MMB a podvodnice!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
13.4.11 13:00
jako bys psala o té paní co jsem od ní koupila i já :-D ale na aukru. Koupila jsem malé trička s tím, že tam je jedna mm dírka, tak jsem si řekla v poho, to se schová a když mi to přišlo, no „dírek“ bylo víc a jedna z toho asi půl cm a dostali jsme něco navíc, asi 20dkg gumových bonbonů, ale ty byli odlití spíše z betonu. A když se na meila neozývala dala jsem si negativ a pak se strašně rozčilovala a že si takové jednání vyprošuje, já myslela, že mě raní mrtvice :pocitac: :pocitac:
RadanaH píše:
ty jo,tak to cumim co se tam obcas deje :-( me se dneska stalo,ze pani mela u bodycek napsane nosene,bez vad ve velmi dobrem stavu a dosly mi zmolkovany bodycka jak svina…jsem ji napsala,ze ve velmi dobrem stavu a bez vad si predstavuji jinak,tak mi odepsala,ale nakonec,ze mi vrati penize,ale bez postovnyho…sice staly s postovnym 120Kc,tak asi si je necham na litacku,ale mrzi me ten princip…drzim ti pesti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
13.4.11 13:25

tak já jsem též naletěla jedné dámě. obrala mne o 750korun. Nakonec nás po dvou letech kontaktovala policie, protože tato dáma okrádala spousty maminek. Ted s ní bude soud a musí nám to vrátit… haha myslím, že ty peníze nikdy neuvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.4.11 13:35
mofiz píše:
tak já jsem též naletěla jedné dámě. obrala mne o 750korun. Nakonec nás po dvou letech kontaktovala policie, protože tato dáma okrádala spousty maminek. Ted s ní bude soud a musí nám to vrátit… haha myslím, že ty peníze nikdy neuvidíme

Jednou asi ano… muze mit uvalenou exekuci (napriklad) no a to se ji bude strhavat z platu, popr. z davek… no a treba za deset dvacet let (az se vymuze cela ta castka) vam ji exekutor, nebo kdo to bude delat, posle na ucet… :-)

Vim ze to neni legrace, ale jinak to napsat nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.4.11 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
13.4.11 14:57

Já jsem právě řešila něco podobného na bazosu, zaplatila předem, balíček i po měsíci nikde, bohužel admini toho v tomto směru moc dělat nemohou, takže jsem to všechno řešila přes banku, kde jsem u mojí banky nahlásila, že jsem byla okradena, podle č.ú. se spojili s bakou podvodníka a jeho banka ho vyzvala k navrácení částky, má na to 14dní, poté ti dají jeho osobní údaje.U mě se to naštěstí vyřešilo, zřejmě se zalekl a penízky jsem měla cca do týden zase zpátky, tak to zkus taky takhle a nenechávej to být… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
13.4.11 15:14

Já byla včera u výslechu kvůli jedné takové podvodnici :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.4.11 15:38
Januliiik píše:
jako bys psala o té paní co jsem od ní koupila i já :-D ale na aukru. Koupila jsem malé trička s tím, že tam je jedna mm dírka, tak jsem si řekla v poho, to se schová a když mi to přišlo, no „dírek“ bylo víc a jedna z toho asi půl cm a dostali jsme něco navíc, asi 20dkg gumových bonbonů, ale ty byli odlití spíše z betonu. A když se na meila neozývala dala jsem si negativ a pak se strašně rozčilovala a že si takové jednání vyprošuje, já myslela, že mě raní mrtvice :pocitac: :pocitac:
RadanaH píše:
ty jo,tak to cumim co se tam obcas deje :-( me se dneska stalo,ze pani mela u bodycek napsane nosene,bez vad ve velmi dobrem stavu a dosly mi zmolkovany bodycka jak svina…jsem ji napsala,ze ve velmi dobrem stavu a bez vad si predstavuji jinak,tak mi odepsala,ale nakonec,ze mi vrati penize,ale bez postovnyho…sice staly s postovnym 120Kc,tak asi si je necham na litacku,ale mrzi me ten princip…drzim ti pesti

ty jo,ja jsem jinak mela v pohode zkusenosti,ale tohle mi hnulo zluci,ja natesena na balicek,po mem emailu mi napsala,ze vrati penize,ale bez postovnyho,tak vratit to a byt ztratna s poplatkama banky+posta,tak to radej necham tak,mam rizikac,tak se nesmim nervovat,takze na litacku a nebo na vytreni dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
13.4.11 15:39
Issabell28 píše:
Já jsem právě řešila něco podobného na bazosu, zaplatila předem, balíček i po měsíci nikde, bohužel admini toho v tomto směru moc dělat nemohou, takže jsem to všechno řešila přes banku, kde jsem u mojí banky nahlásila, že jsem byla okradena, podle č.ú. se spojili s bakou podvodníka a jeho banka ho vyzvala k navrácení částky, má na to 14dní, poté ti dají jeho osobní údaje.U mě se to naštěstí vyřešilo, zřejmě se zalekl a penízky jsem měla cca do týden zase zpátky, tak to zkus taky takhle a nenechávej to být… :cert:

ty jo,dobry tip,diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.4.11 17:04

mě na bazoši obral nějakej chlápek nebyla jsem sama..
naštvali mě admini..protože jsem tam dala inzerát.. s tím, dejte si na něj pozor! a oni mi to pořád mazali. a argumenty..... že je to přeci i jejich zájem aby o takovém člověku ostatní věděli… tak nebrali.. došlo to tak daleko že mi zablokovali účet! až na to že jsem se teda ohradila a s tím, že tam dávat takové inzeráty nebudu mi ho obnovily, ale jejich chování mě vytočilo! bohužel trestní oznámení jsem nepodala.. škoda! :think: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.4.11 17:06

na bazoši okrádal nějakej típek kamil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.4.11 20:54

já se chytla na knížky… nějakej Juračka.. Luboš.. :evil: :cert: