Jak na sousedy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
12.4.11 09:54

No, tak to vidíte, my řešíme trošku opačný problém. Od nás hluk žádný, ale sousedi ob patro nad námi dělají šílený rámus, jejich dvě dcery (cca 10 a 12 let) pořád dupou, pravidelně začnou v dobu, kdy jde naše malá spát a trvá to minimálně do 22 hod. Hrozné rány, mlátí věcmi o zem a podobně. A když jsme tam jednou byli je poprosit (fakt poprosit), jestli by to nemohli trošičku ztišit, že nám budí dítě, tak nám bylo řečeno, že ona své děti nezabije (to ale nikdo nechtěl 8-o ) a že je chce nechat žít :nevim: a bylo…a že ten dům je takový, že tam je slyšet hluk, že ona své děti slyší až ke schránkám (bydlí ve 4. patře) - ale to by si měla uvědomit, že je slyšet pouze je, to není o baráku, ale o lidech :zed: když jdou po schodech domů, tak pravidelně rámus jak blázen. Přitom když se vrací přítel s malou z venku, tak mám problém je zaslechnout, že jdou, když jim chci jít otevřít… takže tak…zvažujeme stěhování za pár let, druhé dítě do tohoto bytu fakt nechci :-( a to jsme si ho rok rekonstruovali, svépomocí…a jsme z toho akorát otráveni…jedna rodina hraje večer na flétny nebo na co, je to k nám slyšet jak kdybychom hráli ve vedlejší místnosti…a pořád něco, no :-(

někdo jde na někoho ječet kvůli malému dítěti, kdy je to pochopitelné a nám zase s malým dítětem nedopřejí klid a dělají hluk, který podle mě není nutný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
12.4.11 10:20

Jak jsme ještě bydleli v bytovce, tak jsme měli jednoho dost problematického souseda, taky mlátil do topení, vyhrožoval mi sociálkou apod. Tak na něj šel chlap, fest mu zabušil na dveře s tím, že mě nemá obtěžovat jinak si to s ním vyřídí. Soused to pak ještě párkát zkusil, tak chlap svůj výstup zopakovat a byl klid. Dokonce mě začal zdravit. Asi mu nahnal strach, přece jen má muž skoro dva metry a když se naštve, tak z něj jde strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.4.11 13:16

hmm je blbýmže nenechají vyspat :nevim: mě by malej aky ještě okolo ty 8 usnul když se ráno probudí a řeva,ale hold tam štěká ten pes :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
12.4.11 13:59

zakladatelko,uprimne te lituji.Znam to.U nas jsou rany do topeni i kvuli klepani rizku v nedeli na obed :roll: ,ci pusteni rucniho mixeru,aby se namixovala detska strava,…to az dite zacne chodit…to bude takova sousedka silet…u nas ji vadilo,ze ma dite papuce,ze pes moc dupe(pes mel 3,5kg a stary,takze nic moc ani nechodil),vadilo ji vsechno.Koberce mame v detskym,v jidelne i v obyvaku,ale bylo ji to malo,chtela at prikriju podlahu i na chodbe-to jsme odmitli.,jinak mame plovoucku prakticky zakrytou..
Nastesti pani Nervozni,co ji vadi kazdy zvuk se odstahovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.4.11 17:15
Any píše:
zakladatelko,uprimne te lituji.Znam to.U nas jsou rany do topeni i kvuli klepani rizku v nedeli na obed :roll: ,ci pusteni rucniho mixeru,aby se namixovala detska strava,…to az dite zacne chodit…to bude takova sousedka silet…u nas ji vadilo,ze ma dite papuce,ze pes moc dupe(pes mel 3,5kg a stary,takze nic moc ani nechodil),vadilo ji vsechno.Koberce mame v detskym,v jidelne i v obyvaku,ale bylo ji to malo,chtela at prikriju podlahu i na chodbe-to jsme odmitli.,jinak mame plovoucku prakticky zakrytou..
Nastesti pani Nervozni,co ji vadi kazdy zvuk se odstahovala :pankac:

jéé tak to kdyby se tihleti odstěhovali,ale to se asi nestane :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.4.11 18:15
tetma píše:
Any píše:
Nastesti pani Nervozni,co ji vadi kazdy zvuk se odstahovala :pankac:
jéé tak to kdyby se tihleti odstěhovali,ale to se asi nestane :zed: :zed:

u nás se ti pod náma taky na 100% nepřestěhujou, před náma tady bydlela moje prababička a pod ní děda s babičkou toho chlapa, co tam bydlí teď a byli stejní jako on, sice s prababičkou kamarádi, ale běda jak klepala v neděli řízky na oběd nebo si večer hlasitěji pustila TV, už taky zvonili… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
26.4.11 13:50

Holky nevítě některá jak se podává stížnost na sousedy? Už toho mám vážně dost. Kažou chvíli něco brousí, ze dvora si idělali dílnu. Kdyby to bylo jen ve všední dny, ale jsou to svátky, víkedny, prakticky pořád. Nezastaví je ani desátá večer. Dřív jsem si nestěžovala, ale naše malá přes ten hluk nemůže spinkat. Má deset měsíců. Brousili celé Velikonoce. o půl dvanácté v noci v něděli jsem na ně zvonila, neotevřeli. Včera jsem na ně vlítla o půl deváté, ať už toho nechají. Tak se oháněl desátou hodinou. Dnes budu volat policii, pokud nepřestanou. nevítě jak to se stížností na obecní úřad?
Nejsme na bytě, jsme na baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová