Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je fakt, pokud Ti to vadí, vyřadila bych ho z přátel, myslím, že by bylo jasno i jemu…a jinak si myslím, že ho manžel má taky plné zuby, když ho někde potká a snaží se ho někam vytáhnout do hospody, tak než aby se „shazovat“, že na takové pařby není, raději se odvolá na tebe, že máte spolu už něco jiného nebo tak v tom smyslu…záleží tedy, co si o něm myslí manžel, to tu moc zmíněno nebylo, jestli jsem to v rychlosti nepřehlédla…každopádně asi nemá smysl do nekonečna se před ním stále obhajovat
Pán se holt nudí a našel si tebe na stupidní pokec ![]()
Slušně mu napiš, že v tom vašem dopisování nevidíš, žádný smysl a ať se na tebe nezlobí, ale že už nebudeš na jeho dotazy reagovat a co se týče vycházek tvého manžela, tak ať si napíše nebo se domluví, přímo s ním.
Je to stručně, slušně řečeno a máš klid ![]()
Možná by zabralo mu napsat, že nejsi manželova maminka, aby se tě známý ptal, jestli pustíš manžela ven.
A následně ho smazat z FB přátel.
ahoj, ja bych mu na to napsala, že jelikož se neznáme,a ani nemám chuť se s stebou poznat, žádný akce neplánuj. Můj manžel je svéprávný a stýká se s kým chce a kdy chce. Není potřeba abys ty rozuměl našemu manželství, protože se tě nijak netýká. (já bych mu tam ještě napsala pár peprných poznámek, ale to záleží na tvém temperamentu
)
no a pak bych ho odklikla z přátel, zamkla před ním profil a máš klid. v reálu bych ho přestala zdravit taky, nepotřebješ přeci v životě takového požírače energie! směle do toho
ještě jsem si vzpoměla, když to začalo, tak mi začal vypisovat takové zprávy jakože, bysme si spolu měli promluvit a vyjasnit si pár věcí.. tak to začalo..
Otázky typu, proč jsem nešla večer na zábavu, že když jsem nešla já, tak se to zrušilo, že musím chodit mezi lidi a td.
přitom nemám potřebu něco řešit
Anonymní píše:
ještě jsem si vzpoměla, když to začalo, tak mi začal vypisovat takové zprávy jakože, bysme si spolu měli promluvit a vyjasnit si pár věcí.. tak to začalo..
Otázky typu, proč jsem nešla večer na zábavu, že když jsem nešla já, tak se to zrušilo, že musím chodit mezi lidi a td.přitom nemám potřebu něco řešit
Dost zvláštní chování od kamaráda manžela
, ona je taky cesta nechat to vyřešit manžela, dát mu to přečíst, ať si to s kamarádem vyříká.
Já moc nechápu, proč si někdo dává do přátel na FB někoho, se kterým se sotva pozdraví…