Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla jsem se zeptat těch, kteří posílají peníze do nějakých fondů (ohrožených dětí, …) nadací (pro děti postižené leukémií, …) kam přesně peníze polílají. Nechci názory proč někam posílat či neposílat, jen radu kam. Nemám čas brouzdat po internetu a hledat kde by to mělo největší užitek.. PS : Chci aby se to týkalo dětí, které nějakým způsobem strádají ( né školky, školy..) děkuji ![]()
Já věřím a posílám peníze pravidelně do Adry. Věřím jim. Málo peněz jde do věcí kolem. Mají promyšlený akce.
Nebo sem tam nějakou SMS podle situace.
Potřebných je hodně, stačí si vybrat. Kuře, Klokánci, SOS vesničky apod. Nebo třeba adoptovat dítě v Africe. A nemyslím si, že něco je potřebnější než druhé..
Přispívám na Zrnka - proto, že jsou transparentní a proto, že vím ke kterým konkrétním dětem se pomoc dostane…
Z dětských na Zrnka , pak ještě na Člověka v tísni a na Duhu.
sieta.m píše:
Potřebných je hodně, stačí si vybrat. Kuře, Klokánci, SOS vesničky apod. Nebo třeba adoptovat dítě v Africe. A nemyslím si, že něco je potřebnější než druhé..
Nemyslela jsem to tak, že je to někde potřebnější než jinde. Pro každého je důležité to co zrovna řeší. Myslela jsem, kde by to mělo z mého subjektivního pohledu největší užitek. Chtěla bych najít nějaký fond pro postižené, nemocné, týrané děti. Znám jen kuře a adru, které jste zmíňily, a potom světlušku - pro nevidomé.
fond ohrožených dětí , vedou klokánky a ty jsou prostě potřeba
Pravidelně posílám do Fondu ohrožených dětí, sice nemůžu posílat moc, ale lepší než nic. Vybírala jsem z několika „adeptů“ a nakonec vybrala FOD, je mi tak nějak nejblíž (hlavně Klokánky, škoda, že nebyli už dřív).
Ahoj máme adoptovanou holčičku z Afriky,posíláme peníze,občas mužem i nějakou hračku nebo tak.Je to fajn když pak pošlou fotku s věcma co jí pošlem.Peníze jdou na studium a zbydou penize i na mouku a zákl.potraviny. ![]()
My s mamkou „dotujeme“ jednu paní z okolí - týraná manželem, tříletá dcera, manžel je zmlátil a vyrazil z baráku…
Známe to z vlastní zkušenosti a pro mě osobně je lepší vidět konkrétního člověka… Nedotujeme přímo peníze do ruky, ale pro holčičku kupujem hračky, oblečení, ovoce, zeleninu,… bydlej u našich na chalupě,…