Zničili mi prstýnek

5631
13.4.11 16:50

Zničili mi prstýnek

Holky, jdu si postěžovat (ne, že by to pomohlo, ale aspoň si ulevím :lol: ). Nedávno mne napadlo, nechat si vyčistit snubní prstýnek, takže příležitostně jsem se stavila ve zlatnictví. Nebyl problém, než jsem se s malou prošla, bylo to hotové, tak jsem si ho vzala - ale nepodívala se pořádně, prostě jsem spíš hlídala malou, ať tam nenadělá škodu. Moje chyba. Doma jsem mrkla a prostě je to můj, ale zároveň úplně jiný. Měla jsem ho matný, ale oni - jak to „ojeli“ laserem či čím - mi ho úplně vyhladili 8-o , navíc vypadá poškrábaný. Já nevím, jestli si mysleli, že je tak zašlý… Vůbec se mi nelíbí, je to hrůza, nemám ráda klasické zlato, proto jsme vybrali trochu jiný… Zkusím přidat fotku, ale nejde mi to vyfotit.
Hlavně nevím, jestli se tam jít zeptat nebo co, navíc tzv. „s křížkem po funuse“. No jsem trdlo, měla jsem se podívat hned, ale ve snu mne to nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
13.4.11 16:55

Já bych se asi zeptat šla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.4.11 16:56

no ty ho teda zprznili.. vzala bych oba!!! aby viděli, jak to zmršili.. je to těžké.. snad něco uhádáš.. ale asi to už nenapraví co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
13.4.11 16:59

No já bych se tam taky snimi vrátila a reklamovala jejich práci :cert: Takhle ti ho zníčit! Jinak tyhle samé prstýnky jsme si s manžou koupili k ročnímu výročí chození před hodně lety :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
13.4.11 17:00

Taky si myslím, že to už nenapraví, tak mně to štve… Jako už ho sice mám skoro 8 let, ale stejně. Beru to, že se nošením zahlazují ty kraje, ale toto… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.4.11 17:00

Taky bych se šla zeptat.zprasily ho teda pěkně 8-o ,no max.uhádáš nějaký peníze zpátky,ale do původního stavu už ho nedaj,škoda.. :-(

• Citovat
  • Upravit
13674
13.4.11 17:02

no ty brďo 8-o , já bych tam teda šla a ukázala oba, aby viděli, co udělali :cert: . S mojí povahou bych na ně asi i ječela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
13.4.11 17:04
christy píše:
Taky bych se šla zeptat.zprasily ho teda pěkně 8-o ,no max.uhádáš nějaký peníze zpátky,ale do původního stavu už ho nedaj,škoda.. :-(

To mne ani nenapadlo, víš jak - ono samotné čištění stálo snad 30 korun, prstýnky byly kdysi kupované jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.4.11 17:07

No tak to je síla, určitě bych to šla reklamovat, tohle nebylo čištění, to ti ho prostě objela nákou bruskou, myslím že do původního stavu se to dát dá, ale zase jen výbrusem, takže prstýnek pak bude tenčí, ale rozhodně bych si to nenechala dělat tam ale jinde a s nima se domluvit že to uhradí. Ale jdi se hádat, jsi opravdu v právu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.4.11 17:09
Alichi píše:
christy píše:
Taky bych se šla zeptat.zprasily ho teda pěkně 8-o ,no max.uhádáš nějaký peníze zpátky,ale do původního stavu už ho nedaj,škoda.. :-(
To mne ani nenapadlo, víš jak - ono samotné čištění stálo snad 30 korun, prstýnky byly kdysi kupované jinde…

nojo,ale prostě ho zničily,donesla bych jim ukázat oba,aby viděly ten rozdíl.Chtělo by to mluvit s nějakou jejich vedoucí prodavačka tě odbyde.Já se znám bych se nedala,osm let není tak dlouho,aby ten prstýnek vypadal takhle :cert:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
13.4.11 17:10
Megii píše:
No tak to je síla, určitě bych to šla reklamovat, tohle nebylo čištění, to ti ho prostě objela nákou bruskou, myslím že do původního stavu se to dát dá, ale zase jen výbrusem, takže prstýnek pak bude tenčí, ale rozhodně bych si to nenechala dělat tam ale jinde a s nima se domluvit že to uhradí. Ale jdi se hádat, jsi opravdu v právu.

Já si myslím,že stejně pak už to nebude ono :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5631
13.4.11 17:17

Holky, já tam teda asi zajdu, je fakt, že se pohádat taky umím, ale mám teda obavy, že zůstane jen u hádání (no aspoň jim udělám špatnou reklamu :cert: ) - totiž prostě vidím moji chybu v tom, že jsem si nevšimla hned, takže oni můžou tvrdit, že jsem mohla po nich být kdekoli… A to je tvrzení proti tvrzení. No nic, vím, že to nevyřeším tady, ale stejně jsem ráda, že si u vás můžu aspoň postěžovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.4.11 17:21

hned nehned, na reklamaci máš nárok 2 roky, řekneš žes na to koukala až doma, pak bylo dítě nemocný a nemohlas tam zajít dřív, udělej jim z toho kůlničku na dříví, řekni že to pošleš do televize, že jim uděláš takovou reklamu že se z toho pos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.4.11 17:29
Megii píše:
hned nehned, na reklamaci máš nárok 2 roky, řekneš žes na to koukala až doma, pak bylo dítě nemocný a nemohlas tam zajít dřív, udělej jim z toho kůlničku na dříví, řekni že to pošleš do televize, že jim uděláš takovou reklamu že se z toho pos…

Přesně tak! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7148
13.4.11 17:41

Ahoj,
myslím že hádka to nevyřeší,ale jak psaly holky.
Vzala bych i ten druhý prstýnek a zeptala bych se jestli je možné to dát do původního stavu.
Když ho tak moc změnili.
Za optání nic nedáš a budeš vědět že jsi udělal vše proto aby byl jako ten původní-pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová