Co si myslíte o známém...

Anonymní
10.4.11 09:03

Co si myslíte o známém..

Dobrý den, zajímal by mě váš názor..
Bydlíme v bytovém domě a kousek od nás bydlí manželův známý. Když se potkáme pozdravíme se, občas proběhne fráze typu, jak se vede dál nic..
Problém je když se nevidím tak mi občas napíše na facebook. Ano nemusím odpovídat., ale brala jsem to jako běžná konverzace..
Například o Vánocích mi psal věci typu. Jak to, že nepouštím manžela, ven, že je potřeba, aby chodil, že občas i oba, že máme někde zajít, že byl naplánvoaný společný Slvestr, a já ho zrušila.. Podotýkám je to takový známý, že si pomalu ani ahoj neřeknem a začal takové věci vypisovat.Ze příště snad to vyjde, že půjdem někde všichni tři zapařit..Říkala jsem si, proč to řeší, my s mojím problém nemáme, protože když chce někde jít jdu , když ne nejdu a i naopak, navíc SIlvestra zrušil i on - malá byla nemocná..
Ale situace se opakuje.. Opět mi začal vypisovat, že mě moc nezná, že nás dva nechápe, že každý mluví jinak, že je potřeba aby někde chodil a hlavně spolu proč nechodíme, že bysme mohly zajít všichni někde zapařit.A že jeslti budu chodit v létě na koupaliště, že bych měla a takové :roll: že si mám koupit plavky a pak se nevymlouvat, že nemám a pak nechodit s mojim.. ale tot bere jako vážně, ne s nadsázkou se s míchem. 8-o
Podotýkám opravdu nemáme problém, vždycky mu napíšu, že klidně nech si můj chodí, že já ho doma nedržím,ale odpovídat musím, protože mě to opravdu nadzvedne ze židle, že to řeší člověk, s kterým si pomalu ani ahoj neřeknu a co to říká mě.. A mimochodem, mezi řečí začne i vypisovat, že můj mluví jinak- prostě naznačovat, i malé věci proti mojem..
Aby mě popichl…
Už jsem naznačovala i švagrové, protože ona ví, že já jsem taková pohodová, že prostě když manžel chce jít, jde, já nejsem typ, ne budeš doma a hlavně můj ani nepije, prostě neni nějaký hospodský typ, abych se bála.. Říkala, že to mám manželovi říct, tak jsem mu to naznačila,a le bylo, že já mu kecám blbosti :nevim: :roll: :pocitac: nevím co mu přesně on říká…
Vadí mi, že budu na okolí působit, jako nějaká co drží manžela doma, a nikde ho nepouští a nebo co sedí doma jak puťka, když většinu akcí vymýšlím opradu já :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.4.11 09:15

takže nakonec já kecám blbosti známém - protože se bráním, když mi začne naznačovat, že prostě všechno ruším já, nikde chodit nechci, tak upřímně řeknu, že se manželovi nechtělo, že se díval na televizi.. a pak přijde manžel s tím, že já jsem kecala…
Vadí mě to, protože člověk má svoje starosti a ne ještě řešit nějaké tahanice bokem, s člověk, s kterým si nemám co říct, s kterým si říkáme když se potkáme jenom ahoj a prostě mu vysvětlovat, proč jsem šla, nešla někde :think:

• Citovat
  • Upravit
15674
10.4.11 09:15

Ahoj. Já bych teda nereagovala. Nechápu, co ho k tomu vede, ale nejspíš se dobře baví, jak tě vytáčí. A pokud budeš reagovat, nebude mít důvod toho nechat.

