Co si myslíte o známém...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4498
10.4.11 10:47

Je fakt, pokud Ti to vadí, vyřadila bych ho z přátel, myslím, že by bylo jasno i jemu…a jinak si myslím, že ho manžel má taky plné zuby, když ho někde potká a snaží se ho někam vytáhnout do hospody, tak než aby se „shazovat“, že na takové pařby není, raději se odvolá na tebe, že máte spolu už něco jiného nebo tak v tom smyslu…záleží tedy, co si o něm myslí manžel, to tu moc zmíněno nebylo, jestli jsem to v rychlosti nepřehlédla…každopádně asi nemá smysl do nekonečna se před ním stále obhajovat :roll: Pán se holt nudí a našel si tebe na stupidní pokec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
10.4.11 11:16

Slušně mu napiš, že v tom vašem dopisování nevidíš, žádný smysl a ať se na tebe nezlobí, ale že už nebudeš na jeho dotazy reagovat a co se týče vycházek tvého manžela, tak ať si napíše nebo se domluví, přímo s ním.

Je to stručně, slušně řečeno a máš klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.4.11 11:29

Možná by zabralo mu napsat, že nejsi manželova maminka, aby se tě známý ptal, jestli pustíš manžela ven. :lol: A následně ho smazat z FB přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
10.4.11 12:05

ahoj, ja bych mu na to napsala, že jelikož se neznáme,a ani nemám chuť se s stebou poznat, žádný akce neplánuj. Můj manžel je svéprávný a stýká se s kým chce a kdy chce. Není potřeba abys ty rozuměl našemu manželství, protože se tě nijak netýká. (já bych mu tam ještě napsala pár peprných poznámek, ale to záleží na tvém temperamentu :jazyk: )

no a pak bych ho odklikla z přátel, zamkla před ním profil a máš klid. v reálu bych ho přestala zdravit taky, nepotřebješ přeci v životě takového požírače energie! směle do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
10.4.11 19:04
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.11 19:22

ještě jsem si vzpoměla, když to začalo, tak mi začal vypisovat takové zprávy jakože, bysme si spolu měli promluvit a vyjasnit si pár věcí.. tak to začalo..
Otázky typu, proč jsem nešla večer na zábavu, že když jsem nešla já, tak se to zrušilo, že musím chodit mezi lidi a td. :roll: přitom nemám potřebu něco řešit

• Citovat
  • Upravit
15319
10.4.11 19:48
Anonymní píše:
ještě jsem si vzpoměla, když to začalo, tak mi začal vypisovat takové zprávy jakože, bysme si spolu měli promluvit a vyjasnit si pár věcí.. tak to začalo..
Otázky typu, proč jsem nešla večer na zábavu, že když jsem nešla já, tak se to zrušilo, že musím chodit mezi lidi a td. :roll: přitom nemám potřebu něco řešit

Dost zvláštní chování od kamaráda manžela :think: , ona je taky cesta nechat to vyřešit manžela, dát mu to přečíst, ať si to s kamarádem vyříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
10.4.11 21:05

Já moc nechápu, proč si někdo dává do přátel na FB někoho, se kterým se sotva pozdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová