Máte trpělivost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
14.4.11 17:11

:lol: :lol: :lol:
Dobrý no :lol:
Upřímně, já bych toho operátora dělala klidně.. ale mikrofon by musel mít funkco vypnutí příjimaného zvuku, protože bych se asi tlemila :lol: Řekla bych, že operátor Peguotu reagoval tak jak má. Přepojit na někoho přece nemusí být v jeho kompetenci a pokud pán volala třeba na technické oddělění, pak plně cháýpu že se mu operátor snažil „pomoci“..
Paní s vodou bych pochopila, ale fakt je ten, že ta ženská u telefonu nemá po ruce kohoutek s vodou.. :nevim: Za to můžou ti technici, kteří velmi často mají na práci něco jiného :zed:
U nás se často nestává že by vypli vodu bez varování, ale pokud praskně někde potrubí, pak není čas vylepovat plakáty.. Ale zas postavit mi smraďůvku místo pitné vody… pěnila bych + nemocné dítě k tomu = na odstřel :pocitac:
A poslední video.. Já bych asi nevěděla, být tím chlápkem, jestlo to :Moooooomeeennnt" je na mě nebo na někoho na druhé straně.. :lol:
Na operátory zásadně nevolám.. Je s nima sraní :lol: - hlavně teda nemám čas čekat až přijdu na řadu.. to to raději típnu, napíšu jim e-mail.. Pokud problém spěchá nezbývá než vytrvat a s operátorem se domluvit… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.4.11 17:23

Já si myslím, že toto je neuvěřitelný kalibr, řehtala jsem se u toho jak blázen, speciálně nakonci:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
14.4.11 17:46
jenny.fields píše:
Já si myslím, že toto je neuvěřitelný kalibr, řehtala jsem se u toho jak blázen, speciálně nakonci:

:lol: :lol: VŠECHNO ZNÁÁÁM VŠECHNO VÍÍÍÍM,MÁÁÁM DESET VYSOKÝCH ŠKOL A NEBUDU TO PLATIT NE A NE A NE A NE :lol: :lol: já bych jí to v půlce asi típla :lol:

• Citovat
  • Upravit
13943
14.4.11 20:01

Jo, tak KAČAnová, ta je fakt vydařená!! Slyšela jsem už před lety a ani nemám odvahu si to dnes pustit znovu, protože já pěním, jen ji slyším, pin*du :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.4.11 16:44
jenny.fields píše:
:lol: :lol: :lol: KačEnová!! Učím na obchodní akademii!! A mám zbožíznalství ! Ředitelka na gymnáziu, na obchodní akademie! Můj manžel PhaeDr!! :lol: Všecko umíme!

Mluví jak tele, hlavně že má dvě vysoké školy.. :lol:
Chudák jí blahopřeje :lol: Po čtvrté vám gratuluji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
15.4.11 18:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.4.11 23:49

Solidní nerv :lol: Ale upřímně, taky by mě nasralo, kdyby borec tvrdil, že řídit umí a ani nevěděl, jak se řadí trojka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
20.4.11 10:24

hustý, plně cítím s tím operátorem, já dělala reklamace na poště a řeknu vám, narazila jsem na takovy hovado živě a to byl mazec, když jsem odcházela, vzteky mlátoil do dverí kam jsme sly s vedoucí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová