Jak na sousedy?

5173
12.4.11 09:00

Jak na sousedy

Takže s touhle famílii máme problémy už od tý doby co jsme se nastěhovali, i ti od kterých jsme byt kupovali nás upozorňovali na sousedy pod námi,což jsme ,ale nečekali co to bude. Takže rodina XY působí na první pohled spořádaně a nemůžu říct,že by to byli nějací pařmeni,jsou to manželé okolo 50 až 55 lety,mají asi 2 děti a jednu vnučku. Ovšem problém je v tom,že paní se zřejmě nudí a jen drbe ,drbe,vyýšlí si.Máme 7 měsíční miminko,kterýmu rostou zoubky,vždycky byl dobrý spáč,ale teď se to těma zoubkama zhoršilo,jeden čas vnoci nespal vůbec teď se budí 1× za noc se strašným řvem,namažumu gelem dásničky a stáhnu ručičky a spí do těch 6 až 7 do rána a pak tak 2 hoďky řve ( jsem asi vyjímka malej má teploty a největší bolesti po ránu) Paní XY každej rok hned jak se udělá pěkně je na neschopence a pravidelně tak do srpna až září podle počasí :-) ,no a jak je tedy tak nemocná a náš prďola jí nenechá vyspat tak v noci když malej se probudí tak mlátí do topení, koštětem do stropu.,takže se leknou i psi a malej řve víc a psi začnou štěkat ( i kdžy už si docela zvykli a štěkot už je blafání)Je úplně jedno jestli s ním spím v obýváku,v ložnici,děcáku :cert: ráno malej fakt prořve ty 2 hodiny,jediný co trošku poomáhá je pustit mu rádio,ona nám v reprákách bliká a to se mu líbí a jak je zabranej do blikání tak trošku zapomene na bolest zubů :think: ,ale prostě chvilkama se fakt vzteká..paní na nás byla už několikrát zvonit ať už s ním něco udělám nebo na mě pošlě sociálku, v pekařství ( mojí tetě) so stěžuje jak nemůže spat jaký má psychický problémy a že kluka necháváme vyřvat ( v noci jsem ho nehcala chvilku vztejat jen jednou). Chdí po sídlišti a vykládá ,kdy má můj chlap kašel,že to slyší, co psy a tak ,všechno se dá ještě přejít posláním do prdele :cert: ,ale sousedka si anšla novou kamarádku s příšerně uštěkaným psem ( s tou ejí kamarádkou jsme kdysi dávno bydlela v paneláku,šttěkot too psa nejde nepoznat a Lajlo drž hubu příšerně pískavým hlasem taky ne) no a naše drahá sousedka si zve kamarádku po každým prořvaným ránu a noci ,je k nám od nich slyšet kažý slovo a dneska jsme zaslechla,nech jí když mlže řvát ten parchant tak může štěkat i pes :pankac: a pejsek vvětšinou štěká u sousedů 2 hodiny,jako perlu kdy mi jsme se nastěhovali tak si na nás chtěli stěžovat ,že naši psi občas štěknou ..Ovšem pes tu štěká,moji občas odpoví a malej nemůže a nemůže zabrat a řve a řve… to samý má i paní na hlídání když nám tady Honzíka hlídá :cert: jediná možnst je jet ven s kočárem,ale v 8 hodin ráno :nevim: ,sousedi noční klid neporošují,na to si dávají majzla… tak poraďte co ,jak mi tak oni mají byt v osobním vlastnictví-takže si stěžovat na městě nebo byťáku nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1984
12.4.11 09:10

Tak v tomhle případě bych řekla buď pevný nervy a nevidět,neslyšet nebo se odstěhovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.4.11 09:11

odtěhování jsme řešili,ale než bysme našli nový byt atenhle prodali mlýe být malýmu 2 roky ,chceme tedy staět,ale prvně taky něoc na stavbu poštřit a nnež s epostaví jsou malýmu pomalu 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.4.11 09:12

Tak to by bylo něco na moje nervy :cert: :cert: :cert: .Seřvala bych jí jak malou holku a to fakt hodně.Asi co máš dělat,když malému rostou zuby!!!!A zaklepala bych na ní taky řádně.Jednou bych slyšela,když může ten parchant řvát,takže čokl může šnafat taky jo?no už bych tam byla a to co bych tý káče řekla,by si za rámeček nedala :cert: :cert: .A sociálku at klidně zavolá,tam by se asi taky divili,co je to za krávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.4.11 09:13

hele seřvat nepomůže,poslat do prdele nepomůže …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.4.11 09:14
nothingn píše:
Tak v tomhle případě bych řekla buď pevný nervy a nevidět,neslyšet nebo se odstěhovat :-(

asi tak nějak :-( my máme problémy se sousedem pod náma taky (teda teď tu už asi čtvrt roku nebyl…), ten si stěžoval, že mu vadí, že malej „ťuká a klepe do podlahy“, že je to ruší, že o víkendu chtějí mít klid :nevim: Dvakrát tady byl a sprdnul mě, dali jsme kvuli němu do obýváku koberec, jednou dělal malej manželovi v neděli fakt čurbes (to jsem se ani nedivila, že už soused přišel :-D ), já byla zalezlá v ložnici a spala, a když na něj vyjel soused, že „snad jsme se nějak domluvili“, se manžel nedal a řekl, že prostě prcka od země těžko odizolujem, koberec, že jsme si kvuli nim do obýváku už dali a do kuchyně a ložnice ho dávat prostě nechcem… Pak jsme teda koupili auto, takže většinu času o víkendu nejsme doma… Tak možná i proto dal pokoj…
Malej naštěstí není moc uplakanej a i když brečel, dal se vždycky kojením utišit… Kvuli tomu na nás nikdy soused nevlítnul… (ještě aby teda… :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.4.11 09:19

Tak pak jedině pevné nervy a vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.4.11 09:21

tak tak… :palec: :-D

laura píše:
asi bych si vyšlápla na paní,pěkně od plic se jí zeptala,co dělala ona,když jejím dětem rostly zoubky,pokud tedy nějaké má.Normálně bych jí na férovku řekla,že je to stará zapšklá semetrika-když marodí,neporušuje léčebný režim?POhrozila bych,že jí bonznu do práce třeba-nevím no,bud můžete začít válčit,nebo se budete muset odstěhovat či odhlučnit byt a to ted udělala kámoška a je to super-sice investice,ale když stojím za dveřmi a zvoním,tak ten zvonek já neslyším.Taky bych jí řekla,že mám syna,pokud ona měla parchanta-utlumila bych jí nějakým takovým způsobem,aby se to otočilo proti ní a ještě bych si ulevila,že doufám,že až budu tak stará jako ona,nebudu taky taková nenávistná udrbaná schýza-silně mi to připomíná mojí extchýni-ta i venku na pískovišti zkritizovala všem lidem balkony,že tam mají čurbes…z takových lidí je mi blivno :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka

tak tak… :palec: :-D
Nebo co na to jít jinak? Zazvonit na ní a v klidu se jí zeptat o co jíjde?? Taky měla děti tak by to.snad mohla pochopit ne? A když by to nepochopila, tak bych jí řekla něco jako tady píše Laura…:)

laura píše:
asi bych si vyšlápla na paní,pěkně od plic se jí zeptala,co dělala ona,když jejím dětem rostly zoubky,pokud tedy nějaké má.Normálně bych jí na férovku řekla,že je to stará zapšklá semetrika-když marodí,neporušuje léčebný režim?POhrozila bych,že jí bonznu do práce třeba-nevím no,bud můžete začít válčit,nebo se budete muset odstěhovat či odhlučnit byt a to ted udělala kámoška a je to super-sice investice,ale když stojím za dveřmi a zvoním,tak ten zvonek já neslyším.Taky bych jí řekla,že mám syna,pokud ona měla parchanta-utlumila bych jí nějakým takovým způsobem,aby se to otočilo proti ní a ještě bych si ulevila,že doufám,že až budu tak stará jako ona,nebudu taky taková nenávistná udrbaná schýza-silně mi to připomíná mojí extchýni-ta i venku na pískovišti zkritizovala všem lidem balkony,že tam mají čurbes…z takových lidí je mi blivno :poblion:

Příspěvek upraven 12.04.11 v 09:26

• Citovat
  • Upravit
1762

Jediný co půmůže jsou pevný nervy. Když to čtu, jsem ráda, že už v paneláku nebydlím. Lidi prostě nejsou tolerantní a hlavně ti starší. Oni už zapomněli jaké byly jejich děti.Klukovi zuby brzy narostou, přestane plakat a pak pro změnu bude do všeho tlouct a bude to na novo. Vydrž než dostavíte a pak si ten klid užívej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.4.11 09:24

vydržet je fajn,ale víte jaký je to utěšit dítě který bolí zoubky a ještě se lekne rány :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.4.11 09:30

Vím :pankac: mám druhé(7měs, 2zuby-klube se 3.). Ale jiné řešení u Vás asi není. Určitě bych jí ale řekla něco v tom smyslu jak psala laura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.4.11 09:36

jako já už po ní řvala i jsem se jí ptala jestli když ona byla malá Maruško a rostlyjí zoubky jestli spala celou noc :cert: a pak jsem po ní řvala na celej panelák,aby to všichni slyšeli ,že si stěžuje na 7 měsíční dítě :nevim: nic oni jsou otrlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.4.11 09:52

Tetmo - fakt nezávidím.
Tohle není příjemná situace. Paní se dá uzemnit stížností na obecní úřad/magistrát… Jedná se o porušení klidného soužití. S je to přestupek.

Máme tady něco podobného, pod náma… ale to není že by takhle dělala problémy se psem, dítětem,a el ta si řeší mindráky propíchanými koly u auta - 4 x do roka (my) + stržené zámky na autě. sousedi mají běžně nachystané hřebíky tak,ž e ať vyjedou předem nebo couvnou, mají ho v kolech - prostě zašikma nachystaní hřeby. Taky zažili PUR pěnu ve výfuku.
Nekolikrát byla chycena, jak v noci lomcuje klikou sklepů. Jsou dlužníci a jakmile se vyvěsí něco o všech dlužnících nebo cokoliv co se jich týká, nejen, že to serve, ale sousedovi okamžitě mizí body,pokud je nechají na chodbě. A pokud je při tom nikdo nechytne, nedá se fakt nic dělat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
12.4.11 09:54

No, tak to vidíte, my řešíme trošku opačný problém. Od nás hluk žádný, ale sousedi ob patro nad námi dělají šílený rámus, jejich dvě dcery (cca 10 a 12 let) pořád dupou, pravidelně začnou v dobu, kdy jde naše malá spát a trvá to minimálně do 22 hod. Hrozné rány, mlátí věcmi o zem a podobně. A když jsme tam jednou byli je poprosit (fakt poprosit), jestli by to nemohli trošičku ztišit, že nám budí dítě, tak nám bylo řečeno, že ona své děti nezabije (to ale nikdo nechtěl 8-o ) a že je chce nechat žít :nevim: a bylo…a že ten dům je takový, že tam je slyšet hluk, že ona své děti slyší až ke schránkám (bydlí ve 4. patře) - ale to by si měla uvědomit, že je slyšet pouze je, to není o baráku, ale o lidech :zed: když jdou po schodech domů, tak pravidelně rámus jak blázen. Přitom když se vrací přítel s malou z venku, tak mám problém je zaslechnout, že jdou, když jim chci jít otevřít… takže tak…zvažujeme stěhování za pár let, druhé dítě do tohoto bytu fakt nechci :-( a to jsme si ho rok rekonstruovali, svépomocí…a jsme z toho akorát otráveni…jedna rodina hraje večer na flétny nebo na co, je to k nám slyšet jak kdybychom hráli ve vedlejší místnosti…a pořád něco, no :-(

někdo jde na někoho ječet kvůli malému dítěti, kdy je to pochopitelné a nám zase s malým dítětem nedopřejí klid a dělají hluk, který podle mě není nutný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová