Inkasní společnost B4B

13.4.11 18:53

B4B inkasní společnost

ahoj ženy…potřebuji poradit…mám neuhrazené FA u Vodafone a ti mě předali k inkasní společnosti B4B..teď mi volali z B4B, že končí doba inkasa a musím vše uhradit do 5 dní a to měsíčně splácím 4000,– Kč..nemáte někdo s nimi zkušenost, jestli to opravdu předají k soudu a nebo se dá s nimi ještě nějak domluvit???..poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
13.4.11 19:13

A ten splátkáč máš domluvený s vymahačkou nebo s Vodafone? A splácíš pravidelně? Jinak domluvit se dá i s vymahačkou na splátkách, ale musíš platit pravidelně a ta částka by měla být adekvátní k výši dluhu. Ale pokud jde o otázku, tak k soudu tě dají úplně klidně. Chce to nedělat mrtvého brouka a komunikovat s nimi a snažit se domluvit na splátkách, které ale budeš pravidelně hradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 19:40

ahoj..splátkáč jsem neměla domluven..jen splátky..můj celkový dluh byl 47tis. …inkaska požadovala celé uhradit max ve třech splátkách, ale bohužel, tolik jsem měsíčně splácet nemohla..tak alespoň jsem uhradila 3× 4000,– …dnes mi volali z inkasky, že po třech měsících končí doba mimosoudního vyrovnání a mám okamžitě dohradit..nebo to Vodafone předá soudu…já jsem jednou v nějaké diskuzi četla, že snad dluhy odkupují, proto hledám, jestli někdo neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.4.11 19:40

Ahoj ja jsem nekde na netu cetla za tato firma je nespolehliva.Mela jsem pohledavku u Kooperativy ale ne mou vinou nakonec se vse vyresilo a nic jsem platit nemusela.Oni mi vsak psali dal.Nejaky pravnik na netu psal ze oni si vetsinou vyhledaji kde clovek dluzi a pak ty lidi otravuji.Nebo ti nabidnou pujcku aby jsi svuj dluh mohla uhradit ale zase budes dluzit jim.Porad mi volali a kdyz jsem to zvedla tak tam byl zaznamnik a kdyz jsem volala zpet tak to nikdo nebral.Obalky od nich jsou vzdy z cervenym pruhem.Zkus zadat tu firmu do vyhledavace a uvidis co ti vyjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.4.11 19:41

Co vím, předají zpět vodafonu a ti terpve předávají pak k soudu.
Ale ještě s vodafonem i v době předání od inkasní společnosti můžes SK domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.4.11 19:48

Základ je si ten splátkáč domluvit ofiko a pak platit pravidelně. Ono je to takové k ničemu, když dlužíš, nic neřešíš a pak občas pošleš nějakou splátku. Kdyby ses domluvila přímo s Vodafone na splátkáči, tak tě k agentuře nepředají. Měli by tě ve speciální přihrádce a jen by kontrolovali, zda pravidelně splácíš. Ale základ je to, že čím delší dobu budeš čekat, tím je to pak horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.4.11 19:52

Jo a 47000,– není tak moc. Většinou se to rozpočítává, aby splátkáč vyšel maximálně do 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.4.11 20:03

No ty jo ale na telefonech 47 000?????
I když odečtu provizi inkasni spolecnosti, docela mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 20:10

…chápu, že 47000,– se zdá hodně, ale to mám z podnikání..mohu to v následujících dalších třech měsících doplatit..ale ten termín je šibeniční..právě, jak jsem četla, že nabízejí odkup..tak mě napadlo, jestli by to nebylo jednoduchý řešení…Vodafone by byl vyklidněnej a inkasce bych to do 3 měsíců doplatila..a Vodafone by mě nedal k soudu..tak mě napadlo se tu pozetat po radě, jak to s nima mám domluvitv a jestli s nima máte někdo zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.4.11 21:36

ahoj mala som s nimi skusenost, dohoda vyborna, ja som sa stahovala a vdaka tomu mi vznikol dlh .. takze som im volala a rozdelili mi to na splatky snad na pol roka ;-)
tak aby som to zvladla uplatit ;-)) dokonca ked somdva mesiace platit nemohla tak som im zavolala a pani sice s nevolou ale predsa povolila 8-) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
14.4.11 12:17

take s nimi má zkušenost dlužila jsem teda jen 5000 tisic ale rozpočitali mi to na unosnou měsični splatku a za pul roku byla po dluhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.5.11 15:44

Ahoj..taky mám dluh o Vodafone a řeší to právě ta spol. B4B a taky nemám na zaplacení podle těch jejich podmínek. Nevíte náhodou někdo bližší informace o tom jejich odkupu dluhu jak to řeší apod. nebo přes jakou společnost nebo alepsoň nějaký odkaz na diskuzi, protože fakt nevím jak to vůbec chodí…budu ráda za každé info jestli Vám už spol. B4B něco takového nabídla, popř. jestli by mě poskytli nějakou půjčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 17:04

nevím jak to je, ale můj povedený syn dluží u vodafonu už tři roky a stále to pendluje B4B, vodafone, B4B,vodafon,pak zas někdo jiný, opět vodafone,zase B4B. Není to tak žhavé se soudním vymáháním, ale přes to všechno bych ho nejraději zabila, je to částka něco málo přes 3.tis. a z ostudy kabát.

• Citovat
  • Upravit
petrVV
23.12.11 12:28

zkušnosti

Myslím si že tato firma nepracuje úplně profesionálně. Jejich přístup a pokaždé obálky s červeným pruhem. Mají docela problém když zaplatíte než se jim to aktualizuje to trvá několik dní. Při tom je to zaplaceno a pořád otravují.

• Citovat
  • Upravit
DanaM
23.7.12 11:14

Už s nima jednám dlouho a jsou velmi vstřícní. Dá se s nima domluvit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky