspěvek upraven 10.04.11 v 21:03
Jinak já si na tu naši uspávací půl osmou nestěžuju, ale to ráno, vstává mezi 6-6:30, někdy i před šestou
![]()
![]()
ale já většinou ještě usnu a ona pak taky
A vstáváme poslední dobou až tak do půl 9
Tak když nepočítám,že v noci vstávám 3× na dudlík tak flaška je v 5 a pak spíme ještě do 7 někdy do 8
No flašku mu vrazit nemůžu, ale aspoň většinou si sedí a hraje s dudlíkama. Dřív jak v půl sedmé nevstávám
Jen někdy, když si stoupne a lomcuje postýlkou a béká.
MaryClementine píše:
No flašku mu vrazit nemůžu, ale aspoň většinou si sedí a hraje s dudlíkama. Dřív jak v půl sedmé nevstávámJen někdy, když si stoupne a lomcuje postýlkou a béká.
No jo, ono na druhou stranu máme hodně zaběhlý režim (prcek je odmala vyloženě režimovej), takže kdybych ho cpala ještě do postele (jakože by stejně akorát tak skákal po mě a manželovi, když si ho někdy vezmeme v šest mezi sebe, děs a hrůza), byli bysme totál rozhozený ![]()
Jinak abyste mě mohly litovat
- dneska cca od tří fňuknul snad každou půlhodinu a vstával 5:50.
MaryClementine píše:
No jo, ono na druhou stranu máme hodně zaběhlý režim (prcek je odmala vyloženě režimovej), takže kdybych ho cpala ještě do postele (jakože by stejně akorát tak skákal po mě a manželovi, když si ho někdy vezmeme v šest mezi sebe, děs a hrůza), byli bysme totál rozhozenýJinak abyste mě mohly litovat
A to jsi k němu pokaždý vstávala?
Stensa píše:MaryClementine píše:A to jsi k němu pokaždý vstávala?
No jo, ono na druhou stranu máme hodně zaběhlý režim (prcek je odmala vyloženě režimovej), takže kdybych ho cpala ještě do postele (jakože by stejně akorát tak skákal po mě a manželovi, když si ho někdy vezmeme v šest mezi sebe, děs a hrůza), byli bysme totál rozhozenýJinak abyste mě mohly litovat
Naštěstí ne, jak už jsem psala výše, jen se otočím a koukám, jak si sedne, případně se vrtí, posléze se zve zuřivé dudláni = našel si dudlík a spí dál. Ovšem já nespím, sotva jsem začala zas zabírat, fňuknul zase.
Vstávám, jen když sedí a brečí dýl jak 30 vteřin ![]()
MaryClementine píše:Stensa píše:Naštěstí ne, jak už jsem psala výše, jen se otočím a koukám, jak si sedne, případně se vrtí, posléze se zve zuřivé dudláni = našel si dudlík a spí dál. Ovšem já nespím, sotva jsem začala zas zabírat, fňuknul zase.MaryClementine píše:A to jsi k němu pokaždý vstávala?
Vstávám, jen když sedí a brečí dýl jak 30 vteřin
To je na prd viď jak se člověk hned budí a mrňata klidně spí dál.Když jsme měli Kubu ještě v ložnici tak jsem se budila při jeho každym otočení
A strašně špatně usínám takže to byl fakt horor tak jsem si musela dávat špunty do uší abych se pořád nebudila.
To je na prd viď jak se člověk hned budí a mrňata klidně spí dál.Když jsme měli Kubu ještě v ložnici tak jsem se budila při jeho každym otočeníA strašně špatně usínám takže to byl fakt horor tak jsem si musela dávat špunty do uší abych se pořád nebudila.
Na prd to je. On spí pořád s námi v ložnici, takže já ho slyším, manžel ne (klasika). Jinak já se naučila na špunty na VŠ koleji, neuměla jsem bez nich vůbec spát, ale odhodila jsem je druhý den po porodu a už nikdy je do uší nedala.
Hrozně bych se asi bála, že ho neuslyším, když se bude dít něco vážného.
MaryClementine píše:
Stensa píše:To je na prd viď jak se člověk hned budí a mrňata klidně spí dál.Když jsme měli Kubu ještě v ložnici tak jsem se budila při jeho každym otočeníNa prd to je. On spí pořád s námi v ložnici, takže já ho slyším, manžel ne (klasika). Jinak já se naučila na špunty na VŠ koleji, neuměla jsem bez nich vůbec spát, ale odhodila jsem je druhý den po porodu a už nikdy je do uší nedala.A strašně špatně usínám takže to byl fakt horor tak jsem si musela dávat špunty do uší abych se pořád nebudila.
Hrozně bych se asi bála, že ho neuslyším, když se bude dít něco vážného.
Tak to u mě nehrozilo, protože já mám strašně lehkej spánek a i s těma špuntama jsem ho slyšela,sice ne když se otočil,ale když kníknul tak jsem byla auf.Nakonec jsme ho stejně přesunuli do pokoje kde mám chůvičku
Tak to u mě nehrozilo, protože já mám strašně lehkej spánek a i s těma špuntama jsem ho slyšela,sice ne když se otočil,ale když kníknul tak jsem byla auf.Nakonec jsme ho stejně přesunuli do pokoje kde mám chůvičku
Tak to já když už jsem usnula se špuntama, tak mě probudilo máloco ![]()
Mirka - mimochodem, ještě k těm přezdívkám, všimla jsem si, že kamarádíš s Lemaz, to jsem si vždycky myslela, že je to přehozený MAZEL a pak jsem v deníčku zjistila, že je to LEnka
takže ty nicky jsou někdy fakt zajímavý ![]()
MaryClementine píše:
Stensa píše:Tak to u mě nehrozilo, protože já mám strašně lehkej spánek a i s těma špuntama jsem ho slyšela,sice ne když se otočil,ale když kníknul tak jsem byla auf.Nakonec jsme ho stejně přesunuli do pokoje kde mám chůvičkuTak to já když už jsem usnula se špuntama, tak mě probudilo máloco
Tak to jenom závidim!A to jsem měla dokonce speciální pro práci v hlučném prostředí ![]()
Stensa píše:MaryClementine píše:Tak to jenom závidim!A to jsem měla dokonce speciální pro práci v hlučném prostředí
Stensa píše:Tak to u mě nehrozilo, protože já mám strašně lehkej spánek a i s těma špuntama jsem ho slyšela,sice ne když se otočil,ale když kníknul tak jsem byla auf.Nakonec jsme ho stejně přesunuli do pokoje kde mám chůvičkuTak to já když už jsem usnula se špuntama, tak mě probudilo máloco
a jaký jiný
mmch, já jedine tyhle http://www.vltava2000.cz/…dsDetail.asp?…, jiný mě děsně tlačily. V lékárně na mě koukali, když jsem říkala, že beru všechny, co mají na skladě (což bývalo do deseti kusů).