Však když jsi taková pohodářka a víš, že to, co píše, není pravda, tak tím spíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
10.4.11 09:18

Noo, ono třeba jestli to nebude i tak, že tvému chlapovi se nechce, a přece jako chlap neřekne mě se nechce, nebo mě se nechce s tebou na pivo, tak třeba raděj řekne hele mladá by prskala… klidně i tak … a nebo je to i tak, že si kamarád vymejšlí.
Vykašli se na něj, ať si kecá co chce.
Já bych asi taky neřekla známé hele mě se s tebou nechce, ale na něco bych se vymluvila proč to nejde :oops:

A na facebooku když rozroluješ okýnko on-line kamarádů na chatu, tak nahoře máš MOŽNOSTI a v nich ODHLÁSIT.Na to klikneš a chat je off. Já to mám zapnutý už od ledna, výhodou je, že nikco mě nevidí že jsem se přihlásila a jsem tam, tudíž nikdo neotravuje ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.11 09:27

jenomže ono je to tak, že my se neznáme a opravdu se chová, jakoby byl můj manžel.. jaktože jsi to zrušila , jaktože jsi nešla, kvůli tobě jsme nešli pařit a to je člověk s kterým se neznám, jako řekne mi to i do očí ne jenom na fecoboku.
Spíš mě zaraží taková prostě oprsklost.. i stěm apolavkama, abych se pak nevymlouvala a tak. Když jsem mluvila se švagrovou tak to stejné bylo i u ní, protože ho zná taky, tak, když nějakou akci , návštěvu zrušily, tak ji pak pořád vypisoval.. jak je to možné, že s tím počítal, že se musí někde chodit odreagovat a podobné nesmysly

• Citovat
  • Upravit
397
10.4.11 09:30

Vypnout chat a nebo ho vymazat z přátel…Když mě někdo sotva pozdraví nevidím důvod proč ho mít mezi přátely na fcb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.4.11 09:35

Já bych mu normálně řekla,aby se nemíchal do toho,do čeho mu nic není, obzvlášť když nejste žádní velcí kamarádi…A kdyby otravoval pořád dál,tak bych ho ignorovala..jednou ho to musí přestat bavit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
10.4.11 09:46
Anonymní píše:
jenomže ono je to tak, že my se neznáme a opravdu se chová, jakoby byl můj manžel.. jaktože jsi to zrušila , jaktože jsi nešla, kvůli tobě jsme nešli pařit a to je člověk s kterým se neznám, jako řekne mi to i do očí ne jenom na fecoboku.
Spíš mě zaraží taková prostě oprsklost.. i stěm apolavkama, abych se pak nevymlouvala a tak. Když jsem mluvila se švagrovou tak to stejné bylo i u ní, protože ho zná taky, tak, když nějakou akci , návštěvu zrušily, tak ji pak pořád vypisoval.. jak je to možné, že s tím počítal, že se musí někde chodit odreagovat a podobné nesmysly

no tak ho normálně pošli do riti co je jemu do toho … a ignoruj ho.

• Citovat
  • Upravit
3576
10.4.11 09:57

Co nejrychleji odebrat, nez toto zacne sirit po vsech tvych pratelich na Fb a dalsi prijemnosti. Pan se evidentne nudi. Nebo mu neodpovidej, prestane ho to bavit. Kdyz ho potkas na ulici, tak si priprav pohotovou odpoved na jeho kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
10.4.11 09:58

Napsala bych mu at se stara o sebe ze je mu do toho ho…
Popripade poslala tam kde slunce nesviti a vyhodila z pratel,zamcela profil a pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ynax1
10.4.11 09:59

buď nereaguj, nebo ho pošli někam. Proč se s ním vypisovat? Jo a vše bych dala přečíst tvému muži - pokud to nechce číst, poslala bych mu to do mejlu. Řešíš blbosti, zatáhne tě to hloub a nakonec to odneseš, žes s ním flirtovala.

• Citovat
  • Upravit
48576
10.4.11 10:25

řekla bych mu že je úd a víc bych se s ním nebavila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.4.11 10:26

Já bych mu na rozloučenou napsala:
Jestli do mě dělás - tak jdi do prdele Sašo..
Jestli máš problém s tím, že můj nikam nechodí, tak se zamysli jestli o to doopravdy stojí..
Sbohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
10.4.11 10:34

Ja sa Ti cudujem, ze ho stale drzis medzi „priatelmi“ na Fb. Nie je nic jednoduchsie ako ho odkliknut, myslim, ze mu to bude viac ako jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.4.11 10:39

Na FB bych ho vyřadila z přátel a nereagovala na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová